سلام
1-اسپری کربن بزنم به پلاستیک نمیسوزه؟
2-اگه بخوام یک قسمت از وسط کار فرضا آرم رینگ رنگ نخوره و تمیز بمونه چکار کنم؟
Printable View
سلام
1-اسپری کربن بزنم به پلاستیک نمیسوزه؟
2-اگه بخوام یک قسمت از وسط کار فرضا آرم رینگ رنگ نخوره و تمیز بمونه چکار کنم؟
سلامنقل قول:
1- روی یک تکه ی کوچک تست کنین اول یا یک بطری شیر پلاستیکی یا کمی از پشت همون قطعه که قراره رنگ بشه
2- اون قسمت رو با چسب پهن نواری بپوشونین و اضافه ی چسب رو با تیغ ببرین
اگر بزرگ هست با برگ کاغذ یا نایلون بپوشونینش و اطرافش رو چسب نواری پهن بزنین
چراغ که فکر نکنم سوخته باشه چون وقتی 15 دقیقه با ماشین راه برم و بایستم و دور موتور بیاد پایین چراغ حالت روشن خاموش به همراه استپ میشه. بعضی مواقع هم توی همون دور پایین و بعد گرم شدن حالت قطع و وصلی میشه.نقل قول:
پژو 2000 دارم.ماشین دنده عقب میزنم هر دو چراغ دنده عقب روشن میشن ولی به محض اینکه پارو یکم از رو کلاچ بر میدارم جفتشون خاموش میشن.دلیل چیه؟
سلامنقل قول:
سر این مهره به مرور زمان ساییده و کوتاه میشه
اولش گاهی لامپها روشن نمیشه یا یهو خاموش میشه اما کم کم اونقدر ساییده میشه که دیگه قطعه ی توی گیربکس بهش فشار نمیاره و برق رو وصل نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل همین باشه دیگه باید عوض بشه
ممکن هم هست شل شده فقط و با محکم شدنش درست بشه
گاهی هم یک لامپ یا هر دو لامپ توی هولدرهاشون خاک میگیره و درست برق نمیگیره . با ضربه به چراغها گاهی درست میشه
البته احتمال خاک گرفتن و خاموش شدن هر دو لامپ با همدیگه خیلی خیلی کمه
دوستان ما یه پراید مدل 76 داریم که دیگه در حال گذروندن روزهای بازنشستگیش هست. البته قیافه ـش تر و تمیزه، ولی موتورش به نظر میرسه که منهدم شده. مشکل خاصی هم نداشت، ولی حدوداً دو هفته ای میشد که هر وقت سراغش میرفتم و استارت میزدم که یه ذره کار کنه و نخوابه، یه صدای عجیبی شبیه تراکتور یا هلی کوپتر ازش بلند میشد و بالاخره چند روز پیش گفتیم ببریمش تعمیرگاه، ولی وسط راه خاموش شد و دیگه روشن هم نمیشد. اونجا یه بنده خدایی کنار خیابون بود که گفت من وارد هستم و شروع کرد به دستکاری و بعدش گفت این خیلی خرج داره و حدود 1 میلیون خرجش میشه که سیلندرش فلان بشه و تراشکاری بره و از این حرفا. بعد با وانت بردیمش تعمیرگاه و طرف گفت این با 200 تومن درست میشه، ولی شب که رفتیم سراغش گفت مشکل خیلی اساسی هست و دوباره این یکی هم گفت باید موتور باز بشه و فلان قسمت تراشکاری بره و نمیدونم میل لنگش هم فلانه و حدود 800 تا 1 میلیون خرج داره.
مختصر و مفید اینکه میخوام بدونم اگه پیش یکی دیگه هم بردم و گفت انقدر خرج داره، به نظرتون خرجش کنم و بفروشمش یا همین طوری بفروشمش بهتره؟ کلاً همچین ماشینی با این مشکلات رو چند میخرن؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتمال ایاتاقا زده که اون صداهایی که میگید رو میداده.
بستگی داره، اگر مشتری خوب بخوره فروختنش خوبه ولی تعمیرش هم مشکل خاصی نداره و بعد از تعمیر حالا حالا کار میکنه، البته به شرط ایکه درست تعمیر بشه
سلام دوستان
واتر پمپ ماشین بنده کمی نشتی داشت و کولانت کم میشد , از این محصول استفاده کردم , ظرف 3 روز و 120 کیلومتر رانندگی نشتی رو گرفت !!!!!
ممکنه این مارک در ایران نباشه , سعی کنین امریکائی یا اروپائی بخرین . ایرانی و هندی و چینی نخرین .
اطلاعات بیشتر در این صفحه :
سلام دوستان من تیبا مدل 94 دارم
این چراغ چک ماشین من برای بار هزارم روشن شد! قبلا سنسود میل بادامکش رو عوض کردم و اصلی انداختم که مشکل حل شد و الان ماشین دور بالای 4000 هم میره اما تو دنده یک و دو کپ داره یعنی پدال رو که. فشار میدم ماشین با تاخیر شتاب میگره
دیاگ زدم و خطای گرمکن سنسور اکسیژن پایین. میده! بنظرتون دلیل کپ کردن همینه یا همه اینجورین ؟ یجا خوندم سنسور اکسیژن پایین فقط برای چک کردن کارکرد کاتالیزور هست و ربطی به مصرف و شتاب نداره !
چندتا عکس هم از پارامترا گرفتم
پاشش سوخت و خلا منیفولد درسته ولی سنسور اکییژن بالا و اوانس رو نمیدونم که باید چطور باشه
اگر تازگیا دیاگ زدید حتما نظر بدید
n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
v [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلامنقل قول:
یکی از دلیلهای کپ کردن , خرابی سنسور دریچه گاز هست
فیشش رو بکشین و رانندگی کنین ببینین بدتر شده یا بهتر