نخیر رایگان نیست
من پرسیدم
البته من اصفهانم
شما را نمیدونم
Printable View
نخیر رایگان نیست
من پرسیدم
البته من اصفهانم
شما را نمیدونم
پينگ به مدت زماني كه شما يك درخواست به يك سرور ميديد تا اون سرور به شما پاسخ بده، به ميلي ثانيه ميگن،نقل قول:
این پینگ چیه که دوستان میگن؟
براي كارهايي مثل دانلود پينگ خيلي مهم نيست، چون شما يه بار درخواست ميدي و از اون به بعد دانلود ميكني ( البته توي دانلود هاي چند تيكه اي مثل IDM قضيه فرق ميكنه) ولي در كل براي دانلود پينگ خيلي مهم نيست مهم همون سرعت دانلوده، ولي براي وبگردي يا بازي هاي آنلاين كه شما بايد مدام به سرور مورد نظر درخواست بدي پينگ مهم ميشه،
مثلا توي همين بعد از انتخابات يه مدت پينگ بالا و سرعت دانلود مثل هميشه، دانلود مشكلي نداشت ولي سرعت وبگردي كم شده بود.
نزديك ترين سرور به ايران كه اسپيد تست باهاش كار ميكنه سرور كويته، واسه همين با سرور كويت تست ميكنه، شما ميتوني خودت سرور رو تغيير بدي، مثلا با سرور هاي اروپا تست بگيري.نقل قول:
چرا توی عکس هایی که از Speed test میزارید سرور رو Kowait city نشون میده؟
نقل قول:
توی این عکس هایی که از Speed test گذاشته شده سرعت دانلود 0.48 هم داشتیم(با Eco 512).یعنی با Eco 512 سرعت دانلود
به 491 Kb/s هم میرسه؟
اسپيد تست بر حسب مگابيت بر ثانيه هست، پس 0.48 Mb/s ميشه 0.48 * 1024 تقسيم بر 8 كه ميشه تقريبا همون 61.نقل قول:
نه 491 نیست حتما 49.1 بعدش این speedtest از رده خارجه معمولا با 60-59 داونلود میکنم (512)
بستگي به شما داره، همون 100 مگ مگر اينكه تو كار لود سايتاي سنگين باشي:)نقل قول:
برای یه کار ب معمولی تقریبا چقدر از ترافیک صرف گشتو گذار توی نت میشه؟ایا ارزش داره که برای صرفه جویی از Opera turbo
استفاده کنیم؟
من خودم فايرفاكس استفاده ميكنم ولي دوستان از اپرا توربو خيلي راضين. آره موثره.
فاصله بي تاثير نيست، ولي خيلي هم موثر نيست، فاصله ي شما هم خوبه.نقل قول:
فاصله ی خونه ی ما تا مخابرات تقریبا 700 متر هست.این فاصله خوبه یا زیاده؟
حواست خیلی جمع باشه پارسا جان، کیلو بیت به کیلو بیتی که دانلود میکنی محاسبه میشه. الان برای من درست شده و تمام مصرفی هم که داشتم رو حساب کرده.نقل قول:
نا دقیق دیگه چی بید؟! منظورشون همون "دقیق نمی باشده""؟!:blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت دانلوده art4 چقدره؟(با تشکر)
نا دقیق (با این فاصله بین نا و دقیق!!:27:) یعنی نمیدونیم دقیق هست یا نیست!!برای من هم درست شده اما مصرف روزانه و اتصالات به کل ریست شده فقط از 14 تیر رو نشون میده!نقل قول:
سلام بر برادران و خواهران گرام... بازگشت قدوم نحس خودم رو به p30 تبریک میگم...
این صبانت پدر ما رو درآورده با این سرویسش... الان حدود یه ساله ازشون دارم سرویس میگیرم (قبلش آسیاتک بودم) که صبانت تا 3-4 ماه پیش خوب بود و سرعتا همه 512 بودن و خیلی حال میداد اصلا عشق و حال بود... ولی از 3-4 ماه قبل که سرویس هاش رو گسترش داد و قیمتشون رو جدا کرد اول سرعت رو برد بالا و همه سرعتا که تا قبلش 512 بود شد 1024 که دیگه عشق و حال خیلی اساسی شد ولی از 2-3 ماه پیش سرعت اکانت روزانه 2-3 دقیقه اول دانلود 1024 هه و بعدش میشه حدود 170 ولی شبانه از ساعت 3 تا 7:45 همچنین به طور کامل 1024 هه ولی پینگ به شدت بالاس و...............
از اینا بگذریم از این وضع اکانت روزانه ش خسته شدم میخوام بیام شاتل... حالا دوستان شاتلی بگن ببینیم چجوری میشه اشتراک ECO512 گرفت...؟؟؟ آیا ازش راضی هستین؟؟؟ میزان کم و زیاد شدن سرعتش چطوریه و همچنین پینگ شاتل چگونه س (هم اکانت روزانه هم اکانت شبانه) و همچنین نامه داشتن برای گرفتن سرعت 512 الزامیه...؟؟؟ آخه اینهمه آدم 512 شاتل دارن همه که با نامه نرفتن بگیرن اینهمه نامه.... یه چیز دیگه هم اینکه نوشته مثلا ميزان ترافيك/ گيگا بايت (سه ماهه) 5 گیگ یعنی کل سه ماه 5 گیگ یا ماهی 5 گیگ...؟؟؟ این ابهام داره... و همچنین اینکه شاتل که عین پارس آنلاین نیست که مودم اجباری از خودشون باید گرفت...؟؟؟
فعلا اینا رو جواب بدید تا بعد ببینم سوال دیگه به ذهن مبارک خطور میکنه بپرسم...!!!
البته اون 25000 تومن هزینه راه اندازی خیلی زور داره... من که خودم راه اندازیش میکنم باید به خاطر وصل کردن خطم به سیستمشون 25000 تومن بدم...؟؟؟؟؟!!!!!
دیشب بهتر شده بود... اصلا قطعی نداشتم ...و در کل 1255 مگ دانلود کردم...نقل قول:
ولی بعضی شبها قطعی زیاده و سرعت هم اوایل شب نوسان زیاد داره و نزدیکای صبح بهتر میشه...
سلامنقل قول:
شاتل پشتيبانيش خوبه، نامه الزاميه، يا نامه از مدير گروه (دانشگاه) يا نامه با مهر شركت.
وضعيت كلي خوبه، پينگ هم همين طور ( به جز مواردي مثل چند وقت پيش كه كل كشور پينگ بالا بود)
كل سه ماه با هم 5 گيگ ميدن،ملت معمولا يك ماهه ميگيرن كه هر ماه 3 گيگ داشته باشن.
مودم رو هم ميتوني خودت بخري
كلا رضايت عمومي از شاتل خوبه :)
خوبه...نقل قول:
در کل واسه اون نامه هیچ راهی نیست...؟؟؟ هیچ راهی نداره؟؟؟ نامه رو چک هم میکنن...؟؟؟ مثلا مادر من آموزش پرورشیه (اداره نه مدرسه) به نظر شما از چه راهی میشه یه نامه کسب کرد...؟؟؟ :20: