ابتدا بايد پدر شما كارت جانبازى داشته باشند يعنى مداركشون و پرونده شون كامل شده باشد، سپس شما از يگان خدمتى يك نامه اشتغال به خدمت تهيه مى كنيد تا بتوانيد تز ميزان كسرى استفاده كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
ابتدا بايد پدر شما كارت جانبازى داشته باشند يعنى مداركشون و پرونده شون كامل شده باشد، سپس شما از يگان خدمتى يك نامه اشتغال به خدمت تهيه مى كنيد تا بتوانيد تز ميزان كسرى استفاده كنيدنقل قول:
پزشك مسوليتى يا حقى ندارد كه سربازى را جا به جا كند مى تواند توصيه اى به فرمانده يگان يا فرمانده پادگان كند،روند انتقالى معمولا طولانى است گردش كار نامه انتقالى بدون داشتن پارتى طول مى كشد، به نظر من شما ابتدا كميسيون برويد انجا به پزشك بگويد كه معاف دائم نمى خواهيد او مى تواند شما را از نگهبانى و كارهاى سخت مانند رژه وغيره معاف كند سپس ملاقات حضورى با فرمانده پادگان داشته باشيد و كپى از نامه كميسيون را به وى نشان دهيد و شرايط روحى خودتون را شرح دهيد ، معمولا پادگان ها با اين نوع سربازان بيشتر كنار مى ايندنقل قول:
سلام یه مشکلی برا من پیش اومده خواهشا راهنمایی کنید.
من فارغ التحصیل 30/4/93 دوره لیسانس کامپیوتر بودم البته یه واحد معرفی به استاد داشتم که تو تابستون پاس کردم و گفتن که اون حساب نمیشه و همون تیر فارغ التحصیلی.
من برای ارشد فراگیر پیامنور هم امتحان دادم و واقعا زحمت کشیدم و احتمال خیلی زیاد قبول میشم و تا 20 تیر 94 منتظر جوابهای ارشد بودم که یکماه عقب افتاد و قراره اخر مرداد بیاد.
و تو این 10 روز هم به علت مصادف شدن با ماه رمضان و عید فطر دانشگاه کوفتی ما 10روز تعطیل بود که درنتیجه من نتونستم به موقع برگه گواهی فارغالتحصیلی رو از دانشگاه بگیرم و دفترچه رو با 5 روز تاخیر تو 4/5/94 فرستادم و اعزامم 1/10 خورده
با این شرایط حتی اگه ارشد هم قبول بشم معافیت تحصیلی بهم نمیدن تا ادامه تحصیل بدم ایا راهی هست که این 4 روز تاخیر رو بتونم حذف کنم و بخشیده بشه
لطفا راهنمایی بفرمایید:n27::n29::n30::n30::n35:
بعد از فارغ التحصیلی شما یکسال وقت دارید اقدام کنید چطور بخاطر چند روز براتون غیبت رد کردند؟نقل قول:
ویرایش:الان متوجه تاریخ یکسال قبل شدم. ولی با اینحال شما میتونید در دانشگاه پیام نور همزمان با خدمت ادامه تحصیل هم بدید البته اگه تو شهر اون دانشگاه خدمت کنید و روزبرگ هم باشید به تبع راحت تر هست.
متاسفانه خيرنقل قول:
حتى يكروز اگر از فرجه يكساله گذشته باشد نظام وظيفه غيبت رد مى كند ، يك مساله وجود دارد كه شما كى اقدام به انجام پروسه فارغ التحصيلى كرديد يعنى قبل از پايان تير ماه با در مرداد اين كار را انجام داديد، اگر قبل از پايان تير و تعطيلى دانشگاه اين كار را انجام داديد مقصر اصلى دانشگاه است كه نامه گواهى فراغت از تحصيل را دير اماده كرده اين صورت تنها شوراى اموزشى و دايره فارغ التحصيلان دانشگاه مى توانند به شما كمك كنند
اما اگر در مرداد پروسه فراغت از تحصيل را انجام داديد دانشگاه مسوليتى در مورد غيبت شما ندارد.
نظام وظيفه در اين خصوص كارى براى شما انجام نمى دهد ملاك انها تاريخ گواهى فراغت از تحصيل است، شايد به احتمال كم بتوانيد ملاقات حضورى در نظام وظيفه مشكل خودتون را حل كنيد كه البته بايد تهران برويد و فكر كنم در هر ماه روز مشخصى باشد و تعداد افراد مراجعه كننده هم بالا است
درواقع 5 روز از یکسال گذشتهنقل قول:
من برای اینکه ارشد امتحان دادم سعی کردم برای دفترچه هفته اخر که فرصت دارم اقدام کنم که نتایج بیاد و این وسط نیاز نباشه اموزشی برم و بعد دانشگاه و بیشتر از همه"" عدم اگاهی ""
و از بدشانسی ما درست حدود 10 روز دانشگاهمون تعطیل بود و نتونستم برگه گواهی فارغالتحصیلی رو بگیرم و برای ارسال دفترچه هم اون لازمه و نتونستم به موقع بفرستم
بارها در اين تاپيك گفتيم كه حداقل دو هفته قبل از پايان فرجه اقدام به ارسال دفترچه كنيد ، گاهى پيش امده افراد دو روز قبل از پايان تاريخ خواستند مدارك را در سامانه پليس +١٠ ثبت كنند كه سيستم از دسترس خارج بوده، در ضمن امسال تاريخ هاى اعزام براى حداقل چهار تا پنج ماه اينده است،نقل قول:
خیلی حیفه شما در واقع الان دو سال و بلکه بیشتر رو از دست داید نه فقط یک سال. یک سال که از فرجه استفاده کردید یک سال هم اگه رفته بودید خدمت الان یک سال خدمت بودید. تازه این همه ماجرا نیست وقتی رفتید خدمت میبینید با کسانی که اضافه خدمتی دارند اصلا یک جور دیگه برخورد میشه ممکنه کلی شرایط و کسر خدمت و... شامل این گروه نمیشه. طرف چندین ماه کسری جبهه پدر و بسیج داشته فقط به علت همین که اضاف سنواتی داشته شاملش نشده.نقل قول:
هر کاتری که از دستت بر میاد انجام بده تا بتونی این مشکل رو حل کنی شده نامه تعطیل بودن دانشگاه رو از امور اداری بگیر ببر که البته باز هم بعید هست نظام وظیفه کاری کنه.
ببین من یه چیزی به ذهنم میرسه اگه بتونی با توجه به اون یه تک درس تابستون تاریخ فارغ التحصیلات رو چند ماه بندازی جلو ولی خیلی کار سختیه باید بری از طریق ریس دانشگاهتون و امور فارغ التحصیلان اقدام کنی.
دوستان دیگه به افراد متاهل سه ماه کسری نمیدن؟ کسی هست که کسری پروژه گرفته باشه؟
کسری متاهلی را نمیدونم....فقط پارسال که خدمت میکردم دوستانم بودند کسری پروژه از 5 تا 12 ماه گرفته بودند ...مفت مفتنقل قول:
شاید انجام دادن خود پروژه راحت باشه، ولی گرفتن پروژه و دنبال کاراش رفتن فکر نکنم راحت باشه. من که دنبالشم و هنوز چیزی به دست نیاوردم.نقل قول:
دوستان ما که 1 شهریور اعزام هستیم ، دقیقا 1 ابان ترخیص میشیم یا ممکنه زودتر ترخیصمون کنن؟
احتمالا 5 -6 روزی زودتر ترخیص میشیننقل قول:
بله دوست عزیز...همان کسر بسیج هم که یخوایم بگیرم کلی دردسر داره کاراش ...ولی به هر حال هر کاری مشکلات خودشو دارهنقل قول:
دوستان کسی از مدارک کسری بسیج اطلاعاتی داره؟:n16: چ مدارکی میخواد و شرایطش چی هست
سلامی دوباره بر دوستان عزیز..
