سلام آقا حمید گل ...... کامپوننت آدیو سیستم رادیون 165 خوبه ؟ .....قیمتش چنده؟
سلام آقا حمید گل ...... کامپوننت آدیو سیستم رادیون 165 خوبه ؟ .....قیمتش چنده؟
حمید خان این مدل توضیح خاصی ندادهنقل قول:
محمد اين پائينترين سري كامپوننتهاش هست.195000 هم قيمتشه(گرون نخري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).نه بابا راحت 80-90 وات بهش بده.از نظر جايزه اغلب محصولات اين برند جايزه بردن يا ركورد و مقامدار هستن.
به سايتش برو قسمت MX-Line همون اوليه هست. PDF هاش رو دانلود كن ديتل كامپوننتهائي كه با هم مقايسه شده رو گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثبت اینکه اینا کراس اور ندارن؟!
چطور درایو میشن؟!
سلامنقل قول:
من نظر كلي دادم.بله پايونير هم تك و توك ساب يا همين پخش رويائي p99 و p90 , p80 رو توليد كرده.ولي در كل من صداي پايونير رو خيلي خوشم نمياد.(خودم پخش p80دارما)
ببين جائي كه مثلا گليدن آديو سيستم با يه ساب "12 ميره ركورد dB ميزنه و مقام مياره،پايونير با 3-5 ساب تونسته اين كار رو بكنه. اين به نظر من يعني اوج طراحي و نبوغ براي يه ساب.و....
JVC مدلهاي خيلي عالي داره ولي تو ايران نمياد.قبلا هم در مورد نمايشگاهي كه دوستم رفته بود عرض كردم.
شما براي رسيدن به مقصودتون ابتدا بايد برق سيستمتون رو تقويت نمائيد. ابتدا ديانم قوي(150-200 آمپر) بعد باطري و كابل برق با گيج 0 .BIG 3 هم با كابل 0 يا 2 گيج انجام گردد.نقل قول:
خب حالا نياز به قطعات زير احساس ميشود:
1-آمپليفاير مونوي خوب با توان RMS 1000 وات به بالا
2-ساب ووفر "15 قوي همراه باكس بزرگ(حدود 120-150 ليتر)
3-آمپليفاير چهار كانال خوب با خروجي هر كانال 100 وات به بالا
4-تهيه دو جفت كامپوننت مناسب.
5-خازن 1 فاراد واقعي
پرداخت هزينه سنگين براي داشتن اين قطعات :8:
حالا به جرات ميتونم بگم راحت 140db صدا رو ميتوني از سيستمتون بگيريد.
در مورد اين مطلب كه فرمودي براي جلو نميخواهيد اسپيكر ببندي،كار اشتباهي هست. چون اگه فقط اسپيكر نصب كني استيج صدا به هم ميريزه. بايد براي تكميل كامل رنج فركانسي تو فضاي خودرو حتما دو جفت اسپيكر براي استيجهاي جلو و عقب تدارك ببينيد.
آمپ دوكانل قيمت مناسب،پايونير 5400T يا 5500Tنقل قول:
سلام شايان جان. داري كم كم حرفه اي عمل ميكنيا.:8:بله فوق العاده هستش.60 امتيازآورده و رتبه spitzenklasse يعني كلاس يا طبقه بالا رو كسب كرده.قيمتش 325000 هستش.نقل قول:
آره ديتلش رو ننوشته اينجا كمي كامل تر توضيح داده:نقل قول:
اينم كاتالوگ محصولاتش:
كراس اوورش از نوع خطي مثل DLS 1073 هستش با اسلوپ 12db/Oct همراه با محافظ تيوتير در مقابل صدمات احتمالي.
سلامنقل قول:
اینا خیلی هزینش رفت بالا من مثله شما نمیخوام حرفه ای ببندم
میدونم اینایی که شما گفتین یه سیستم توپه اما من قادر به پرداخت این همه هزینه نیستم
برا من یه امپ4کانال خوب و دو قطعه که بهش وصل کنم ینی از میان کواک و ساب و کامپ
حالا به نظرتون چیکار کنم؟
ببخشید خستتون کردم
سلامنقل قول:
خوب شما میزان بودجتون چقدر هست؟
اينا كه گفتين حدودي چند ميشه .البته اگه ‘2تا ساب باشه برا 206تيپ6 .بعد الان ماشين بابام سمنده lxيه ساب 309روشه ولوم مميره بالا صندوق صدا خرخر ميده وقتي بيس ميكوبه .البته مدل 86هست .رو 206با اين سيستم قوي اين اوضاع رو هم داريم .برام پرتاب صدا مهمه .هزينشم تقريبي بگو .يه جور ميخوام صدا بوم بوم تا 100متر اونورتر پرتاب بشه :) يعني دركل جلب توجه;)
امیر نکنه دوباره میخای سیستم عوض کنی :دی !؟نقل قول:
چند بار در سال ؟! لباسه مگه :دی ؟!
سلامنقل قول:
من هدیونیتم7250 هست به جز هدیونیت یه700الی800تومن میتونم بدم
دوستان نظرتون در مورد این پخش چیه؟
Kenwood KDC-U4549
نقل قول:
سلام مشخصاتش که رو کاغذ خیلی جالب هست باید تست بشه البته preout های 2.5 ولتیش یه مقدار ضعف این پخش رو نشون میده و اینکه کلا کراس اوور زیاد جالبی ندارند پخش های کنوود.ودیگر نکته این پخش eq 3band هست که مثل هد های مدل پایین پایونر عمل میکنند. در کل با توجه به این که 3 جفت rca و هماهنگ با ipad هست خریدش منصفانه باید باشه.