فروشنده هاي راستين نميگم خيلي اخلاق خوبي دارن اما اينقدرم كه گفتيد بد نيستند!نقل قول:
Printable View
فروشنده هاي راستين نميگم خيلي اخلاق خوبي دارن اما اينقدرم كه گفتيد بد نيستند!نقل قول:
سینما بدون ورودی اپتیکال HTZ-424 pioneer پیشنهاد میدم و با وردی اپیتکال sc-xh-175 panasonicنقل قول:
تا حالا هیچکس با راستین مشکلی نداشته.شانس شماست.
حالا یسر هم پاساژ شرکا بزن.تو خود خیابون جمهوری هم بعضی از مغازه ها تک و توک پیدا میشه که سینماهای پایونیر رو برای فروش گذاشتن.می تونی بگردی و پیدا کنی و تست کنی.
دوست عزیز یکی از دوستان یه حرف خیلی جامعی زدننقل قول:
اگه واقعا میخواین نهایتن تا 5/1 هزینه کنین اصلا به دلت شک را نده که بهتر از 727 بتونی پیدا کنی
من اولین بار که تستش کردم چون عجول بودم (خییییلی) واقعا تو ذوغم خورد ولی یه خورده که باهاش ور رفتم و تنظیماتش رو درست کردم
خیلی راضی شدم الانم دارم باهاش حال میکنم
ولی اگه الان دوباره میخواستم بگیرم با این قیمتی که دوستمون گفتن (1980) حتما rs777 میگرفتم
در کل ایشالا هرچی که میگیرین ازش راضی باشین و تو شادیهاتون استفاده کنین
متاسفانه این مشکل برخورد فروشنده ها دیگه چیزیه که جا افتاده تو اکثر جاها .میخوای بری کلی پول بدی بعضا طوری برخورد میشه که انگار میخوای جنسو صلواتی بخری! البته به خیلی چیزا هم بستگی داره مثل شامی که طرف دیشب خورده! یا مشکلی که با خانومش داشته و....:n02:نقل قول:
برادر مشتری مداری توی ایران کم کم داره رخت می بنده شما هم بخودت نگیر هدف اصلی رو دنبال کن تا اوضاع از این هم قارش میش تر نشده یه مدلی رو واسه خودت دست و پا کن. من هم با چشمان کاملا بسته پایونیر 414 رو خریدم . فروشنده هم تا فاکتور نکرد و پولش و نگرفت جنسشو از تو پستو در نیاورد. توی سایت پایونیر نظرات کاربران و امتیاز اونها در مورد هر مدلی ثبت شده من بیشتر اکتفا کردم به همون. دوستی که از اصفهان خرید کرده بود شرایطش بد نیست پیگیر باش. مدل 717 گیر آوردی با گارنتی یکساله با اون قیمت دوستمون (1200)ارزش خریده داره. 717با مدل 414 تنها در پایه اتصال آیفون و لن وایرلس متفاوت هست .الباقی موارد کاملا شبیه هم هستند.نقل قول:
کاملا قابل تایید هست پایونیرها نسبتا از بقیه برندها بهتر هستند
سلام mehr463نقل قول:
بالا خره تونستی مدل مورد علاقه ات رو بخری؟:n01:
سلام
من هم دنبال سیستم هستم و تا سه تومن هم میتونم هزینه کنم ولی به قول استاد رایان باید صداها رو شنید و باید وقت بذارم که فعلا گرفتارم
یادش بخیر قدیما استریو های قدیمی دوتا باند داشتند (فول رنج) و آدم از صداشون واقعا لذت میبرد
الان سیستم ها شصت تا بلندگو دارند و صداهای شلوغ و بیس مبهم
خوب البته همه اینها مستلزم یک سینمای خانگی هست و برای احساس قرار گرفتن در محیط باید اینجوری باشه
من دنبال یک سیستم برای موسیقی هستم و زیاد دنبال تصویر و سینما نیستم و اگر بتونم سیستمی رو پیدا کنم که اون صدای استریوهای قدیمی رو بهم بده میخرم (البته دنبال سیستم دست دوم و قدیمی نیستم)
ضمنا دوستان برای سینمای ۷۲۷ و سایر مدلها firmware جدید اومده
دوستان عزیز (علی الخصوص امین جان) آپگرید کنند و نتایج تغییرات رو اعلام بفرمایند