ببخشید دوستان، باز double post
یک بار کلیک ، دو بار سبط...سایت مشگل داره
Printable View
ببخشید دوستان، باز double post
یک بار کلیک ، دو بار سبط...سایت مشگل داره
پریشب آسیاتک رو زنگ زدم سرعتم از 1024 به 8192 تعقیر دادند و نویز افتاد از 12 با ۱۰۲۴ به عالیترین 17 با 8192 !!!! البته رو 4000 بستن
دیگه کاملا مشخص شد کیفیت خط دست آسیاتکه و مردم را با این مسخره بازی ها خر میکنند و هزینه درست میکنند
"تلفنها را قط کنید، مودم بدون سپلیتر وصل کنید " و یا "مودم ببرین دره منزل اونجا بدون سپلیتر وصل کنید"
اصلا بگن مودم رو ببر پشت بام، سیمش رو دور گردنت ببند دستهات رو پهن کن سیگنال بهتر میشه:n02:
اسیان تک بعضی وقتها خوبه بعضی وقتها هم اصلا خوب نیست
آرهمنممشکلدارمنقل قول:
- - - Updated - - -
آره منم مشکل دارم با کروم تو ویندوز قسمت جواب نمیتونم فاصله بزارم و space کار نمیکنه نمونش تو بالا هست جواب رو هم ارسال میکنی 2 ساعت طول میکشه تا صفحه لود بشه و ... نمیدونم مشکل دومی مربوط به فروم میشه یا نه چون فقط با آسیاتک اینطوریه با ایرانسل هیچ معطلی ندارهنقل قول:
الآن نتم کلا قطع شده رفتم با ایرانسل گفتم یه تست بگیرم همین کافیه به نظرم:
پینگ گوگل با ایرانسل :n04::n04::n38::n38:
# IP Address Response Time TTL
= ========== ============= ===
1 94.20.252.39 121 ms 64
2 94.20.252.39 43 ms 64
3 94.20.252.39 80 ms 64
4 94.20.252.39 73 ms 64
5 94.20.252.39 72 ms 64
6 94.20.252.39 77 ms 64
7 94.20.252.39 64 ms 64
8 94.20.252.39 83 ms 64
9 94.20.252.39 75 ms 64
10 94.20.252.39 66 ms 64
11 94.20.252.39 73 ms 64
ایرانسل صاحبش MTN یک شرکت بزرگ بین المللی با صدها میلیون مشتری، آسیاتک در مقابل یه جوجه ستنقل قول:
حتما دستهای پشت صحنه نزاشتند ایرانسل وارد بازار DSL بشه، اگر شرکتهای بزرگ بین المللی با کیفیت وارد ایران شوند این مشت کلاه بردار باید دنبال نون حلالشون برن
هنوز شب نشده چرا نت داغونه؟:n34:
سلام دوستان
کسی سرویس 16 مگابیت آسیاتک داره؟
سرعت دانلودش برا شبا چطوره؟
من یه سرویس میخوام که زیاد دانلود کنم با هزینه کم حداکثر ماهی 40 تومن شما چه پیشنهادی دارید؟
میگن سرویس های نامحدود آسیاتک زیاد به درد نمیخورن
الانم سرعت 6 مگ دارم برخی مواقع سرعت دانلود تا یه مگ میره ولی معمولا رو 500 هست.
و اینکه سایت آسیاتک خط رو نمیشناسه که بگه خط توانایی سرعت بالا داره یا نه
زیاد تاثیر داره که خطم کشش داشته باشه یا نه؟
جشنواره گيگ شاتل
به مناسبت شب يلد
به مناسبت شب یلدا مشتریان فعلی شاتل میتوانند از ۲۴ آذر ماه تا ۳ دی ماه ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۸۲،۷۰۰ تومان خریداری کنند. اعتبار این بسته ترافیکی از تاریخ خرید یک سال است. گفتنی ست این تخفیف تنها برای خرید بسته ترافیکی ۱۰۰ گیگابایتی ست و دیگر بسته ها از این تخفیف برخوردار نخواهند بود. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بسته اضافه خواهد
۱۰ گیگم مونده قیدشو میزنم میرم شاتل جایی که مشتری رو خر فرض نکنن:n23:
کسی که تونسته سریع از اسیاتک تخلیه کنه لطفا بگه چیکار کرده اگه شکایتی کرده تو ۱۹۵ تجربش رو بگه خواهشا تا از شر این شرکت خر فرض کن خلاص شم
الان جمع اوری بزنی از پنل بعد از 72 ساعت تازه یک نفهم زنگ می زنه تا بپرسه کی هستینقل قول:
چرا می خوای جمع آوری بزنی
اجازه بده کارشناس بررسی کند و باز داستان بازی با شعور آسیا تر
سلامنقل قول:
یعنی سرعتت رو از 1024 به 8192 که ارتقا دادن نویزت زیاد که نشد هیچی بهتر هم شد درسته؟
تجربه امروز ثابت کرد علت افت کیفیت و پینگ بالا از عصر به بعد همش به خاطر مشترک زیاده
عصری که اینترنت قطع شد بعد وصل شدن کیفیت بسیار عالی
تک کانکشن 500 کیلوبایت سرعت
بعد دو ساعت کم کم افت کیفیت شروع شد :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد توجه نکنید تا چند ساعت دیگه خراب میشه :n15:
شرمنده، بازهم double post
آره :n20:نقل قول:
دیگه معلوم شد این کارمندان پشت خط فقط کشک میگن
واقعا هیچ جای دنیا نمیگن مودمتو ببر سر کوچه به تیر تلفن وصل کن با گوشی همراه ما را زنگ بزن :n10:
فکر میکنن همه مشتری ها از پشت کوه آمدند
فکر کنم تا وقتی دیس کانکت نکنید همین سرعت رو داریدنقل قول:
. چون وضعیت تک کانکشن با هر رنج ای پی تقریبا متفاوته
همیشه همینو به همه میگننقل قول:
همین بردن مودم سر خط دردسری داره که نگو
راهش این نیس که
نقل قول:
شما سرویست چیه؟ 6؟ 8 یا 16؟
خطم روی 16 هست ولی 10مگ دارمنقل قول:
اسیاتک ایپی هاش رو گروه بندی قبلا رنج ایپی برای من یک چیز دیگه بود الان شده46 سرعت تک کانکشن30/40 کیلوبایت افتضاح شده
حدود یک ساله اومدم آسیاتک تا حالا تا این حد افتضاح نشده بود نمیدونم چیکار کنم میترسم :n28::n28::n28:
isp های ایران اکثرا همه برای خونه اینطورند، بعضی وقتها خوب میشند، بیشتر وقت خرابند. من تو این سالها چند تا را امتحان کردم.
