نه بابا مربی خوبیهنقل قول:
Printable View
نه بابا مربی خوبیهنقل قول:
همچین در مورد مربیا نظر میدین انگاری 10 سال زیر دستشون کار کردین :18: :31:
جناب R10 دو روزه نیستی از دنیای فوتبال عقب افتادیم
از خودمان یک تصمیم اونهم از نوع کبری در کردیم که دیگر اینجا نباشیم همینجوری، یک دلیلش اینه که اینجا خیلی سوت و کوره. رفتم یک فوروم دیگه ثبت نام کردم فقط تو قسمت دنیای فوتبالش فعالیت کنم اونجا خیلی سوپر حرفه ای پروفشنال باحاله:31:نقل قول:
یک چیز دیگه اینکه یک کسی که عشق فوتباله هیچ وقت نباید از دنیای فوتبال عقب بیفته این همه سایت خوب در زمینه اخبار هست ایپنا،فارس، فوتبال ایران، Goal، uefa و ....
حالا چند تا از جدیدترین هاش رو میگم:
گابریل میلیتو به بارسلونا رفت، یرزی دودک هم به رئال مادرید رفت. شواین اشتایگر بازهم مصدوم شد، گواردادو مکزیکی هم به دپورتیوو لاکرونیا پیوست (همون بازیکنی فردوسی پور امروز صبح خیلی ازش تعریف کرد)، گالیانی هم گفته رئالیها بلاخره دست از سر کاکا برداشتند، رایان بابل هم به لیورپول رفت، یک بازیکن هم به اسم په په شنیدم رفته رئال مادرید (مطمئن نیستم)، کاسانو هم احتمالا بره به فنرباغچه!، یک چیز دیگه هم اینکه مسی از خریدهای جدید بارسا خیلی خوشحاله:31:
خدا بای:11:
ساویولا هم اومد رئال
ساويولا هم به سرنوشت فيگو دچار مي شه ac milan سرور
نه عزیز این خیلی فرق می کنهنقل قول:
فیگو در بارسا یک اسطوره بود که اومد رئال مثل اینه که مثلا الان رونالدینیو بیاد رئال
ولی ساویولا فرق می کنه
در ضمن یوونتوس سال دیگه همتونو سوسک می کنه:27:
موافقم 100 درصدنقل قول:
در ضمن یوونتوس سال دیگه همتونو سوسک می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسي برگ برنده آرژانتين
فقط نابغه ها اين گونه گل مي زنند
ليونل مسي شايد يک گلزن بزرگ نباشد اما بدون شک زننده بزرگترين و زيباترين گل هاست. اين ستاره آرژانتيني که تنها 20 سال دارد برخي از زيباترين گل هاي تاريخ فوتبال را به ثمر رسانده است. او در ديدار مقابل مکزيک در مرحله نيمه نهايي کوپا آمه ريکا بار ديگر هنر گلزني اش را به رخ همگان کشيد تا آرژانتين و برزيل در روز دوشنبه برگزارکننده ديدار فينال کوپاآمه ريکا سال 2007 باشند. در حال حاضر مسي را شبيه ترين بازيکن به مارادونا مي دانند و اکنون اين ستاره جوان اين شانس را دارد که به افتخاري برسد که مارادوناي بزرگ هرگز نتوانست آن را کسب کند. مارادونا هيچ گاه در دوران بازي اش نتوانست قهرمان کوپاآمه ريکا شود اما مسي مي تواند به اين افتخار دست يابد. ليونل مسي که در اسپانيا «مسيدونا» مي خوانند مي تواند در برابر برزيل برگ برنده آلفيو باسيل باشد. ديه گو مارادونا در دوران بازي اش در سال هاي 1979 ، 1987 و 1989 همراه با آرژانتين در کوپا آمه ريکا بازي کرد ولي هرگز قهرمان نشد. زماني که مسي 13 ساله بود استعداد گلزني اش همگان را مبهوت ساخت به طوري که مارادونا شخصاً از مسي به عنوان جانشين اش ياد مي کند. اسطوره فوتبال آرژانتين سال گذشته در خصوص لئو مسي گفته بود؛ «بازيکني است که جايگاه من در فوتبال آرژانتين را به ارث خواهد برد؛ نام اين بازيکن مسي است.» شباهت هاي مارادونا و مسي کم نيست. هر دو بازيکن چپ پا هستند. مارادونا در جام جهاني جوانان در سال 1979 به عنوان بهترين بازيکن انتخاب شد و مسي هم در سال 2005 در همين تورنمنت عنوان بهترين بازيکن را کسب کرد. مارادونا در سن 21 سالگي به بارسلونا پيوست و مسي هم در سن 17سالگي به عضويت بارسلونا درآمد. زماني که مسي از نيمه زمين بارسلونا شش مدافع ختافه را دريبل زد، گل او را با گلي که مارادونا در جام جهاني 1986 وارد دروازه انگلستان کرده بود مقايسه کردند. مسي در لاليگا گلي هم با دستش به ثمر رساند که گل او را با گل دست خدا مارادونا در جام 86 مقايسه کردند.
