سلام دوستان
من یک شورولت نوا دارم. زیر هواکش کاربراتور و چسبیده به کاربراتور دو سه تا وسیله هست که سوکت برق دارن اما هیچ سیمی به آنها وصل نشده است. اینها چی هستند و چکار می کنند؟ راهنمایی کنید.
Printable View
سلام دوستان
من یک شورولت نوا دارم. زیر هواکش کاربراتور و چسبیده به کاربراتور دو سه تا وسیله هست که سوکت برق دارن اما هیچ سیمی به آنها وصل نشده است. اینها چی هستند و چکار می کنند؟ راهنمایی کنید.
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
1. چطور cmf کاربراتور نوا رو به حد اکثر برسونم یعنی تا حدی که موتور به خام سوزی نرسه.(برا حد اکثر شتاب و قدرت) چون قبلا کاربراتور تنظیم شده و سوختش کم شده میترسم پیستون آب کنم
2.از بعد تعمیر کامل موتور اول شروع حرکت (ته گاز)یه مقدار اتاق میلرزه و انگار به سختی راه میوفته البته گاهی هم بدون مشکله(گیربکس اوتوماته)
ممنون میشم راهنمایی کنید
و یه سوال دیگه گیربکس 700 لوازمش به سادگی 350 و 400گیر میاد؟
آقا حمید گرامی
فکر کنم مشکل از کاسه نمد ابتدای جعبه فرمان باشه. اگر کاور پلاستیکی را باز کنید حتما مبدا نشت روغن پیدا میشه که چاره ای جز تعویض نداره.
آقا مصطفی، من جای شما باشم به هیچ وجه نوا مرتب شده را با جیپ( هرچقدر هم تمیز باشه) عوض نمیکنم، چون جیپ برای شهر چندان سواری خوبی نداره و بر اساس تجربه هایی که داشتم توی چند مورد خیلی بد قلقه، مثلا ترمزها که ضعیف عمل میکنه یا سیستم فرمان و جلوبندی که برای سرعتهای بالا همیشه مشکل داره و اون ایستایی و کنترلی که توی نوا دارید هیچوقت توی جیپ پیدا نمیکنید.
جای کمی برای مسافر داره بخصوص قسمت عقب و سواری خشک اون صرفا بدرد آفرود میخوره تا از توانایی اون برای خارج جاده استفاده بشه. شتاب کم و قدرت مانور پایین از خصوصیات منفی جیپ هست.
از همه اینها بدتر مشکل سیلندر هست که تعمیر شده.
تعمیر سیلندر ( منظور ترمیم ترک سیلندر) دقیقا مثل اینه که یکنفر بخاطر مشکلات قلب، جراحی کرده و قلب معیوبی داره که صرفا صاحبش را زنده نگه داشته ولی نباید به اون فشار بیاره.
ترکهای ترمیم شده به هیچ وجه قابل اطمینان نیست و هر آن ممکنه به هر دلیل دوباره آب و روغن قاطی بکنه و هزینه سنگینی روی دست شما بگذاره.
در نهایت مطمئن هستم وقتی چند روز با جیپ رانندگی کنید و ناخود آگاه با نوا مقایسه کنید اصلا این دوتا را در یک سطح قرار نخواهید داد و پشیمان خواهید شد
چسب مزدا را به تنهایی استفاده کردید یا با واشر؟
جناب شورلت
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
در تصویر دو قطعه ای که با برق سرکار داشته و روی کاربراتور نوا سوار شده نشان دادم
این قطعه اول مربوط به کولر هست و زمانی که کولر روشن باشه برق باعث به کار افتادن آهنربای الکتریکی موقت شده و با حرکت پیم این قطعه به سمت جلو و فشار وارد کردن به خروسک گاز کاربراتور باعث بالا رفتن دور موتور جهت جبران افت توان میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطعه برق را از دسته سیم کشی مربوط به کولر میگیره که دارای دوتا سوکت هست و اگر سیمهای مربوط به برق کمپرسور کولر را دنبال کنید حتما پیدا میشه( البته اگر سرجای خودش باقی مانده باشه)
این قطعه برقی دوم هم ساسات برقی هست که با اتصال فیش برق مربوط به اون، به محض باز کردن سوئیچ عمل میکنه و عبور برق و البته حرارت محیط باعث تنظیم فنر داخل این قطعه به جهت باز و بسته کردن دریچه ساسات میشه که اگر بدرستی کار بکنه در زمستان تاثیر خوبی برای بهتر روشن شدن موتور داره.
