دمت گرم عزیز، بسیار ممنون و سپاس از راهنمایی خوبتون.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برام ثبت شد.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
Printable View
دمت گرم عزیز، بسیار ممنون و سپاس از راهنمایی خوبتون.نقل قول:
برام ثبت شد.
سلام دوستان برنامه هتس مخصوص مودم 3g که بشه فرکانسشو تغییر داد چون با برنامه lte watch میزنم نمیشه ارور میده !!!
سلام دوستان برنامه هتس مخصوص مودم 3g که بشه فرکانسشو تغییر داد چون با برنامه lte watch میزنم نمیشه ارور میده !!!
دوستان در راستای نو اوری و خدمت به مشترکین ایرانسل،
متوجه شدم کل پیامک های من رو انگلیسی حساب میکنه ! میخواستم حساب رو۰ کنم که خارج شم این نکته رو متوجه شدم
کسی توجه کرده؟
نه برا من عادیهنقل قول:
سلام ، کسی جواب این دوستمون رو نداد ، اگه کسی بلده راهنمایی کنهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام ، کسی جواب این دوستمون رو نداد ، اگه کسی بلده راهنمایی کنهنقل قول:
مودم چیه؟داخل خوده مودم تنظیماتش نیست؟مثل دانگل e3372 که فریمور کاستوم میریزی فرکانسا انلاک میشننقل قول:
دوسته عزیز مدل E8231 هستنقل قول:
من سیم کارتمم ایرانسل هست
میخواستم فرکانشو عوض کنم
تو تنظیماتم فک نکنم باشه چون رفتم دیدم
نقل قول:E5186 Toolbox امتحان کننقل قول:
البته ltewatch هم هستش
برنامهنقل قول:E5186 Toolbox باز نمیشه:n27:
ltewatch هم میخوام تغییر فرکانس بدم has sttoped worked میشه
سلام دوستان
بسته های نامحدود ساعتی ایرانسل واقعا نامحدودا یا محدودیت حجم دارن ؟
اگه محدودیت دارن چقدر هست؟
مرسی
سلامنقل قول:
یک ساعت 20 گیگ و همان 20 گیگ
دو ساعت 40 گیگ و همان 40 گیک
سه ساعته 60 گیگ و همان 60 گیگ
اگر بسته روزانه نداشته باشید به ترتیب و نسبت 10 20 و 30 درصد از بسته ها کاهش پیدا میکنه مثلا بسته آخر برابر با 43 گیگ تبدیل می شود.
من هم قبلا با همچین مشکلی مواجه شدم! سیم کارت دائمی قبلیم اینطوری بود. خیلی پیگیر شدم از خودشون گفتن نمی دونم از فونت گوشیته! لا مصصب چه ربطی به فونت داره منن هر گوش ای بگی امتحان کردم همین نتیجه حاصل شد! آخرشم سیم رو بی خیال شدم و الان دارم از سیم جدید استفاده می کنم که خوشبختانه ت این یکی همچین غلطی رو مرتکب نشدن. تنها راهکاری که می تونم بهتون پیشنهاد بدم اینه که ترابرد کنید ساده و راحت.نقل قول:
سلام
20 گیگ هدیه دائمی کردن خط اعتباری چجوری فعال میشه؟
ویرایش:
الان خودش اتوماتیک فعال شد
نقشه مناطق تحت پوشش رو شما تو سایت ایرانسل می تونین ببینین؟
خیلی وقته مشکل داره و نشون نمیده.
فعلا نرابرد کردمنقل قول:
درود
این سایت آریادرایو هم که تعطیل شد! سایت فعلا بالا میاد ولی به پشتبانیش که زنگ زدم گفتن تعطیل کردیم! و با ایرانسلم الان دانلود کنید ازش، ترافیکتون کم میشه!
سلام
دوستان کسی با مشکل کندی سرعت و اختلال تو ایرانسل و همراه اول روبرو بوده تو این یکی دو روزه؟
میخوام بببنم از محل ماست یا بخاطر این روزها عمدی خراب کردن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا از شنبه افتضاح شده بود امروز بهتر و تقریبا داره نرمال میشهنقل قول:
سلام دوستان . من از مودم HUAWEI-E5330 که 3 جی هست استفاده میکنم و میخوام کانال مودم رو تغییر بدم ولی تو تنظیمات خود مودم گزینه انتخاب کانال غیرفعال هست و نمیشه تغییر داد . آیا راهی و نرم افزاری هست که بتونم کانال رو تغییر بدم و خودم انتخاب کنم ؟ منتظر جواب شما دوستان هستم
به دلیل اعمال برخی محدودیت ها از جانب گوگل روی سرویس تجاری گوگل مپ، متاسفانه امکان استفاده از این نقشه ها فعلا امکان پذیر نیست. همراه اول و ایرانسل به دنبال رفع این مشکل و یا جایگزینی انها هستند.نقل قول:
از هفته گذشته در بعضی مناطق کشور اختلالاتی وجود داره. وابسته به سرویس دهنده شدت این اختلال کم یا زیاد هست. هنوز مشخص نیست دلیلش چیه؟نقل قول:
شرکت ارتباطات زیر ساخت هم مثل همیشه گفته مشکلی وجود نداره.
کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چقدر بسته های ماهانه مزخرف شده :n15:
دست کمی دیگه از همراه نداره فقط شبانه اشو بیشتر میده که الانش همراه رایگانهنقل قول:
تا بعد ببینیم خدا چی میخواد
Sent from my iPhone X using Tapatalk
سلام
دوستان من میخوام مودم هووای مدل E5785 رو بخرم اما این مدل از نوع CAT6 هست و قطعا مدل های جدیدی مثه CAT 9 هم هست که خیلی قیمتش بالاس و ارزش خرید نداره.هدفم از خرید این مودم اینکه از اینترنت گوشیم کمتر استفاده کنم تا باتریش دیرتر خراب شه و ضمن اینکه در سفر هم بتونم اینترنت رو با دیگران به اشتراک بزارم.با همه این توضیحات آیا شما خرید این مودم رو توصیه میکنید؟البته اینم درنظر داشته باشید که روز به روز تکنولوژی جدید میاد و نهایت سرعت دانلود این مودم 300 مگ هست
به گند کشیدن بسته های ماهانه رو
دوستان من یه مودم 8231 3G دارم با وای فای وصل میشم به لپ تاپ پینگ بازی اصلا ثابت نیست یهو میره بالااا یهو خوب میشه اصلا یه وضعی
از اونور با موبایل هات اسپات میکنم کاملا ثبات داره و خوبه
با این وصف مودم مشکل دارهنقل قول:
البته اگه گوشی ۴ جی نباشه! چون گفتین مودم ۳ جی
جالبه دایمی و اعتباری هم یکی شده! تفاوتی دارن؟نقل قول:
با بسته های مزخرف ایرانسل من که ترابرد میکنم به رایتل و به شبکه همراه اول وصل میشم سرعت مناسبی هم داره. از بین بسته هاش ۱ ماه ۷ گیگ و ۳ الی ۹ صبح ۹۰۰ گیگ ۱۳ تومنش عالیه
کلا هیچی تو ایرانسل ثبات نداره
برعکس دو تا اپراتور دیگه که کلا هیچ تغییری ندارن!
اصلا اهل رقابت نیستن
ایرانسل دلش خوشه شبانه اضافه کرده در حالی که بسته های شبانه به شدت ارزون تر هستن
، حنی اگه میزد ۱ گیگ + ۲۰ گیگ شبانه ۱۰ تومن هم ارزش نداشترچه برسه به ۲ گیگ
بر پدر و مادر آدم دروغگو لعنت :n04:
شبانه اش دقیق دقیق از 120 گیگ تجاوز نمیکنه برای دو بسته 3 ساعته پشت سر هم 2 تا 8
خیلی کمه بیشتر نمیشه؟
ولی سرعت و ثبات عالیه
داداش چی میزنی؟نقل قول:
:/
شربت :n08:نقل قول:
پس از 3 ساعته این هم اخرین وضعیت 2 ساعته برای کسانی که می پرسن:
خوب اینجاش را کجا دروغ گفته؟ خوب نگاه کنید! گرفتید؟
بله درست اینترنت داخلی که توصیه نمیشه :n09::n08:
با کمک پرو ک سی پر سرعت , ثبات و سرعت بی وقفه روی 6 الی 7.5 مگابایت میمونه :n05: و البته فقط 4G معمولی نه پلاس یا عناوین دیگر
حجم بسته 3000 گیگ؟!نقل قول:
خیر 60 گیگ هست ولی وقتی از 43 گیگ تجاوز میکنه قاط میکنه علت اینکه شناسایی میکنه کاربر روزانه شون هم هستی یا نه اگر باشی ادامه و مشکلی نیست اگر نباشی قطع میشینقل قول:
شما شبی 120 گیگ دانلود می کنی؟نقل قول:
میشه یپرسم مصرف دانلودت چیه؟
باز خوبه فقط توی بسته های ماهانه بدردبخورش همین ۷ گیگ ۱ ماهه مونده.
هر شب که نهنقل قول:
مصارف تفریحی