اگر از عطرهای شیرین و ملایم خوشتان میآیدنقل قول:
تروت کلوین کلاین پیشنهاد میکنم بو کنید
Printable View
اگر از عطرهای شیرین و ملایم خوشتان میآیدنقل قول:
تروت کلوین کلاین پیشنهاد میکنم بو کنید
سلام . من عاشق عطر های خنک ،ترش و فرش هستم مثل سی کی وان و آکوا بولگاری ، ولی بودجو زیر 70 تومنه از دوستان عطر باز خواهش میکنم چند عطر ارزان قیمت در همین سبک بو معرفی کنید
مرسی:n01:
سلام
راسشو بخواید من هیچی از عطر و ادکلن سردر نمیارم (به خاطر حساسیت !دی) ، ممنون میشم تا 90 یا 100تومن چند تا خوبشو معرفی کنید ...( For Woman ):n01:
آکوا مارین بولگاری ترشی زیادی دارد؛ از خود آکوا بولگاری خیلی ترش تر استنقل قول:
آزارو کروم اسپرت هم خنک؛ ترش و فرش است. این محصول اگر بو نکردید حتمن امتحان کنید
اس تی دوپنت اسنس پور آیس
دوست عزیز جدیدا عطر زیر100کم پیدا میشه !نقل قول:
اما خب حدودی اینا هستن:
wish by chopard
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oxygen by lanvin
passenger by s.t-dupond
energy by beneton
و البته it"s me by jacomo
این اخری که گفتم بوش فوق العادست اما متاسفانه موندگاری زیادی نداره!
اولی که گفتم بهترین انتخابه از دید من چون موندگاری و پخش خوبی هم علاوه برقیمت مناسب داره!
اون بنتون هم درعین ارزون بودن خیلی بوی جالب و خوبی داره
درنهایت باید عطرهای دیگه ای هم باشه اما من اینا رو در جریان بودم:n17:امیدوارم که مفید باشه براتون:n16:
آنجل شلسر زنونه 125 میل بازار تهران 95-100 تومنه سبک بویایی شرقی و ادویه ای.اولش بوی جالبی نداره هرچی بمونه بهتر میشه پخش و ماندگاریشم مناسبهنقل قول:
miss sixty قیمت 100 میل 50 تومن.یه عطر میوهای گلی فرانسوی قیمت مناسب که بوش منو یاد آمتیست لالیک میندازه تو همون مایه بوهاست.بازار قائم مغازه ساغر ط 5
اگر عطر ارزون و دم دستی میخواین سکریفایز اجمل 50 میل بازار تهران 38 تومن مشابه الین تیری موگلر پخش و ماندگاریه خیلی بالایی داره
بیورکا از سیندی کراوفورد که بوی شیرین و کم تلخ و ادویه ای داره الان قیمت دقیق ندارم ولی زیر 100 تومنه
عطر سندرلینگ هم از ایو د سیستل هست که حدود 35 تا 50 به فروش میرسه بوش تو مایه های کوکوشنل مادمازل هست و ماندگاری . پخش متوسطی داره برای دم دستی عطر خوبیه
عطر لاپرلا لانویی هم هست که کوچه مروی 100 میلشو 110 میدن بوی سنگین از گل و کمی تلخی داره ماندگاری و پخشش خوبه ولی همه پسند نیست باید خودتون امتحان کنید
دوستان بین لانویی و سی کی وان شاک کدوم رو پیشنهاد میدین کلا؟
سوالت خیلی سلیقه ایه و جوابهای مختلفی میگیری.من به شخصه سی کی وان شاک رو خیلی بیشتر از لانویی دوست دارم.فقط با تست میتونی بفهمی کدومشو بیشتر دوست دارینقل قول:
با تشکر از دوستان گل ، خیلی خوب و کامل بود ...
فقط یه سئوال ،یه موقع اگه گیر نیاوردم(تو تهران نیسم آخه) میتونم از این سایتایی که هستش مثلا همین سایتی که دوستمون لطف کردند نشون دادن ،استفاده کنم ؟
ممنون از جواب کاملتون اگه خنک بودن رو فاکتور بگیریم عطر مجلسی با پخش بو و ماندگاری بالا قیمت هم تا 150 چی پیشنهاد میکنین ؟نقل قول:
دوستان دیگه هم راهنمایی کنند