دوستان این درسته اگر درسی را زیر 10 بشیم و بعد با نمره بالای 14 پاس کنیم نمره زیر 10 حذف میشه ؟
سوال دیگه اینکه ترم آخر اگر معدل ترم قبل 17 باشه میشه 24 واحد گرفت یا معدل زیر 17 هم میتونه ترم آخر 24 واحد بگیره ؟
Printable View
دوستان این درسته اگر درسی را زیر 10 بشیم و بعد با نمره بالای 14 پاس کنیم نمره زیر 10 حذف میشه ؟
سوال دیگه اینکه ترم آخر اگر معدل ترم قبل 17 باشه میشه 24 واحد گرفت یا معدل زیر 17 هم میتونه ترم آخر 24 واحد بگیره ؟
سلام.نقل قول:
1- اين مورد توي آيين نامه جديد دانشگاه دولتي اعمال شده، توي دانشگاه آزاد من چنين بخشنامه اي نديدم.
2- ترم آخر در هر صورت ميشه 24 واحد گرفت، حتي اگه ترم قبلش مشروط باشه.
ببنید یکسری دروس اختیاری هست که تماما اختصاصی هستند وشما باید حدود 15 واحد اون رو پاس کنید .نقل قول:
به جای برخی دروس میشه درس عمومی خاص بسته به نظر مدیر گروه مثلا درس تاریخ فرهنگ و تمدن را به جای یک درس اختصاصی اختیاری گرفت ...
... اینهها بسته به نظر مدیر گروه داره ...
البته شما باید چارت درسی و لیست دروس اختیاری رو ببییند
و یکسری هم دروس عمومی اختیاری داریم ...که دفاع مقدس جزو اون هستش ...
موفق باشید
وقتی شما در کلاس بودید ولی نمره نیاوردید یا سر جلسه نرفتید در اصل به این معنی هست که تونستید مباحث رو متوجه بشود و این درس که پیش نیاز دروسی دیگر هست را با ان درس با هم بگیرید در ترم بعد مشکلی هم نیست ....نقل قول:
دوستان چطوری میشه بدون هیچ هزینه ای انصراف از تحصیل داد؟
واسه انصراف از تحصیل تو دانشگاه پرس و جو شدم حدود 1 تومان میخوان!!!!!!
باورتون میشه؟!واسه انصراف از تحصیل از من پول میخوان!!!!:n08:
چه بهانه یا مدرک یا هرچیزه دیگه رو کنم که از شرشون راحت شم!؟:n24:
واقعا دانشگاه آزاد واسه خیلیامون وقت,انرژی و هزینه تلف کردنه!:n21:
سلامنقل قول:
برای انصراف چون نیاز به مدارکتون دارید تا هزین هرو ندهید مدارک به شما نمیهند ...
حدود 600 هزار تومان هزینه انصراف هستش دوست عزیز ...
ببینید دانشگاه ازاد بسته به شهر و رشته بعضا خیلی قوی تر از دانشگاههای دولتی هست و نمیشه کلی در موردش نظر داد ...
موفق باشید
سلام عذر می خوام میشه بگید منظور از ماده 19 تبصره 5 آیین نامه آموزشی دانشگاه آزاد چیه؟ یعنی باید معدل 17 به بالا از 12 واحد درسی به بالا باشه یا تبصره های مربوط به واحد های مجاز هم شامل میشه؟
سلام. بله بايد حداقل واحد مجاز يعني12 واحد رو داشته باشيد تا از اين تبصره بشه استفاده كرد. و اگر مثلا به اجبار 10 واحد انتخاب كني و معدلت بشه بالاي17، ترم بعد نمي توني از اين تبصره استفاده كني و بالاي 20 واحد بگيري.نقل قول:
خوب اگه درس رو خود آموزش حذف کنه بدلیل پیش نیاز چی یعنی خود آموزش بیاد درس رو حذف کنه تا به زیر 12 تا برسیم؟ بازم نمیشه 24 تا گرفت؟نقل قول:
ببين عزيز، تبصره5 ماده19 دقيقا بيان كرده:نقل قول:
"دانشجويي که ميانگين نمرات نيمسال او 17 يا بيشتر باشد، مشروط بر اينکه تعداد واحدهايي که دانشجو انتخاب نموده و در امتحانات پايان ترم آنان شرکت و نمره اخذ کرده از حداقل تعيين شده در آن نظام آموزشي کمتر نباشد مي تواند در نيمسال بعد تا 24 واحد درسي انتخاب کند."
يعني حتي اگر پايان ترم شما چند درس رو امتحان شركت نكني و با اين كار تعداد واحدهايي كه پاس مي كني كمتر از 12واحد باشه و معدلت بالاي17 ، باز نمي توني از تبصره5 استفاده كني. حالا ديگه اگه از همين اول تعداد واحدها كمتر از 12 باشه(به هر دليلي، رعايت پيشنياز، حذف پيشنياز و ...) كه ديگه قطعا نميشه از اين تبصره استفاده كرد.