ببخشید دوستان من یه 5700 گرفتم و می خوام فاریش کنم.....
خیلی هم تو انجمن هاش مخصوصا همین تاپیک جست و جو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.....ایا راهی برای فارسی کردن سیستم.....؟
Printable View
ببخشید دوستان من یه 5700 گرفتم و می خوام فاریش کنم.....
خیلی هم تو انجمن هاش مخصوصا همین تاپیک جست و جو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.....ایا راهی برای فارسی کردن سیستم.....؟
آره .... باید کد پروداکت گوشیتو عوض کنی ... به یه کدی که فارسی داره ...
ببخشید داداش من اصلا نفهمیدم....این که گفتید یعنی چی؟!
میشه یه مثال بزنید؟..
راستش گوشی برا دوستمه و من هم هیچوقت نوکیا نداشتم و نمی دونم این کد پروداکت که میگی یعنی چی......
برا هر گوشی فرق می کنه؟!
ممکنه خطری داشته باشه برا گوشی طرف؟
کل گوشی رو میخای فارسی کنی یا فقط میخای کاری کنی فونت فارسی داشته باشه واسه مسیج زدن؟
نقل قول:سلام.دوستان به نظر من اگه اون فایلی که 5700 رو فارسی میکنه واسش بذاریم و بریزه رو گوشیه دوستش بهتر و به صرفه تره.منظورم این فایله:نقل قول:
z>resource>multitap>ptifarsi.rsc
من این فایلو دارم،چون از روزی که خریدمش فارسی بود.:20:
سلام دوستان 2 تا برنامه برای اسکنر شدن گوشی نصب کردم اولی که scan r نام داره نیاز به وصل شدن به اینترنت داره که من نمیتونم دومین برنامه muliscanner هست ساین شده نصب کردم ولی نرم افزار اجرا نمیشه انگار که فرمانی بهش ندادی (فقط در مورد این نرم افزار اینجوریه بقیه مشکلی ندارن) حالا اگر برنامه دیگه ای رو میشناسید یا میتونید مشکلم رو حل کنید بگید.پیشاپیش ممنون
sharmande ke finglish minevisam akhe kibordam moteasefane hrofe farsi nadare
man ye 5700 daram chand roze ke bulotisam roshan nemishe va eroor mide
UNABLE TO PERFORM BLUETOOTH OPERATION
LOTFAN RAHNAMAEI KONID
بچه ها ورژن گوشی من 3.38 هست و رمم هم 4 گیگ هست و مشکلی نداره میخاستم ببینم این ورژن تا چند گیگ را ساپورت میکنه و ورژن 5 .11 که از همه شنیدم هیچ تفاوتی با 3.38 نداره تا چند گیگ را ساپورت میکنه.با تشکر
به نظر من از 4 گیگ بیشتر نذار چون اگه ساپورت هم کنه خیلی به گوشی فشار میاد.یه رم 4 گیگ دیگه کنارش داشته باشی بهتره
موفق باشی
سلام.
منم 4 دارمو فقط 300مگ خالی. اما سرعتش تغییری نکرده.
کسی رم 8 امتان کرده؟