نقل قول:
دوستان به نظر شما قضیه پیچوندن یا مودمتو عوض کن از ما بگیر نیست؟؟؟؟؟!!!!!! :41:
اخه من مودم tp-link دارم
Printable View
نقل قول:
دوستان به نظر شما قضیه پیچوندن یا مودمتو عوض کن از ما بگیر نیست؟؟؟؟؟!!!!!! :41:
اخه من مودم tp-link دارم
سلام
من درخواست جمع آوری سرویس دادم ، لز کجا میشه فهمید خط از رانژه در اومده یا نه
سلام
پیش فاکتور جدید برای من صادر شده است و من این پیش فاکتور را پرداخت کرده ام و در پیش فاکتور قید شده است که هزینه سرویس از 7/5/90 تا 6/8/90 می باشد ، سوال من این هست که اگر همین امروز ترافیک دوره من تمام شود آیا دوره جدید برای من شروع می شود یا اینکه باید به ازای مصرف مازاد ، هزینه آن را به طور جداگانه پرداخت کنم ؟
خط شما نویز داره..نقل قول:
از طریق چراغ لینکنقل قول:
هر وقت قطع رانژه بشه چراغ لینک خاموش میشه!
نه دوره جدید شروع نمیشه...نقل قول:
[QUOTE=ahriman323;6246171]خط شما نویز داره..
حالا این نویز راحت بر طرف میشه :13:
پس نویز گیر برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
2تا سوال دارم:
1. من الان 7 گیگ ترافیک باقیمونده دارم . به احتمال زیاد تا 24 کرداد که دورم تموم میشه 2 گیگی واسم اضافه میمونه . این میپره؟ نمیشه به شخص دیگه ای انتقالش بدم؟( مثا مثلا شارژ ایرانسل)
2. من روزی که رفتم ثبتنام کردم نمیخواستم پول نصب و بدم گفتم خودم نصب میکنم ولی بزرو ازم گرفتن و گفتن نمیشه فاکتور + 15 تومن حساب میشه و باید پرداخت کنین .منم پرداخت کردم . بعدشم نصابشون من و 3 روز الاف کرد و نیومد و منم خودم نصبش کردم . حالا چه جوری میتونم 15 تومن و ازشون بگیرم و میشه از شاتل مرکزی شکاست این نمایندشو که تو زاهدانه بکنم؟ چه جوری؟
ممنون میشم سوالامو جواب بدین
مودم من یه چراغ ADSL داره یه چراغ Internet ، الان چراغ اینترنتش خاموش شدهنقل قول:
از طریق چراغ لینک
هر وقت قطع رانژه بشه چراغ لینک خاموش میشه!
اره میپره نمیشه کاری کرد...نقل قول:
همون چراغ ADSL هستنقل قول:
هنوز رانژه هست اگه روشن و ثابته...
من میخوان از شاتل انصراف بدم.
تماسگرفتم گفتن باید درخواست بدی از طریق فکس یا ایمیل
اگر هزینه این ماه رو پرداخت نکنم تا قطع بشه تا کی خودشون اقدام میکنن برای قطع رانژه؟
دوستان؟:11:
حالا 20 ام این ماه هم شاتلم تموم میشه و هم صبانتم موندم کدوم یکی رو تمدید کنم
صبا سرعتش عالیه ولی قیمت ترافیک و ساعت شروع شبانه بده و هم اینکه به نظر من ترافیک زود تموم میشه
ولی برای اینکه شاتل تمدید کنم باید 512 بگیرم که سرعتش برسه به 150 به بالا
ولی اون هم پینگش زیاده و لی در عوض خدمات شاتل خوبه من جمله ساعت شبانه که از 1 هست
حالا شما کدوم یکی رو به من پیشنهاد میکنید
نقل قول:
بی زخمت جواب سوال دومم بدین
نقل قول:جواب سولای شما اینه که :
1: بله این ترافیک باقی مونده میپره و نمیشه انتقال داد(تنها راه مصرفه)
2: این 15 تومن که گرفتن ازتون هزینه رانژه خط تلفن هست
اون مثلا کارشناسی رو که میفرستن که اینترنت رو وصل کنه هزینه اش مفته
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
کارشناس شاتل اومد خونه ما که اینترنت من رو وصل کنه چون مودمم گیر داده بود و خودم نتونستم (_با این که همیشه خودم تنظیم میکنم)
حالا اومد و موقعی که عکسهای دستاپم هر 10 ثانیه عوض میشد ، بهم گفت که اینا که دارن تند تند عوض میشن برای مانیتورت ضرر داره
من هم گفتم با این حساب نباید فیلم نیگاه کرد یا تو خود ویندوز تو کمتر از 30 ثانیه صفحه عوض کرد، وب گردی نکرد و.....
