دقیقا.. برای منم.نقل قول:
Printable View
دقیقا.. برای منم.نقل قول:
اضافه شدن سرویس 2 مگ در سایت مخابرات تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت 2 مگ مخابرات
تست سرور تهران
اینم تست سرور هامبورگ المان که فقط پینگ میداد و به حالت دانلود نمیرفت ( فاجعه )
با ترفند پاریس
نتیجه : برا دانلود خوبه ولی سرعت تک کانکشن بسیار پایین هست و در وبگردی 2 مگ با 128 هیچ فرقی نداره
شاید مخابرات منطقه ما این گونه باشه .........
قیمت 2 مگش چنده؟
نقل قول:
مبلغ حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند 59200 ریال 64 کیلو بیت بر ثانیه 99200 ریال 128 کیلو بیت بر ثانیه 125600 ریال 256 کیلو بیت بر ثانیه 204800 ریال 512 کیلو بیت بر ثانیه 383200 ریال 1024 کیلو بیت بر ثانیه 745600 ریال 2048 کیلو بیت بر ثانیه
واسه دو ماهه یا یه ماه؟نقل قول:
قیمت ها رفته بالا؟
منم 2 خط 1 مگ دارم که الان درخواست 2 مگ دادم
فکر کنم یا امروز بعد از ظهر یا فردا صیح سرعت اضافه بشه
برای یک ماهه ...نقل قول:
نه بنظرم همین بود...من پارسال دوماهه 512 چهل تومن میدادم ، الان حدود 80 تومن برای دو ماهه یک مگ باید پرداخت کنم...جور درمیاد.
موردشور این مخابرات گیلان رو ببرم که همه چیزش گند شده 512 سرعت دانلود بترکونه 39
دوستان بالاخره بعد از کلی بدبختی به این دوستان عزیز پر مدعا حالی کردم که مشکل از مخابراته و امروز به حول قوه قلمی چراغ DSL روی مودم روشن شد :n01:
اما انگار قرار نیست ما به اینترنت وصل بشیم !! این دفعه کانکت نمیشم !! گفتم شاید یوزر پسو بم اشتباه دادن باهاشون دوباره چک کردم دیدم همینه .
کانکشن رو بریج کردم و یه کانکشن دستی ساختم تا ببینم ارور چیه دیدم ارور 651 میده . کلی گشتم رو نت و راهکارهایی که گفته بودن رو انجام دادم ولی بازم اثری نداشت
زنگ زدم دوباره به پشتیبانی از سر ناچاری ! به طرف گفتم اینطوریه مخش هنگ کرد :n13: من موندم کلا" وظیفه این پشتیبانی چیه ؟ تنها حرفی که بلدن به کل کاربرا بزنن اینه که فلان سیم و کابل رو چک کن که یه وقت فلان نباشه . اه اه اه
اگه شما راهی بلدین دریغ نکنین
اینجا بهتر میتونید اطلاع بگیرید ::n06:نقل قول:
و
اینطور که میگید مشخصه که مشکل شما از طرف اونهاست، یک درخواست کارشناس کنید که خودشون بیان از نزدیک ببینند و برطرفش کنند.نقل قول:
بگید از سمت من هیچ مشکلی وجود نداره...و زیر بار حرف اضافه نرید ، اون میاد می بینه سیستم و مودم و خط داخلی مشکلی ندارید میره از مرکز مخابراتیتون برطرفش میکنه.