دیروز بردم برام بررسی کرد . یه لاستیک مشکل داشت که برام درستش کرد . بعد با لاستیک عقب تعویض کرد. ولی بازم الان میبینم دوتا لاستیک جلو کم باده .نقل قول:
Printable View
دیروز بردم برام بررسی کرد . یه لاستیک مشکل داشت که برام درستش کرد . بعد با لاستیک عقب تعویض کرد. ولی بازم الان میبینم دوتا لاستیک جلو کم باده .نقل قول:
سلامنقل قول:
همونطور که گفتند اگر تیوب لس هست پس از اطراف رینگ هست یا ممکنه والوش نشتی داره
یک قاشق مایع ظرفشوئی قاطی کنین با یک لیوان آب و با اسفنج یا پارچه بزنین به اطراف رینگ از داخل و بیرون و والو . مشکل مشخص میشه
اگر از اطراف رینگها باشه پس یا رینگها بنجله یا لاستیکها بنجله
حل ارزونش هم نصب تیوب هست
موقع درآوردن لاستیکها از رینگ باید آب صابون زیاد بزنند تا لبه لاستیک چیده نشه
سلام دوستان
من یه 206 تیپ 3 مدل 84 دارم. 148000 تا رفته.
هفته گذشته به تعویض روغنی مراجعه و روغن و فشنگی و فیلتر روغن و هوا رو عوض کردم. دو لیتر روغن گیربکس هم ریختم. طرف گفت از دو لیتر روغن گیربکس فقط نیم لیتر مونده. در مورد روغن موتور هم گفت 1 تا 1.5 لیتر کم کرده. 9 ماه بود عوض نکرده بودم.
روغن موتور رو 165 تومن گرفتم مارک bizol سبز.
فردای بعد از خروج از تعویض روغنی. بعد از گرم شدن چراغ استپ و روغن توی دور موتور پایین روشن میشه.
یکبار دیگه روغن و فیلتر روغن و فشنگی رو عوض کردم حل نشد. اویل پمپ هم عوض کردم بازم حل نشد. روغن هم تغییر دادم.
هیچ صدای غیر عادی از موتور هم شنیده نمیشه.
یکی میگه پایه فیلتر روغنه یکی میگه پایه فنر فیلتر روغنه. یکی میگه سیم کشی ایراد داره. یکی میگه یاتاقان ضعیف شده اویل پمپ رو بده تقویت کنن.
و یا واشر سوپاپ و...
چه کنم؟
سلامنقل قول:
بار اول چرا فشنگی رو عوض کردین ؟ چه مشکلی داشت ؟
سلام. گفت روغن میده.
- - - Updated - - -
سلام گفت روغن میدهنقل قول:
یعنی چراغ روغن قبل از تعویض مهره درست کار میکرد ؟ با باز کردن سوئیچ روشن میشد و با استارت زدن خاموش میشد ؟نقل قول:
اگه بله , همون فشنگی رو اگه دارین نصبش کنین و تست کنین
مطمئنید مکانیک با چیر دیگه ای ور نرفت ؟
چراغ روغن خیلی مهم هست و همیشه باید سالم باشه
برای تستش و تست قدرتِ اویل پمپ هم کافیه وایرشمعها رو علامت بزنیم و برداریم و بعدش سوئیچ رو باز کنیم , چراغ روغن باید روشن بشه
2 یا 3 ثانیه بعد از استارت باید خاموش بشه . این معنیش اینه که چراغ سالمه , فشنگی سالمه و پمپ روغن هم قوی هست و روغن کافی هم توی موتور هست
========================= ==============
تست سیم فشنگی هم ساده هست:
سوئیچ باز , فیش فشنگی رو بکشین , دو تا سیم توی فیش رو به هم اتصال بدین باید چراغ روغن روشن بشه
ممنون.نقل قول:
من یادم نمیاد روشن میشد یا نه.
میخوام چیزهایی که گفتید رو تست کنم.
فقط یه سوال بعد در آوردن وایرها اگه چراغ روشن شد بعد استارت بزنم یا وایرها رو وصل کنم بعد استارت بزنم؟
وایرشمعها رو فقط برای این برمیداریم که با استارت زدن موتور روشن نشه تا بتونیم قدرت اویل پمپ رو در حالتِ چرخش بسیار کُندِ میل لنگ تست کنیم . اویل پمپِ قوی حتی با چرخش آروم میل لنگ هم فشار کافی تولید میکنه و چراغ روغن رو خاموش میکنهنقل قول:
برای تست سیم و لامپِ چراغ روغن نیازی به استارت زدن نیست فقط سوئیچ باز باشه . بهش میگن حالت II . حالت 0 سوئیچ بسته . حالت I معمولا فقط ضبط و فندک کار میکنه . حالت III هم موتور استارت میزنه
اما برای تست فشنگی و تست سلامت پمپ روغن باید استارت زد بدون وایرشمعها چون فشار روغن هست که باعث خاموش شدن چراغ میشه
سلامنقل قول:
الان رفتم تو پارکینگ سوئیچ رو باز کردم چراغ روغن روشن نمیشه.
این نشونه چیه؟
سلامنقل قول:
پس یا فشنگی خرابه یا فیشش دراومده یا سیمش قطعه یا لامپ چراغ روغن سوخته
با تستی که گفتم مشخص میشه لامپ و سیم و فیش سالمه یا نه . اگر اینها سالمه پس فشنگی به احتمال زیاد خرابه
فشنگی رو هم لازم نیست بیخودی عوض کنین . میتونین راحت با اهم متر تستش کنین :
فیشش رو بکشین . اهم متر رو بزنین به دو سر فشنگی با موتور خاموش و سوئیچ بسته , باید عقربه اهم متر حرکت کنه بره روی صفر اهم یعنی اتصال کوتاه
حالا یکی استارت بزنه . باید عقربه برگرده روی جای اولش (مقاوتِ بینهایت) که معنیش اینه که فشنگی سالمه