منم فکر نکنم کسی بده.یه باگی پیدا کرده بودم از مخابرات که سرعت رو بالا میبرد میخواستم تست کنم.حالا صبر میکنم شاید کسی داد :n29:نقل قول:
Printable View
منم فکر نکنم کسی بده.یه باگی پیدا کرده بودم از مخابرات که سرعت رو بالا میبرد میخواستم تست کنم.حالا صبر میکنم شاید کسی داد :n29:نقل قول:
در یه صورت شاید راضی بشن اونم شما شماره ثابت خونتون رو بدید شاید یه با معرفت پیدا بشه بده.اون باگ رو هم اگه دلتون میخاد برا منم بگید ببینم کرمان جواب میدی یا نه(اگه دلتون میخاد)نقل قول:
فکر نکنم کار بده.بیخیال :n02:نقل قول:
دوستان تا حالا شده آی پیه شما تغییر کنه به آی پی شرکت های غیر مخابرات؟
الان آی پیه من اینطوریه:
46.123.221.255
اینم اسپید تستش.
سرعتش و پینگش هیچ فرقی با مخابرات نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آی پی ها که با 46شروع میشن خیلی خوبن برا ما هم قبلا از این ای پی ها میومد ولی الان دیگه نمیادنقل قول:
خود کار فکر نکنم چنین چیزی رخ بده ... شما از سرویس های کاهش پینگ یا و پ ان های شرکت های دیگر استفاده میکنید؟نقل قول:
مخابرات بعضی وقتا پهنای باندشو از شرکتای دیگه میگیره برا همینه که isp عوض میشهنقل قول:
شما مطمئنی IP را درست نوشتی؟؟این IP که شما نوشتی مال طرفهای بوسنی و هرزگوین استنقل قول:
این باید خیلی احمقانه باشه که پهنای باند و از شرکت های دیگر میگیره ...نقل قول:
امشب همه چی عوض شده ای پی مسیر من شده 20.20.20.1 !!!!!!!!
محتوای مخفی: عکس
بر عکس برا من هر وقت از این ip ها میا نت داغونهنقل قول:
برا ما بعضی وقتا آسیاتک میشه که سرعت شبانش از 250کیلوبایت بالاتر نمیره ولی خود مخابرات خیلی خوبه گسترش ارتباطات هم خوبه مخابرات ما از آسیاتک و گسترش ارتباطات هم پهنای باند میگیرهنقل قول: