درودنقل قول:
1-قعطی اینترنت وایرلس در چه حدی هست ؟
2-به فرض اگه اکانت 10 مگا بیت را بگیرم به طور ثابت بین 900 تا 1200 کیلوبایت بهم میده ؟
3-انجمنی سراغ داری که در مورد اینترنت وایرلس بحث بشه ؟
4-اینترنت وایرلس کدوم شرکتها بهتر هست ؟
Printable View
درودنقل قول:
1-قعطی اینترنت وایرلس در چه حدی هست ؟
2-به فرض اگه اکانت 10 مگا بیت را بگیرم به طور ثابت بین 900 تا 1200 کیلوبایت بهم میده ؟
3-انجمنی سراغ داری که در مورد اینترنت وایرلس بحث بشه ؟
4-اینترنت وایرلس کدوم شرکتها بهتر هست ؟
داداش اینجوریام نیست که شما میگین ولی 128 با 256 اختلافی نداره از نظر هزینه شما در ماه با 128 نهایت 20 گیگ بتونی بگیری .نقل قول:
دوستان میگم اینقد این شرکت کاربر داره احتیاج به جدید دیگه نداره ؟ الان دو هفته هست زنگ میزنم های وب میگه پورت خالی نداریم تو مخابرات شما (آیت اله کاشانی) میگم رزرو دارین میگن نه میگم کی پورت ها خالی میشه میگن معلوم نیست . این زمان ایجاد شدن پورت خالی چقد طول میکشه ؟ یا کسی هست رو مخابرات کاشانی به خواد سرویسشو قطع کنه ؟
ای خــــدا باز بعد یک هفته افت سرعت و قطعی شروع شد اوله صبحی چیزی رو باز نمیکرد :|
امشب دوباره قطعی داره لینک میپره :(
های وب هنوز مشکل داره ؟
من چند روز پیش جمع آوری کردم هایوب مو. یه 3-4 هفته ای بود مدام قعطی داشت اصلا کلا چراغ adsl ام خاموش می شد. ping می گرفتم 4 تا ریپلای می داد 2 تا تایم آیوت. زنگم که می زدم پشتیبانی یا می گفت هیچ مشکلی در خطتتون دیده نشد یا می گفت مشکل زیر ساخت.
الان رفتم رو صبانت که بعد از 24 ساعت دوباره درخواست جمع آوری زدم. های وب خداییش خوب بود تا قبل این مشکل الان با تو فکرشم که برگرم . میخوام ببینم این مشکل هنوز همه دارن ؟
خوب دوست عزیز دوتا پست قبلی ملاحظه کنید !!!نقل قول:
بله همچنان همون مشکلات پابرجاست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا واسه شمام اینجوریه؟
ترافیک نسبت به چند هفته گذشته حشتناک کم میکنه؟تقریبا دو برابر بیشتر شده :|
قطعیش کمه. قبلا گفتم که بیشتر بخاطر مشکل آنتن قطعی داشتیم که اونم وقتی تماس میگرفتیم بلافاصله متخصص میفرستادن درستش میکرد. شاید هر دو سه ماه یه بار. درباره سرعت نمیتونم این اطمینان رو بهت بدم. باید یه شرکت خوب پیدا کنی که سرویسی که بهت میده پایدار باشه. چون میگی فقط خودت میخوای استفاده کنی، اصولا باید تو همین رنج سرعتی که بهت گفتن بدن. یه نیم نگاهی هم به وایمکس داتک بنداز. ظاهرا کیفیت خدماتش خوبه. تا جاییکه میدونم تا 4 مگ میده و سرعت و قیمتش هم مناسبه.نقل قول:
دیشب ساعت 11 شب 3گیگ فشفه خریدم
تو ساعت رایگان 800مگ مصرف کردم
الان 2گیگ دیگه دارم
زنگ زدم میگم چرا 1گیگ از حجمم کم شده میگه پیگیری میکنیم :(
اخه 1بار را من دیدم دفعه های دیگه را چیکار کنم؟