این قطعه هم برق را از یک فیش مجزا که از دسته سیم کشی کنار موتور و نزدیک کاربراتور هست میگیره.
اگر از این بخشها عکس بگیرید و نشان بدید راهنمایی بهتری میتونیم بکنیم.
جناب shs_micro2
1. برای این کار تا جایی که من اطلاع دارم میشه از ژیگلور با سایز بزرگتر استفاده کرد منتها باید آزمایش کنید که معلوم بشه چه سایزی بهترین جواب را بدون خام سوزی میده چون این مدل کاربراتور هم حد و توان محدودی برای بیشتر کردن سوخت و درصد هوا داره و بیشتر از آن حد باعث خام سوزی و بد کار کردن موتور میشه
2.موارد متعددی برای این مسئله وجود داره اما احتمال داره پمپ شتاب به درستی عمل نکنه چون لاستیکهای پمپ شتاب به دلیل کیفیت کم فرسوده شده و بنزین از کنار اونها رد میشه و به خوبی به سر افشانک نمیرسه.
سپاسگزارم آقا محمد
این کاور پلاستیکی قلق خاصی داره واسه باز کردن؟:n41:
هرچی باهاش ور رفتم نتونستم بازش کنم.نخواستم آسیبی بهش برسونم
قالپاق سوپاپهای نوای من نشت داشت.بازش کردم واشرشو خوب با بنزین شستم.بعد دو بار و هر بار یه لایه ی نازک و یکنواخت از چسب مزدا زدم و هر بار چند ساعت گذاشتم تا خوب خشک بشه و هنگام بستن، چسب از زیر فشار در نره.بار سوم هم یه لایه ی بسیار نازک دیگه چسب زدم و بستم خیلی خوب شد و دیگه نشت نداره. البته یکی از پیچ ها را گم کردم و از آنجا مقدار بسیار کمی چرب میکنه:n03:
دور سر این کاور با حلقه فنری محکم به همدیگه وصل شده که باید اول اونها باز بشه و بعد خارهایی که در اطراف اون قرار داره و مثل ضامن تعبیه شده را باز کنید تا دو تا کفه از هم جدا بشه
سعی میکنم از نمونه چسبهایی که آقا محمد معرفی کرد پیدا کنم و اگر پیدا نشد از همین چسب مزدا استفاده میکنم.
ممنون از راهنماییهاتون اون روز که دینام را داده بودم تعمیرکار سرویس کنه به فکرم نرسید ازش عکس بگیرم تو این چند روزه دنبال دینام بودم و موفق شدم از همان مدلی که جناب camaro lt روی ماشینشون نصب کردن بگیرم
این ماشین خیلی سیم کشی اضافی داشت به چند تا تعمیر کار بردم گفتند کار ما نیست بالاخره بعد از جستجو یکی را پیدا کردم که سیمهای اضافی را گرفت دینام جدید را بهش دادم تا نصب کنه گفت این دینامی که روشه سیم کشی اون بصورت استاندارد نیست این را هم سرهم بندی کردن من نمیدونم کدام سیم(فابریک) مال دینام هستش ، تو این سایت نقشه برق نوا بود ازش کپی گرفتم بردم پیشش اما از نقشه سر در نیاورد
من هم نمیخوام سیم کشی ماشین سرهم بندی بشه میخواهم همه چیز ماشین بصورت فابریک واستاندارد باشه لطفا اگر امکان داره بصورت تصویری من را در این مورد راهنمایی کنید تا این مشکل هم با کمک شما بزرگواران حل بشه تا بتونم دینام جدید را نصب کنم با تشکر فراوان
جناب as5778 اگه اشتباه نکنم ساکن کردستان بودین، عرض کنم توی اکثر شهرها روش برقکارها قطع سیم های قدیمی و کشیدن سیم جدید هست که باعث بهم ریختگی و نامنظم شدن سیم کشی ماشین میشه، روزی که ماشین رو گرفتم هیچ وسیله برقیش کار نمیکرد حتی چراغها!!! ولی امروز هیچ مشکل برقی نداره و خوشحالم که بجز قسمت داخل ستون فرمان و سوییچ که توسط برقکار انجام شد بقیه کارها رو خودم با کمک دوستان اینجا و سایر منابع داخل نت بصورت کاملا فابریک انجام دادم، به شما هم اکیدا" پیشنهاد میکنم دست برقکار ندین و خودتون انجامش بدین.
علی اقا حرفتون مثل همیشه منطقی و درست بود اما مکانیکی رو دیدم که ادعا میکرد ترک روی بلوک سیلندر زیر منیفولد دود توی شهبازها کاملا" عادیه و اگه درست ترمیم بشه هیچ مشکلی نداره، ایا این حرف درسته؟
قالپاق سوپاپ با واشر و بدون چسب و سینی بغل موتور بدون واشر و فقط با چسب، روش چسب زدن مکانیک هم دقیق و کاربردی بود که اگه لازم میدونین عرض کنم.
.........................
جناب as5778
کلا به دینام استاندارد شورلت (نمونه معمول دلکو رمی) 3 عدد سیم وصل شده، دوتا به پورتهای آفتمات و یکی به دیود.
در اینجا دیاگرام ساده نقشه برق دینام شورلت نشان داده شده:
دیود دارای یک اتصال مثبت هست و به BATT وصل شده، و سیمهای آفتمات مثبت و منفی است. مثبت به پورت شماره 2 و منفی به شماره 1 وصل شد است. منفی بدنه هم که با نصب دینام روی ماشین بوجود میاد.
اگر از سیمکشی فعلی مربوط به دینام هم عکس بگذارید شاید بشه چیزی متوجه شد، اما در مورد نصب دینام جدید حتما روی کار برقکار نظارت کنید تا احیانا صدمه ای به دینام وارد نکنه چون کار زیادی برای نصب لازمه.
چه قیمت خریدید و آیا سوکت مربوط به آفتمات را هم داره؟
با مطالعه سری مطالب مربوط به ارتقاء دینام اطلاعات بیشتری پیدا می کنید:
آقا مصطفی گرامی، من هم در مورد این وضعیت ترک سیلندر چیزهایی شنیدم اما واقعا نمیتونم قبول کنم که سیلندر ترک بخوره و این کاملا عادی به حساب بیاد و بعدها مشکل بوجود نیاد. اگر واقعا برای آفرود به جیپ احتیاج دارید دنبال نمونه سالم ( از نظر موتور) باشید چون من تجربه خوبی در مورد ترکهای سیلندر و سرسیلندر نداشتم.
در مورد چسب زدن هم اگر بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
سلامنقل قول:
ممنون از جناب کامارو برای راهنماییشون
به عرض شما برسونم که تو آخرین تنظیم کارراتور پیستون پمپ سبقت که یه میله فلزی رود با فنر و یه واشر لاستیکی با یه نمونه واسه یه ماشین دیگه عوض شد.قبل از تعویض وقتی با دست پیستون رو فشار میداد زیاد بنزین نمیزد بیرون وقتی عوض کرد بنزین میپاشید.ولی بعد که کارب رو سوار کرد زیاد تغییر نداشت.لزرش هم از بعد از تعمیر موتوری اتفاق افتاده(کف تراش سیلندر و سر سیلندر و تعویض کاسه نمد های میل لنگ و رینگ و....)
اون میله هست زیر درب کاربراتور که حالت Uشکل داره که سرش به سمت داخل کاربه اونو قبلا میکشیدن بالا شتاب خیلی بهتر میشد)
الان هم موتور خیلی خوب کار میکنه ولی شتاب و سرعت خیلی مشکل داره
ممنون میشم راهنمایی کنید