امروز رفتم بیمارستان ارتش تبریز تا نتیجه شورای پزشکی 20 روز قبل رو بگیرم که نتیجه این بود که فردا صبح باید توی بیمارستان 505 تهران باشم
پزشک های توی بیمارستان تبریز وضعیت من رو افسردگی ماژور تشخیص داده بودند
همینطور که میدونین من دنبال معافیت دایم نیستم برام دعا کنید تا بتونم یک معافیت از نگهبانی بگیرم
یکی از دوستان من هم یک ماه پیش رفته بود بیمارستان تهران و اون رو هم تشخیص به mdd (افسردگی ماژور) داده بودند خودش بهم میگفت به اولین پزشکی که رفتم بهش گفتم که معافیت دایم نمیخوام و اون هم معافیت از نگهبانی رو نوشت و پیش پزشک های دیگه نرفتم
دعا کنید همین اتفاق هم واسه من بیفته:n03:
شما نگران نباش ، پزشك هاى بيمارستان ٥٠٥ تهران نسبت به پزشكان ارتش در شهرستان ها منطقى تر هستندنقل قول:
سلام دوستان. به نظرتون کسی از خوزستان با مدرک لیسانس پزیرش سپاه گرفته باشه، احتمالا اموزشی چه شهری میفته؟
عزیز شما برو حوزه بسیج به شما میگن مدارک چی میخواد. باید پرونده شمارو ببینه تا نواقص پرونده برطرف بشه!نقل قول:
شرایط هم که گفتم هر یکسال فعالیت 45 روز کسری میدن!
نقل قول:
ممکنه پادگان شهدا کرمانشاه بیافتین
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و هنوز یکسال دیگه از درسم باقی مونده. میخواستم بدونم می تونم تو همین تابستون برای گرفتن معافیت کفالت بیماری پدر اقدام کنم؟ اگر جواب مثبته چه کارهایی باید انجام بدم؟
مرسی از پاسختون
سلام
اگه 20ام همین ماه خودمو معرفی کنم به نظرتون برج 10 یا 12 اعزام میشم؟
دوستانی که در رابطخ با نیرو دریایی سیرجان اطلاعاتی دارن لطفا بگن ممنون
سلام
اگه 20ام همین ماه خودمو معرفی کنم به نظرتون برج 10 یا 12 اعزام میشم؟
دوستانی که در رابطخ با نیرو دریایی سیرجان اطلاعاتی دارن لطفا بگن ممنون
نیروی دریایی سپاه دیدمنقل قول:
پزیرش نیروی زمینی سپاه کردم. نیروی دریایی که نمیشه!نقل قول:
نه دیگه نیرو زمینی هستی ، آموزشی هم فک کنم یزد بیوفتینقل قول:
بله می توانید تنها نیاز به یک نامه اشتغال به خدمت دارید سپس برای ثبت درخواست مراجعه می کنید مراکز پلیس +۱۰.نقل قول:
نقل قول:بیشتر احتمال دارد برج ۱۲ اعزام شوید.نقل قول:
به نظرم اشتباه میکنی وقتی میتونی معاف بشی میخوای بری خدمت، معافیت از نگهبانی داشته باشی (با فرض اینکه واقعا نگهبان نذارن شما رو که بعیده) فکر میکنی خدمتت راحت شد دیگه؟ دو سال عمرت حروم نمیشه؟! اگر بحث کار هم هست که سازمان های دولتی استخدام ندارن تقریبا، داشته باشن هم با کلی پارتی بازی میگیرن که بازم کسی که پارتی داره اینشم براش حل میکنه و مهم نیست معافه یا خدمت رفته، از ما گفتننقل قول:
سلام دوستان
یکی از دوستام میخواد دفترچشو بفرسته هفته بعد، به نظرتون اعزامش کی می افته؟
دوستان من بخاطر استرس که داشتم امروز رفتم دکتر و گفتن ک اختلالات خلقی داری و افسردگی اضطرابی هستش
بعد خدمت بخوام برم بخاطر بیماریم، ایا فرمانده برای مایی که از افسردگی رنج میبریم، استثنائاتی قایل میشه؟
بخاطر لاغریم معاف رزمم کردن
شما توجه كرديد كه بيمارى ايشومن چي هستش!نقل قول:
ايشون از افسردگى شديد رنج مى برند و براى كاهش ان نياز به دارو دارند و در پرونده پزشكى ايشون اقدام له خودكشى درج شده ، ايشون اگر به گفته شما الان معافيت دائم بگيرند و دو سال از عمرش رو ازاد كند اما يك عمر بايد پاي ان معافيت بسوزد و بسازد بدترين نوع معافيت معافيت اعصاب و روان هستش كه كارت قرمز معافيت دارد و فرد نمى تواند گواهينامه، پاسپورت ، بيشتر مشاغل دولتى و خصوصى ، مجوز كسب و كار تهيه كند ، نه تنها ايشون بيشتر سربازان اين نوع بيمارى مايلند تا يك معافيت پايين تر از دائم بگيرند تا در اينده مشكل نداشته باشند، حال ايا به نظر شما ايشون دو سال از عمرش رو با معافيت پايين تر از دائم حروم مى كنه؟
احتمال بيشتر برج ١٢ اعزام خواهند شد.نقل قول:
قانون و قاعده اى نيست كه به سربازان دچار افسردگى حتما هر روز مرخصى روزبرگ بدهند اما برخى فرمانده پادگان ها اين كمك رو به انها مى كنند ، شما ابتدا بايد با فرمانده يگان خودتون صحبت كنيد اگر مدركى از كميسيون پزشكى داريد بع او نشان دهيد در مرحله بعد ملاقات حضورى با فرمانده پادگان داشته باشيدنقل قول:
اگه با من باشه میگم 100% ارزش داره ، آسیب هایی که این دو سال سربازی به جسم و روح میزنه هیچ چیز دیگه نمیزنه اصلا یه خلاء تو زندگی فرد شکل میدهنقل قول:
[QUOTE=mani6606;8678465]شما توجه كرديد كه بيمارى ايشومن چي هستش!
ايشون از افسردگى شديد رنج مى برند و براى كاهش ان نياز به دارو دارند و در پرونده پزشكى ايشون اقدام له خودكشى درج شده ، ايشون اگر به گفته شما الان معافيت دائم بگيرند و دو سال از عمرش رو ازاد كند اما يك عمر بايد پاي ان معافيت بسوزد و بسازد بدترين نوع معافيت معافيت اعصاب و روان هستش كه كارت قرمز معافيت دارد و فرد نمى تواند گواهينامه، پاسپورت ، بيشتر مشاغل دولتى و خصوصى ، مجوز كسب و كار تهيه كند ، نه تنها ايشون بيشتر سربازان اين نوع بيمارى مايلند تا يك معافيت پايين تر از دائم بگيرند تا در اينده مشكل نداشته باشند، حال ايا به نظر شما ايشون دو سال از عمرش رو با معافيت پايين تر از دائم حروم مى كنه؟
[QUOTE/]
اگه کارت قرمز بخوان بهش بدن آره شاید بشه قبول کرد که بره :n27: هرچند خود من اگر کار آزاد خوبی برای خودم داشتم که نیاز نبود شرکت خصوصی و دولتی کار کنم همون کارت قرمزم رو میگرفتم و خلاص.
اگر توی پروندشون اعصاب و روان بزنه و بره به خدمت قانونا نباید نگهبانی بده، نگهبانی با اسلحه که اکیدا براش ممنوعه ولی خب من زیاد دیدم فرمانده ها قانون خودشون رو دارند.
[QUOTE=Mo5tafa;8678497]سربازی که معاف از نگهبانی دارد فرقی نمی کند که با اسلحه سرد باشد یا با اسلجه گرم ، بله درسته برخی فرمانده ها همیشه دوست دارند خارج از چارچوب تعریف شده با پرسنل وظیفه برخورد کنند اما بازرسی پادگان چاره کار این نوع برخورد است ، بسیار دیدم بازرسی مانع ضایع شدن حق سربازان شده. اگر سرباز معاف از نگهبانی بر خلاف دستور کمیسیون نگهبان یاشد و سر پست نگهبانی اتفاقی بیافتد نه تنها فرمانده یگان ان بلکه فرمانده پادگان از سوی فرماندهی کل نیرو و بازرسی کل نیرو مورد بازخواست شدید قرار می گیرند.نقل قول:
سلام من خرداد سال ديگه فارغ التحصيل ميشم از کارشناسى ارشد
ميخام سريع برم سربازى به محض فارغ التحصيلى....راهى هست زودتر رفت؟
يعنى تير دفترچه بفرستم کى بايد برم؟؟
بعد اينکه اموزشى رو ندارم چون قبلا دوره تکميلى رفتم البته اگه سپاه بيفتم
با فرض اينکه سپاه بيفتم و اموزشى نداشته باشم و تير دفترچه ارسال کنم شروع سربازيم از کى هست؟
و اينکه طول مدت سربازى کارشناسى ارشدها منهاى کسرى بسيج و... چقدر است؟
شما درست میفرمائید، شاید بدبینی من به خاطر اینه که بازرسی پادگان خودمون رفیق دزد و شریک قافله ست، من به جدیدهایی که میان قسمت ما میگم خاطرشون بمونه "سگ زرد برادر شغاله"نقل قول:
شما بايد به طور كامل فارغ التحصيل شده باشد تا بتوانيد تسويه كنيد سپس برگه گواهى فراغت از تحصيل براي شما صادر شود انگاه مي تواتيد مشخصات خود را در سامانه پايس +10 ثبت كنيد،تاريخ اعزام شما احتمالا در پاييز خواهد بود،طول خدمت شما هم بستگى به ميزان مسرى دارد كه مى توانيد از بسيج بگيريد ماكزيمم كسرى ان ٦ ماه استنقل قول:
دوستان بنده معاف رزم دارم برای لاغری . میتونم دوباره درخواست بدم برای کمسیون اعصاب و روان؟
من دیروز برا استرس رفتم پیش دکتر واعظی یک روانپزشک کار درست ولی گفت شما افسردگی mmdداری /
خواستم بپرسم میتونم دنبال معافیتش برم و اینکه ، چه محدودیت هایی این معافیت داره.
برای گواهینامه ک برادر یکی بچا بدون خدمت رفتن با پول تمدید کرد
یکی دقیقا بگه من چیکار کنم:
بابام 6 ماه جبهه داره ولی حتی کارت ایثارشم نگرفته. من چه مراحلی رو برای گرفتن کسریش باید طی کنم؟ (خود کارت ایثارشم بگین)
با سپاس فراوان
بله مى توانيد و مانعى نداردنقل قول:
پزشكان كميسيون بر اساس اولويت هاى و پارامترهاى هر بيمارى كه تعيين شده تصميم مى گيرند
محدوديت ها شامل اخذ پاسپورت ، گواهينامه( اطلاعات شما در سيستم پليس +١٠ ثبت مى شود و حتى در صورت كتمان كردن معافيت كارت قرمز باز هم انها مى فهمند) بيشتر مشاغل دولتى و برخى مشاغل خصوصى اخذ جواز كسب