اگر شب رایگان میخواهی همین آسیاییها میمونه، مخابرات از همه ارزانتر گیگ میده ولی بازهمین چکه چکه شب رایگان آسیاتک با صرفه تره.
این دیگه چه تریه:n21: هیچ جارو باز نمیکنه:n21:
شما اوضاعت خیلی بیریختهنقل قول:
یه ایمیل ازشون بگیر همین تست ها رو براشون بفرست
بگو ببینن بعداً پشت تلفن راهکار ارائه بدن!
اره درسته. 16 اگه باشه فیکس 2 مگابایت رو سرعت میده (یعنی باید بده ولی :n41:)نقل قول:
10 باشه تا حول و حوش 1300 کیلو رو میده
من که تا به حال 100 تا سند و مدرک و تست و اینا دادم و 2 بار کارشناس اومدنقل قول:
هنوزم مشکل رو حل نکردن
من از دیروز که تمدید کردم کلا اینستاگرام برام لود نمیشه
یعنی هیچ مشکلی با سایت های دیگه ندارم اما اپ اینستا به زور 2تا پست از 20 پست رو باز می کنه
عجیبه
خیلی راحت حرفتو میزنی انگار هیچ کاری نکردم خسته شدم از بس با کارنشناسان حرف زدم احساس خر بودن بهم دست میدهنقل قول:
تازه فقط من نیستم که اکثر کاربرا اینطورین کیفیت تو طول 24 ساعت تا 24 مرتبه کم و زیاد میشه همون تستو که شب گرفتم با این تستی که الآن میزارم مقایسه کن کیفیتش 10 برابر فرق داره
شما خودت از همین سایت یه تست بگیر تو شبا حدود ساعت 10-11 بی زحمت
من از بعد بهینه سازی SNR خطم همش میاد زیر 8 و قطع و وصل میشم
امروز زنگ زدم و پهنای باند رو روی 6144 فیکس کردن بهتر که نشد بدترم شد چون قبلا متغییر بود
سرعت تک کانکشن و دانلودم خوبه ولی لینک ها باید چند بار رفرش بشن تا بلکه باز شه:n34:
منم همین مشکلو داشتم چندین بار میخاد خطو رو ۱ مگ هم ببنده بازم این مشکل هست باید یه ریستی چیزی بکنن تا درست شهنقل قول:
سلام
من امروز تماس گرفتم سرعتم روی ۱۶ مگابیت بستند ( البته کیفیت خط را چک کردند قبلش و مطابق با کیفیت خطتون حداکثر سرعت را می بندند ) و سرعت دریافتی ۱.۵ مگ بر ثانیه
توصیه میکنم حتما باهاشون تماس بگیرید
زمانی که واسه ماشین آشغال هم وام دادن خیلیا مثل شما رکورد زدن :n35:نقل قول:
2-3 روزه همش timeout میخورم ..
واسه شما هم اینطوری شده آیا؟
دیروز نویز 17db با خط 4000 داشتم، صبح بلاخره رو 6000 بستن و نویز بین db8 تا 12db، همش بالا پایین میره
یک خط 8000 بین 8 مشتری یا بیشتر تقسیم میکنن با امیده اینکه پاسخ بده
اشکال دست خودشونه، تقسیر میندازن گردن مشتری
واقعا این چه سرعتی هستنقل قول:
چرا مشتری رو اینقدر اذیت می کنن؟
افتضاح
چند روزه عصر به بعد سرعت نتم فاجعه میشه ، اصلا هیچی لود نمیکنه ، اینستاگرام عملا کار نمیکنه ، تلگرامم به سختی باز میکنه
ولی سرعت دانلود درسته
نمیدونم چیکار کنم ، اصلا خیلی رو اعصابه
دوستان راه حلی دارید؟
نقل قول:
سلام
بله
من امروز پیگیرش بودم خوشبختانه پشتیبانی که با من صحبت میکرد از اونایی نبود که بپیچونه و نتیجه تا اینجا شد که ارتباط بین المللی ۳۰٪ تایم اوت داره که قراره اگر تا امروز حل نشد فردا بهشون اطلاع بدم که مشکل رو از طریق مرکز مخابراتی پیگیری کنند
جان من این تن بمیره برین تک تک کامنتا رو بخونید ببینین وضع چطوریه :n34:
نویزش بد خرابهنقل قول: