دوستان تا 250 تومن برای مونو واسه ساب 3013 آمپ دست دوم 9105 بگیرم یا نو RUB1.1000 ؟
دوستان تا 250 تومن برای مونو واسه ساب 3013 آمپ دست دوم 9105 بگیرم یا نو RUB1.1000 ؟
خوب یه کواکسیال خوب معرفی کنید قیمتش هم مناسب باشه چون پخش درست درمونی نداره و فقط آهنگ های قدیمی زمان تیرکمون شاه رو گوش میده:31:
راستی اگه باکسم رو سوراخ کنم بهتر نمیکوبه و صداش بیشتر بیرون نمیره؟ الان هیچ سوراخی نداره ولی دیروز یه نگاه بش کردم دیدم انقد کوبیده که ااین قسمت که مربوط به سیم های باکس میشه از جاش درومده و به نظر خودم با وجود سوراخی که به وجود اومده صداش بهتر شده، قدرت ساب خوبه و خوب بالا پایین میشه ولی به خاطر جای کم صندوق،باکس کوچیک گرفتم و تو صدای زیاد کم میاره
حالا وقت کردم یه عکس از باکس و ... میندازم ببینی
راستی میشه از کامپاننت به جای اسپیکر استفاده کرد؟ جواب میده یا نه؟
سلامنقل قول:
با 3500 شما داري جنايت ميكني در حق اسپيكرهاتون.:31:
بله فائز جان.اصلا FREE AIR طراحي شده براي نصب روي تاقچه و پشت صندلي و...ولي باز هم همين ساب رو اگه تو باكس مناسب نصب كنيد صداي بهتر و كنترل بهتري روي ووفر ايجاد ميشه مخصوصا تو باكس سيلد.نقل قول:
تقريبا.
"خیلی دوست داشتم" يعني ديگه نداري؟:37::42::45::37:نقل قول:
برند برند آلمان هست ولي اين مدل تو چين و تحت ليسانس توليد ميشه. هيچ جاي كارتنش هم من نديدم Made In China زده باشه.فقط زده Design In Germany
قيمتش هم 195 هست. احتمالا شما مدل X-ion165 رو با اين مدل اشتباه گرفتيد تو قيمت.
آمپهاي ساند استريم هيچكدوم استاندارد CEA 2006 رو نداره و تو اعلام كردن خروجيها خيلي غلو ميكنه.به نظر من همون 9105 رو بگير كه راحت 500 وات رو روي 4 اهم ميده.نقل قول:
گفتم من به شما ارادت و علاقه شدید قلبی دارم :دی :happy:نقل قول:
"خیلی دوست داشتم" يعني ديگه نداري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برند برند آلمان هست ولي اين مدل تو چين و تحت ليسانس توليد ميشه. هيچ جاي كارتنش هم من نديدم Made In China زده باشه.فقط زده Design In Germany
قيمتش هم 195 هست. احتمالا شما مدل X-ion165 رو با اين مدل اشتباه گرفتيد تو قيمت.
اون دوست داشتم برای 6350 بود
الان خریدمش دیگه :دی
دقیقا با مدلی که میگین اشتباه گرفتم
چون کاتالوگش دستم بود
آقا حمید اگه خوبه که برم تو کارش
وات ندیم بهش یه بلایی سرش بیاد :(
این همونیه که میگین جایزه گرفته؟
سلام
چندتا سوال از دوستان داشتم
1)نزدیکترین کواکی که صداش به کامپ نزدیک باشه چیه؟
2)اگه کسی برا سیستمش یه کامپ خوب همراه بایه ساب و امپ خوب برا درایو اجزا برداره!maxپرتاب صدای سیستم تا چند متری ماشینه؟
3)تو کامپها پرتاب صداشونم فرق داره نسبت به هم؟
4)به نظرتون برا یه سیستم کیفیتی همراه با پرتاب صدا باید چیکار کنم؟کواک کیفیتش به پای کامپ نمیرسه!کامپم پرتاب صداش به پا کواک نمیرسه!
باتشکر:11:
بچه ها کدوم مارک ها بهترین هستند؟؟؟؟
اگه میشه به ترتیب بگید
سلام طاعات و عبادات دوستان قبول حق تعالي باشه انشاءاللهنقل قول:
مزاح كردم محمئ جان. من هم شما و همه دوستان اين فروم رو دوست دارم، واز صميم قلبم براي همگي آرزوي سلامتي همراه با جيب پر پول وسيستمهاي قوي و با كيفيت رو آرزو ميكنم.:8:
محمد اين پائينترين سري كامپوننتهاش هست.195000 هم قيمتشه(گرون نخري:31:).نه بابا راحت 80-90 وات بهش بده.از نظر جايزه اغلب محصولات اين برند جايزه بردن يا ركورد و مقامدار هستن.