در کوپا آمه ريکا هم تمامي نگاه ها به او معطوف بود. پس از آنکه آرژانتين در رقابت هاي گروهي جواز حضور در مرحله يک چهارم نهايي را کسب کرد، آلفيو باسيل تصميم گرفت براي بازي پاياني مرحله گروهي مقابل پاراگوئه به مسي استراحت بدهد. اما پس از گذشت 66 دقيقه و تساوي بدون گل و فريادهاي «مسي، مسي» که بيشتر از سوي هواداران ونزوئلايي بود باسيل مهاجم 70/1 متري اش را وارد زمين کرد و با پاس او بود که خاوير ماسکرانو تنها گل بازي را به ثمر رساند. مسي در اين کوپا تنها دو گل به ثمر رسانده ولي يکي از گل هاي او مي تواند بهترين گل تورنمنت شود. در پيروزي سه بر صفر آرژانتين مقابل مکزيک هم او با يک ضربه چيپ اوسوالدوسانچس دروازه بان مکزيک را مغلوب ساخت. باسيل مربي باتجربه آرژانتين پس از اين گل مسي گفت؛ «تنها نابغه ها و سوپراستارها هستند که مي توانند اين گونه گل بزنند. واقعاً باورکردني نيست.» زماني که از باسيل در مورد شباهت هاي ديه گو مارادونا و مسي پرسيدند، وي در جواب گفت؛ به اعتقاد من مسي هم در جهت مارادونا در حال حرکت است. من با هر دو بازيکن تمرين کرده ام و هر دو آنها قادر به انجام کارهايي هستند که بازيکنان معمولي نمي توانند آنها را انجام دهند. البته مقايسه کردن بازيکني که تازه در اول راه است با مارادونا منصفانه نيست. مسي بازيکن بسيار باهوشي است و اگر فضاي لازم را در اختيارش قرار دهند، مي تواند هر تيمي را شکست دهد. او به خوبي مي داند در کدام نواحي قرار بگيرد که خطرناک باشد. من از عملکرد بازيکنانم تا بدين جا کاملاً راضي هستم و اکنون بايد در فينال پيروز شويم. بايد قدم آخر را هم درست برداريم. بازي کردن در فينال آن هم در برابر برزيل فوق العاده خواهد بود زيرا اين بازي مثل داربي خواهد بود.
ريکلمه هم که با گلي که از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند و باعث شد اين کوپا آمه ريکا پرگل ترين تورنمنت تا بدين جا شود با ستايش از مسي گفت؛ «لئو گل زيبايي به ثمر رساند. ليونل فوق العاده زيبا بازي مي کند و همه ما در تلاش هستيم کاري کنيم که او بتواند توانايي هايش را در روي زمين نشان دهد. همه ما خوشحال هستيم زيرا تيم ما فوتبال زيبايي را تا بدين جا به نمايش گذاشته است و به فينال رسيده ايم. ما تاکنون مقابل هر تيمي که قرار گرفته ايم پيروز شده ايم.»
بازيکنان آرژانتين که سه سال پيش در فينال کوپا آمه ريکا مغلوب برزيل شدند، اين فينال را فرصتي براي انتقام گيري مي دانند. استبان کامبياسو هافبک اينتر در خصوص بازي فينال مي گويد؛ «آرژانتين مقابل برزيل مساله اي فراتر از انتقام است. ما رقابتي ديرينه با آنها داريم و هميشه دوست داريم آنها را شکست دهيم.»
در بازي رده بندي کوپا آمه ريکا هم اروگوئه و مکزيک به مصاف هم خواهند رفت.
برای کسایی که می خوان سوپر گل سلطان چیپ دنیا رو داشته باشند:
کد:http://www.footiran.ir/topgoal/CopaAmerica/Argentina_2-0_Mexico.zip
کد:www.topgoal.ir پسورد:
داداش من مال این صحبتها نیستیدنقل قول:
دنیا میلان
فورزا میلان
فصل بعد منتظرتون هستیم ...
میلان سلطان اروپا