سلام
یه چند تا سوال در مورد ترم تابستون دارم ؟
چه تعداد واحد میشه برداشت ؟ 6 تا عایا ؟
شهریه اش چقدر ؟ از بچه ها که پرسیدم گفتن نصف شهریه ثابتـه ولی تو سایت که از محاسبه گر شهریه استفاده کردم شهریه کامل نوشته بود !!!
یه توضیح جامع بدید :n02:
Printable View
سلام
یه چند تا سوال در مورد ترم تابستون دارم ؟
چه تعداد واحد میشه برداشت ؟ 6 تا عایا ؟
شهریه اش چقدر ؟ از بچه ها که پرسیدم گفتن نصف شهریه ثابتـه ولی تو سایت که از محاسبه گر شهریه استفاده کردم شهریه کامل نوشته بود !!!
یه توضیح جامع بدید :n02:
ماده 27 : حداکثر واحد هاي انتخابي مجاز براي دوره تابستاني 6 واحد است و براي دانشجوياني که در تابستان فارغ التحصيل مي گردند 7 واحد مي باشد.نقل قول:
تبصره 1 – چنانچه در آخرين دوره تابستان دانشجويي علاوه بر 6 واحد درسي (حتي اگر 2 واحد آن کارآموزي باشد و در بين آنها پيش نياز و وابسته هم وجود داشته باشد) يک يا دو درس نظري هم داشته باشد مي تواند 6 واحد درسي را در تابستان انتخاب و آن درس يا دروس نظري را با استفاده از ماده 20 و رعايت ماده 28 در نيمسال بعد بگذراند.
تبصره 2 – دانشجو در دوران تحصيل مي تواند با موافقت واحد مبدا دوره تابستاني خود را در واحد هاي دانشگاهي ديگر که پذيراي او خواهد بود بگذراند.
تبصره 3 – شهریه دوره تابستان برابر نصف شهریه ثابت نیمسالی به علاوه شهریه های متغیر دروس انتخابی می باشد و چنانچه از تبصره 2 این ماده استفاده کند شهریه دوره تابستان منحصرا به واحد مقصد پرداخت می نماید.
چرا گفتم که احتمالا همون مرحله اول قبولینقل قول:
این کارنامه که گذاشتی واسه تکمیل ظرفیت دوم پارساله ؟
یه خورده اشتباه به نظر میاد ! تراز کهکیلویه رو زده 4971 تراز یزد رو زده 4789 !
امکان نداره یزد از کهکیلویه پایین تر باشه !
تو مرحله دوم این واحد ها همه ترازشون اومده بود روی 4700 !
نقل قول:
اره..
البته اون تراز اخرین فرد قبول شده هستا
پ ن :
یه سوال مدار دیگه هم درست زدم یعنی مدارم 55 درصد
آره میدونمنقل قول:
ولی به هر حال اصلا منطقی نیست یزد از کهکیلویه ترازش پایین تر باشه !!!
سلام
دوستان تو دانشگاه ما واسه رشته ی ما باید 15 واحد درس اختیاری گذرونده بشه (اختیاری اجباری :n02: ). کسی میدونه که دروس اختیاری عمومی (مثل دفاع مقدس) هم جزو این دروس حساب میشه یا نه؟؟
سلامنقل قول:
دروس اختیاری که گفتید از دروس اختصاصی هست ....
یعنی عمومی ها حساب نمیشن دیگه نه جزو اون 15 واحد؟؟نقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم
سلام دوستاننقل قول:
اگر استاد درس شما را حذف نکرده باشد .شما سر جلسه نروید خود به خود درس حذف میشود و نمره ای نخواهید داشت.
توی کارت ورود به جلسه چک کنید درستون هست یا خیر ..
ببخشید که دوباره این سوال را تکرار می کنم
ولی چون گفتید که در کارت ورود به جلسه...
باید بگم اسم درس،با اینکه سر کلاس نرفتم در کارت هست...
با این حال من سر جلسه نرفتم ..،حالا میخوام بدونم در این باره قانونی وجود داره و آیا
ممکن هست که این حذف شدن در هر دانشگاه روند دیگری داشته باشه و من حذف نشم؟
با تشکـــــــر
:n16:
سلام. ببينيد وقتي شما در طول ترم بيش از 3جلسه غيبت داشته باشيد، استاد درس مي تواند اسم شما را به عنوان غيبت كلاسي به آموزش اعلام كند. و در اينصورت درس حذف غيبت ماده 31 ميشود. چون درس مورد نظر در كارت ورود به جلسه شما اومده يعني استاد درس غيبت شما را گزارش نكرده و اسمتون رو حذف نكرده. در هر صورت شما با نرفتن سر جلسه درستون حذف ماده35 ميشه و مشكلي هم پيش نمياد.(تا 3درس غيبت ميتونيد داشته باشيد)نقل قول:
ماده 31 : غيبت غيرموجه دانشجو در بيش از سه شانزدهم ساعات هر يک از دروس نظري، عملي يا نظري–عملي، کارآموزي و کارورزي تا حد سه درس در طول نيمسال موجب حذف آن دروس خواهد شد ولی برای بیش از 3 درس نمره صفر در آن درس یا دروس منظور می گردد.
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال لازم نيست.