به سايتش برو قسمت MX-Line همون اوليه هست. PDF هاش رو دانلود كن ديتل كامپوننتهائي كه با هم مقايسه شده رو گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- هيچ كواكسيالي نميتونه صداش با كامپوننت مقايسه بشه.ولي از نظر كراس اوور Passive تنها اسپيكري كه من ديدم Slope 12dB/Octave تو طراحي و توليدش استفاده كرده گليدن آديو سيستم سري Co Line مدل CO609 هست.نقل قول:
2- پرتاب صدا بيشتر تو فركانسهاي پائين بوجود مياد،لذا فركانسهاي مياني و بالا زياد نميتونن دور بشن.ساب ووفر هم باز بسته به نوع باكسي كه درون اون قرار داره فرق ميكنه. بيشترين برد صدا رو باكسهاي پورتد و بند پس كه روي فركانسهاي پائين مثل 30 هرتز تيون شده اند رو دارا ميباشند.
3- بهتره بگيم حجم صدا.هر چقدر Sensitivity درايور بالاتر باشه با توان ورودي كمتر ،ميتونه صداي بيشتري رو ايجاد كنه.خود توان RMS درايور هم درش دخيل هست.
4-چرا اينقدر نياز به پرتاب صدا داريد؟!سعي كنيد موزيك اگر با ولومهاي بالا هم گوش ميكنيد با قدرت و كيفيت همراه باشه.بهتره براي استيج جلو از كامپوننت خوب و براي عقب هم از كواكسيال مناسب استفاده نمائيد.آمپليفاير توانا با S/N و Damping Factor بالا انتخاب نمائيد
نميشه دقيق گفت كه بهترين هستند.چون ما خيلي از برندهائي كه تو جهان توليد و استفاده ميشوند رو حتي نامشون رو هم با هاش آشنا نيستيم.نقل قول:
ولي اين نظر من هست
تو برندهائي كه در ايران موجود هستند:
1- مك اين تاش(كامپوننت و ساب ووفر)
2- كلاريون(راديو پخش)
3-آلپاين(سا ووفر+ راديو پخش)
4-ماسكوني(آمپليفاير)
5-گليدن آديو(ساب ووفرهاي سري SPL قراره بياد)
6-گليدن آديو سيستم(كامپوننت)
7-فوكال(كامپوننت)
8-DLS
9-كيكر(ساب ووفرهاي سري L7 و CVX و آمپليفايرهاي مونو)
حمید جان به نظرت پس برندهایی مثل پایونیر و JVC و کنوود و سونی و ... تو سطح پایینتری هستن ؟ من مثلا یه کلیپ از SPL8000 های پایونیر دارم انصافا ساب قدرتمندی هستنقل قول:
نميشه دقيق گفت كه بهترين هستند.چون ما خيلي از برندهائي كه تو جهان توليد و استفاده ميشوند رو حتي نامشون رو هم با هاش آشنا نيستيم.
ولي اين نظر من هست
تو برندهائي كه در ايران موجود هستند:
1- مك اين تاش(كامپوننت و ساب ووفر)
2- كلاريون(راديو پخش)
3-آلپاين(سا ووفر+ راديو پخش)
4-ماسكوني(آمپليفاير)
5-گليدن آديو(ساب ووفرهاي سري SPL قراره بياد)
6-گليدن آديو سيستم(كامپوننت)
7-فوكال(كامپوننت)
8-DLS
9-كيكر(ساب ووفرهاي سري L7 و CVX و آمپليفايرهاي مونو)
سلام اقا حمیدنقل قول:
من میخوام سیستمم کیفیتی قدرتی باشه ینی وقتی بهش ولوم بدی کیفیت اهنگ از دست نره و پرتاب صداشم زیاد باشه همراه با بیسش مثلا اگه تو کوهی جنگلی صداشو زیاد کردی بشه ازش لذت ببری
به نظر شما من چه جور سیستمی ببندم؟
اگه یه co609بردارم بایه سابو امپ خوبه؟یا یه کامپ بایه ساب یا یه کواک و کامپ؟یا دوتا کواک؟ البته من نمیخوام برا درب جلو کامپ ببندم کلا همشو میخوام عقب ماشین نصب کنم
امیدوارم تونسته باشم منظورمو کامل بیان کرده باشم
باتشکر
دروود بر همگی یه امپ ارزون و خوب معرفی کنید که بتونه اینفینیتی 9633 رو تغذیه کنه نمیگم به طور کامل اما میخوام که در حجم بالا دیستوریشین صدا رو نداشته باشم. پخشمم چهار تا خروجی rc داره.