تا اینکه گفت بابا بسه گ....ه خوردم:31:
تازه اخر سر اون هم نتونست اینترنت رو وصل کنه
یه روز بعد خودم وصل کردم
بستگی به میزان پورت توی مرکز داره اگه پورت کم داشته باشن بعد دو هفته قطع رانژه میکنن اگه هم پورت زیاد داشته باشه معلوم نیست کی قطع رانژه کنن...نقل قول:
به نظر من که سرعت را دریاب!شاتل که محدود میکنه...نقل قول:
با شبانه شاتل با کمترین ساعت میتونی از شاتل بیشتر دانلود کنی که این خودش صرفجویی میشه در مصرف برق روزی 3 ساعت..
512 شاتل سرعتش 150 هست؟!
قبلا 5 یا 10 میگرفتن اگه خودت نصب میکردی...نقل قول:
اسیاتک از من 5 تومن گرفت برای رانژه
به نظرم شما برو با رئیس شاتل صحبت کن اگه نتوستی پس بگیری زنگ بزن با تهران صحبت کن!
سلامنقل قول:
شاتل 512 محدود داشتم در روز سرعت دانلودش بین 60 الی 70 بود
128 محدود شاتل هم رفیقم داره اونم سرعت دانلودش 60 هست
تفاوت رو حس میکنید !!!
الان 128 نامحدود شاتل دارم چونکه نا محدوه سرعتش رو داغون کردند 20 الی 24 دانلودش هست
منم میخوام بیخیال شاتل بشم
بهترین سرویس تو اصفهان از لحاظ سرعت و کیفیت پارس آنلاین هست
به منطقه ما که متاسفانه نمیخوره
این جا رو هم یه نیگا بنداز
بهترین گزینش تو قسمت خدمات اداریش هست 1 مگ با ماهی 10 گیگ حدود 35 تومن هستکد:http://www.sepahangostar.com/default.aspx?key=adslprice
و جالب تر این که وقتی بالای سایتش قسمت ریز مصرف رو میاری به صبا نت و پیشگامان منتقلت میکنه
بی زحمت یه نگا شما بنداز اگه چیزی دست گیرت شد به ما هم بگید
امشب یک ماهه شاتلم تموم میشه و اگه یه شرکت دیگه پیدا کنم از شاتل میرم حالا سوال اینجاست که خط من که رانژه هست باید چی کارش کنم؟
وایسم تا شاتل از رانژه درش بیاره بعد برم سراغ یه شرکت دیگه بعد اون برام رانژه کنه؟
از رانژه در آورن هم هزینه داره؟
این که تو قرار دادش نوشته مودم امانت هست یعنی چی؟ برای تویض شرکت مودم هم ازت پس میگیرند؟!!!
میگم بهترین راه برای کاهش نویز خط چی هست؟
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
:)) اس کردی مارو؟ معلومه خودت از طرف شاتل هستی :)) دفعه قبلی هم بحثش بود که بعضی وقتا شاتل میاد اینجا سر میزنه :) آی پی بدیم که ببندی دیگه وی پی وصل نشه ؟:)) ..|..نقل قول:
ممنون
تصمیم گرفتم که همون صبا رو تمدید کنم ولی سرویس احتمالا 1 مگ یا اگه شد 2 مگ
که سرعت عالی میشه اگه 2 مگ بگیرم تا 550 سرعت دانلودم میشه(ولی مخابرات رو سرویسهای خونگی خیلی گیر میده)
در ضمن از همه بهتر اینکه شبانه صبا هر چقدر میخوای دانلود بکنی محدود نمیکنن و پینگش هم که همین الانشم برای من حدود 170-تا 200 هست عالیه:40:
راس ساعت 7 صبح سرعت تبدیل می شه به دایل آپ !!!
بعد میان ملت رو گول می زنن که یه ساعت به رایگان اضافه کردن
چجوری دلت میاد اینو ول کنی بچسبی به شاتل ؟ :دینقل قول:
تورنت چطوره وضعیتش؟ چرا نمیشه دانلود کرد؟ حتی فایل تورنت چند کیلوبایتی رو هم نمیشه از isohunt گرفت
اینجا که تا به حال هرگز پینگ زیر 800 نیومده
دیگه وقت رفتنه!!!
