..........
Printable View
..........
ميگم شما با همين 256 كه 15 تومنه تونستي 78 گيگ دانلود كني؟!!:n04:نقل قول:
عجیبه ؟؟نقل قول:
منم الان این دوره که 256 گرفتم ( 4 روزه که فعال کردم... ) تقریبا 9 گیگ گرفتم....
فقط بیام این 1 مگ مخابرات رو بگیرم........................................ ....................:n19:
پینگ اسیاتک در این لحظه: تایم اوت فراوان با مقداری ریپلی :n21:
همیارنت هم سرشار از تایم اوت ولی نوین اوکی هست....نقل قول:
سلام دوست عزیز....نقل قول:
یک قسمتی هست معمولا بالای همون VPI و VCI......نوشته Virtual Circuit..........وقتی روش کلیک میکنی چندتا گزینه باز میشه به نام های PVC 0 تا 9.......هر کدام از این ها VPI و VCI خودشون رو دارند...دلیل اروری که میبینی اینه که یکی از این ها خودش روی 0 و 35 ست شده و شما داری یکی دیگه رو تغییر میده به 0 و 35 و داره با اون اصلیه شبیه میشه......شما بگرد ببین کدوم PVC تنظیمات VPI و VCI دیفالتش 0 و 35 هست...اول اونو انتخاب کن...بعد بقیه تنظیمات رو روی اون ست کن....اینطوری درست میشه
یا علی
تا حالا همچین اروری ندیده بودم... vpi حتما باید 0 باشه... من الان خودم الان جای 0 8 گذاشتم چراغ اینترنت جای سبز قرمز میشه و اصلا به نت وصل نمیشه...نقل قول:
من قبل از اینکه سرویسم بگیرم زنگ زدم 2020 گفتم نامحدود 256 سرعتش چنده گفت بین 25 تا 32:| منم گفتم بازی آنلاین می خوام سرعت نیم خوام خلاصه گرفتم الان 3 روزه 3 گیگ دانلود کردم سرعت بین 60 تا 80 خیلی پشیمونم قبلا پول بابت حجم می دادم من که راضیمنقل قول:
یاهو مسنجر هم بستند؟
از عصر تا الان انلاین نمیشه یاهو مسنجر از سایت یاهو میرم
شما مطمئنی 512 نگرفتی ؟ چون 60-80 سرعت 512 هست نه 256 .نقل قول: