کسی نیست راهنمایی کنه ؟ :41:نقل قول:
Printable View
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ :41:نقل قول:
اگه 30 ماشین استیو رو ببری تو گاراژ ... از اون به بعد در گاراژ برای همه ی ماشین ها باز می شه ... و اینجوری استیو ازت می خره ...نقل قول:
شما به اینجا هم یه سر بزن ... شاید راهنماییت کنن ... اینجا هم منتظر بشین کمکتون می کنننقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282313&page=373[/HTML]
من خودم برای پی سی ندارم ... وگرنه کمکتون می کردم ...
میشه بدون لباس هم رفت...اما تمیز نیست....این مرحله مثل مرحله های hitman...هست باید تمیز انجام بشه.....بدون لباس هم با آسانسور میره بالا اما دم در بادیگارد ها میبیننت...تیر اندازی میشه....اما با لباس راحت میری....نقل قول:
مطمئن نیستم اما فکر کنم که نیاز به لباس خدمت کار ها نباشه ... شما برو تو هتل ... جلوی آسانسور (علامت زرد ) ... فکر کنم بره بالا ... این مرحله رو من بدجوری گیر کرده بودم ...
سلام.
دوستان این بازی رو از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
فروشگاه اینجا که میده 7000 تومن. تازه باید بری بانک. به جز یه بازی هم تمام بازی هاش تا حالا بدون اشکال بوده.
اما بقیه ی جاها 5000 تومن میدن 4dvd رو.
لطفا یه جای معتبر و مطمئن معرفی کنید.
راستی با این سیستم من تو نهایت تنظیمات میاد. توی vista ultimate 64 sp1?
سلامنقل قول:
این بازی قانونی نیست که جای معتبری باشه باید بری خودت از یه جا بگیری . راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه تو اینترنتم من که خرید پستی براش ندیدم چون قانونی نیست گیر نمیاد .
با سیستمی که داری حالشو میبری خیالت راحت :8:
این رو که میدونم قانونی نیست.نقل قول:
سلام
این بازی قانونی نیست که جای معتبری باشه باید بری خودت از یه جا بگیری . راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه تو اینترنتم من که خرید پستی براش ندیدم چون قانونی نیست گیر نمیاد .
با سیستمی که داری حالشو میبری خیالت راحت
حداقل 10 تا فروشگاه پستی تو اینترنت پیدا کردم که 5000 تومن میدادند.
میخواستم ببینم که جای مطمئن کجاست که بفروشه. پی سی که میده 7000 تومن.
فکر کنم شما از همین جا بگیری بهتر باشه ... دو ، سه تا از دوست های من بازی رو از مغازه خریدن ... همش خراب بوده ... اگر چه همه ی بازی های نسخه پی سی نصبشون دردسر داره ... :20:( به دلیل بد پورت شدن )نقل قول:
نیازی نیست بانک برین.
میتونین خرید پستی کنین.
براتون میفرستن و شما پول رو میدی به مامور پست.
من یه Flight Simulator X خریدم سالم هم بود.
نقل قول:
سلام.
دوستان این بازی رو از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
فروشگاه اینجا که میده 7000 تومن. تازه باید بری بانک. به جز یه بازی هم تمام بازی هاش تا حالا بدون اشکال بوده.
اما بقیه ی جاها 5000 تومن میدن 4dvd رو.
لطفا یه جای معتبر و مطمئن معرفی کنید.
کد:www.iV.edo.iR