من امروز گرفتم پینگم 250 :5:نقل قول:
سرعت دانلودم 60
اکو 128
:27:
آگه من art 128 بگیرم سرعت 512 رو میده؟
چون بچه ها اینجا eco 128 دارن ، سرعت 512 دارن
خیر.نقل قول:
فقط برای وبگردی سرعت روی 512 است. دانلود 23-4 کیلوبایت است
مطمئن هستید؟ مگه سرعت واسه این دوکاربرد فرق داره؟ پس واسه من بر عکسه سرعت دانلود روی 250 اما سرعت وبگردی خیلی کمتر از شرکت هایی با سرعت های پایین ترهنقل قول:
ولی من یه چیزی فهمیدم.
کلا کاربران وقتی سرویسشون خوب هستش دلیلی نمیبینن بیان در تاپیک نظر بدن و بگن سرویس خوبه البته حقم دارن
ولی وقتی ایراد پیدا کنه همه پست میزنن
من از مخابرات سرویس میگیرم حدود 2 ماهی هستش ولی پینگم روز به روز داره بدتر میشه(4.2.2.4 الان از 380 پایین تر نمیاد تایمش)
میخوام از شاتل بگیرم چون پینگ تایم پایین برام خیلی مهم هستش
دوستان این قضیه محدود شدن چیه برای اکو یعنی چقدر دانلود کنیم که محدود نشیم :19:
من تازه سرویس گرفتم از شاتل سرعت شبانم مثل روزانه بود دیشب
درسته میگن شاتل 1ماه اولش خوبه بعد از اون 1ماه سرعتتو واقعی میکنه؟؟؟:44:
ببخشید یکم زیاد شد سوالا :31:
پینگ شاتل خیلی تعریفی نیست . من که یک سال هست شاتل هستم و 3 تا سرویس مختلف هم گرفتم پینگم بین 250 تا 1000 بوده .نقل قول:
ارزش نداره بخاطره 100 تا پینگ بیای شاتل . تازه شب ها بعد 1 که پینگ فضایی میشه .
اگه میتونی و فقط پینگ مهمه که صبانت بگیر.
سلام.
چرا هرچی میخام برم تو پنلم میزنه ورود ناموفق؟برای شماهم همین مشکل هست؟
نه اتفاقا. من وقتی شاتل خوب بوده یا هدیه داده اومدم تشکر کردم!:31:نقل قول:
من امتحان کردم چه دان کنید چه نکنید محدود میشه. سرعت واقعی که نه، ولی شبا 3-4 kB میشه:31:نقل قول:
اتفاقا پینگ شاتل برای من بسیار عالی هستش روی سرورهایی که دارم از سوئیس روی 200 میلی ثانیه هستش.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
سلامنقل قول:
بالاخره چی شد ؟ سرویس ART بگیرم سرعت بالاتر مثل همین eco که دارم رو بهم میده ؟ یا 64 رو واقعا 8 کیلو بیشتر نمیده؟
نمیخوام ریسک کنم بگیرم و بعد ببینم سرعت واقعی رو بهم میده
سلام:دی
من چیجوری بفهمم چقدر از حجم و مدت اعتبارم مونده؟:دی
منظور کد کاربری ام و اینا چیه ؟:دی
وقتی نصب کردن DSL رو برات یه برگه میدن بت که توش اطلاعات هستنقل قول:
شناسه کاربری و رمز عبور توشه
بعد میری ONLINE.shatel.com
اونجا وارد میکنی و میری تو حساب کاربریت و بعد هم قسمت ترافیک مصرفی !
کسی اطلاعی نداره ؟نقل قول:
دوستان درمورد محدودیت برای شما هم اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13نقل قول:
آخه پسر داییم گفته بود شبی 300مگ دان کنم محدود نمیشم:44:
سلام دوستان
چطوری بفهمم پینگم چقدره؟؟
از سایت زیر:نقل قول:
کد:www.speedtest.net
سلام ، من تو 25 شب اخير كلا 3.6 گيگ دانلود كردم كه فقط يه شب 900 مگ بوده ولي باز محدود هستم پس ربطي به دانلود كردن يا نكردن نداره ، ايكاش شاتل ساعت رايگانش رو ميكرد مثلا 6 تا 8 ولي با سرعت 2 مگ ، اينجوري به شب بيداري و اعصاب خورديش نميارزهنقل قول:
کلن این یک ماه شاتل همه رو محدود کرده!
وگرنه بیکار نیستن بیان یکی یکی کاربرارو ببینن چه قدر دان کردن که بعدش تصمیم بگیرن محدود کنن یا نه!:31:
دیشب کلی سیستم روشن بوده ولی........................................:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]