مرسی دوستان
درستش کردم مثل اینکه باید فعالش می کردم از کد *140*1#
که فعال شد :d
حسن جان این کدی که گفتی چه کاری می کنه؟
راستی GPRS !! اصلا کار نمی کنه در حالی که کنار انتن یه شکلی هم هست !
خط من 0936 هست.
مرسی دوستان
درستش کردم مثل اینکه باید فعالش می کردم از کد *140*1#
که فعال شد :d
حسن جان این کدی که گفتی چه کاری می کنه؟
راستی GPRS !! اصلا کار نمی کنه در حالی که کنار انتن یه شکلی هم هست !
خط من 0936 هست.
اين كدي كه گفتم واسه اس ام اس بود اگه اس ام است غير فعال بود فعال ميشدنقل قول:
گفتي gprs ت كار نميكنه؟
تنظيماتشو داري؟
اگه تنظيماتشو نداري از اين كد استفاده كن:
ستاره 140ستاره 3 ستاره 6 مربع
اين كد رو اگه بزني اگه تنظيمات مربوط به گوشيت تو شركت ايرانسل باشه برات ميفرستن و اگه نباشه مينويسه كه تنظيمات مربوطه موجود نمي باشد
اگه اس ام اس رو كه حاوي تنظيمات gprs هست رو فرستادن بخون و بعد اينكه از اس ام اس اومدي بيرون ازت سوال ميشه كه تنظيمات جديد ذخيره شود؟تو هم بايد بله رو بزني شايد هم گزينه هاي install و update و upgrade ظاهر شن كه اگه اينارو ديدي بزن.
و بعد ميتوني از gprs استفاده كني.
خوب ديگه سوالي از ايرانسل ندارين؟من هستما....
مشکل من حل نشد
من به سیمکارتهای ایرانسل sms می فرستم ولی deliver نمیشه.
اگه کنار این آنتنه حرف E نوشته پس فقط تماس هایی ضروری در کل 936 هنوز در حد افتضاحه احتمالا آنتن نداری الان نگی آنتنم پره چون مال منم پره که اینطوری مینویسه کلا ریلکس باش بعد یه مدت حل میشه فعلا فقط تماس ها رو جواب بده اینطوری به نفعت هم هست
سيم كارتت چيه؟نقل قول:
اگه سيم كارتت ايرانسل نيست فكر deliver شدن رو از سرت بيرون كن
واقعا بعضی ها چه افکار بچه گونه و ابتدایی دارن! بعضی ها فکر کردن ایرانسل شب خوابیده صبح بلند شده این طرح های جدید رو اعلام کرده!
بابا برای این طرح ها ماهها تحقیقات و بررسی انجام میشه! مبلغ های خیلی سنیگن میدن به همین مهندسین که بشینن محاسبه کنن که تعرفه ها چه طوری و چقدر باشه! شما اگه یه کم حساب داری هم خونده باشین میدونید که برنامه های محاسبه تعرفه و تغییر و اجرای اون چند ده میلیون تومنه! اونم برای پروژه ای به این عظمت!
اگه یه کم دقت کنید میبیند توی تعرفه ها مثلا نوشته از 12 شب تا 5:59 دقیقه! حتی ننوشته 6:00! چرا چون همین یک ثانیه هم اگر در تعداد مشترکین ضرب بشه مبلغ خیلی سنگینی میشه! حالا بعضی ها فکر کردن با این اس ام اس فرستادن ها ایرانسل میگه ببخشید ما اشتباه کردیم همش رایگانه برید حال کنید!
5000 نفر اس ام اس دادن که سهله، اگه 1 میلیون نفر هم بفرستن مطمئن باشین ایرانسل یه قرون هم کمترش نمیکنه! چون به فکر اون 5 میلیون نفریه که از موبایل به عنوان وسیله کاری و ضروری استفاده میکنن نه اسباب بازی!
بعضی ها يعني چي؟ميشه بگي؟نقل قول:
ببينم بازم اين ايرانسل گيج ميزنه .يه چند روزي sms ها برام نمياند
محل سكونت تهران
SmS سنتر رو چک کن!
شماره SMS ایرانسل رو بهش دادی؟
زمانی که شما نه می توانید SMS بدید و نه بگیرید:نقل قول:
اين كد:
#16*0000*35#