سلامنقل قول:
بله قبلا با 3 ترم مشروط شدن متوالی از دانشگاه اخراج میشدی
اما این قانون ورداشته شده و دیگه اخراجی نداریم ....
Printable View
سلامنقل قول:
بله قبلا با 3 ترم مشروط شدن متوالی از دانشگاه اخراج میشدی
اما این قانون ورداشته شده و دیگه اخراجی نداریم ....
دوستان اگر سنوات تحصیلی تمو بشه و نتونیم واحدامون رو پاس کنیم..مثلا اگر 20 واحد بمونه باید چیکار کنیم..بریم خدمت :)
مهدی جان پس این چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حداکثر نیمسالهای مشروطی مجاز در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال و در دوره کارشناسی پیوسته 3 نیمسال اعم از متوالی یا متناوب است.
نه اینطور نیست .... به عنوان شاهد عینی هم میشه هم کلاسی های خودم رو مثال بزنم .نقل قول:
برگه و اطلاعیه رو زیاد جدی نگیر اونم تو دانشگاهی مثل پیام نور ...
قبلا بود اما فعلا همچین قانونی وجود نداره . خیالت تخت . /
این آیین نامه ظاهرا اشکال داره !!!!!!!!نقل قول:
سقف و کف در انتخاب واحد
دانشجو در هر نیمسال تحصیلی می تواند حداقل 14 و حداکثر 20 واحد درسی انتخاب کند و حداکثر واحد مجاز انتخابی در دوره تابستانی 6 واحد است. در آخرین نیمسال تحصیلی دانشجو می تواند صرف نظر از معدل کل ( کمتر از 10) و مشروطی تا 24 واحد اخذ کند.
حداقل 12 و حداکثر 24 ( درصورت داشتن معدل بالای 17 )
سنوات تحصیلی یعنی چقدر؟ :n02:نقل قول:
تو پیام نور حالا حالاها جا داری که درس ها رو پاس کنی
مثلا دوره ی کارشناسی ( 9ترمه ) یعنی 4 سال و نیم زمان معمول نیاز داره .... بعدش تا چند ترم دیگه هم وقت داری که واحد ها رو پاس کنی ... دقیق اطلاع ندارم اما تا 4 الی 5 ترم دیگه مجازی .
یعنی میخوای بگی 14 ، 15 ترم کمه ؟ :n02:
آره بابا خیلی کمه...:n02:نقل قول:
یعنی میخوای بگی 14 ، 15 ترم کمه ؟
من 60 واحدم مونده و میخوام از تابستون برم یه جای خوب واسه کار...کاره درآمدش خوبه..ورودی 87 هستم..2 ترم مرخضی هم گرفته بودم...:n19:
سلام مجدد به همه :n02: !! آقا یکی بیاد بگه این نظریه زبانها رو چه جوری باید خوند !!!! :n21: اصلا کی این ترم داره ؟؟
من پاسش کردم...به شدت درس مزخرفیه...:n19:فقط با امدادای غیبی میتونی پاسش کنینقل قول:
کلا رشته کامپیوتر درسهای بیخودی مثل معماری کامپیوتر و اسمبلی و ریزپردازنده و طراحی و پیاده سازی و پایگاه داده و هوش مصنوعی و ....داره:n02:
سلام
یکی از دوستان من هست که پیام نور رشت درس میخونه ولی تهران شاغل هست و الان شرایطش جوری شده که نمیتونه رفت آمد زیادی داشته باشه و میخواد امتحان هاش رو تهران بده.میخواستم بدونم امکان این کار هست یا باید از ترم بعدی حرکت بزنه؟
درودنقل قول:
این ترم که امکانش نیست ولی از ترم بعد میتونه انتقالی بگیره .
دیگه چیزی موند که نگی حمید عزیز ؟:n02:نقل قول:
نقل قول:
من نظریه دارم - معماری دارم - طراحی دارم و آمار و احتمالات مهندسی - چون فردای طراحی امتحان مهندسی نرم افزار 1 بود حذف کردم مهندسی نرم افزار رو ... فقط خود کتاب مهندسی نرم افزار 2 کیلو وزنش هست :n02:
نظریه امتحانش تستی هست و اولین امتحان ماست ... همونطور که آقا حمید قبلا گفته بود معماری فوق العاده مفهومی است و میشه گفت اگر در مدار منطقی مسلط نباشید چیزی دستگیرت نمیشه ... طراحی 3 فصل اولش همون ساختمان داده هست که خوندم ... فصل 4 - 5 - 6 بیشترین حجم از کتاب رو تشکیل میدن و پیشنهاد میکنم اردیبهشت ماه 3 فصل رو جمع کنیم ... 7 - 8 - 9 زیاد حجیم نیستن و میزارمشون 4 روز تعطیلی
فقط مشکل این نظریه و معماریه:n28: