نقل قول:
امکان استفاده از بستهی تشویقی شبانه و بستههای شاتللند و نماوا همچنان برای این سرویسها وجود دارد.
جمله بالا رو خودشون توی صفحه تعرفه نوشتن و اگر خلاف نوشته خودشون عمل کنن ،یعنی نفروشن راحت میشه ازشون شکایت کرد به دلیل کم فروشی....
Printable View
نقل قول:
امکان استفاده از بستهی تشویقی شبانه و بستههای شاتللند و نماوا همچنان برای این سرویسها وجود دارد.
جمله بالا رو خودشون توی صفحه تعرفه نوشتن و اگر خلاف نوشته خودشون عمل کنن ،یعنی نفروشن راحت میشه ازشون شکایت کرد به دلیل کم فروشی....
کم نمیشه . حتما می خواد زیاد شه . بالاخره رقابته دیگه . مطمعنا تمام شرکت ها از مخابرات که ۱۷۵ گیگ خارجی گذاشته بیشتر میزارن با آپشن های بیشتر مثل شبانه یا سرعت باز یا سرعت منصفانه بیشتر از ۱۲۸ . یا مثل شاتلند و...
ولی یه چیزی رو مطمعنم های وب که الان کمترین حدو گذاشته آپدیت لیست می کنه و مطمعنا از پارس که زیر دستشه بیشتر می زاره ولی هر شرکتی باید یه آس رو کنه مثلا یکی شبانه -یکی شاتلند -یکی سقف سرعت بالا بعد مصرف -یکی فشفشه و... وگر نه این رقابت یه گیگ کمتر بیشتر تا ابد می تونه ادامه پیدا کنه.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوستان من اگه 2 مگ سرویس غیرحجمی شاتل رو بگیرم خطم رو 16 مگ میبندن؟!
من که مجبور شدم برم قرارداد جدید ببندم
آرت 5 بودم و زنگ زدم سرویس 4 مگ رو فعال کنن که با مخلفاتش شد 43600
جالب بود که به من گفتن رایگان شبانه نمی خوای؟اگه می خوای 10 هزار اضافه تر بدی!!!رایگان :| من :| شاتل :))
این تستیه که الآن با سرویس جدید گرفتم
نظرتون چیه؟
سرور در استکهلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور در تهران
سرعت دانلود با idm
واویلا به این سرعت
ادم پیر میشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
اقا اگه یه چیز پی ان داخلی نامحد.د بخرم
میتونم از این حجم نامحدود داخلی برای وب گردی
و ساتللند استفاده کنم
*پی ان داخلی حجم نامحدود داخلی رو بین المللی نمیکنه
ممنون
لطفا از بچه هایی که تخصص دارن پاسخ کامل بدن
کی گفته مخابرات 175 گیگ خارحی گذاشته؟ همین الان داشتم صحبت میکردم 8 مگ رو 35 گیگ میگفت زدم زیره خنده:n08:نقل قول:
این تعرفه رو تو سایت و صفحه اینستاگرام tci می تونی ببینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تعرفه هارو تو سایت و اینستاگرام tci می تونی ببینی . ۳۵۰ گیگ داخلی یا ۱۷۵ گیگ بین الملل یا به همین نسبت ترکیبی . این تعرفه امروز صبح ساعت ۸ تو صفحه اینستاگرام tci اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یبار اینترانت اسیاتک رو گرفتم یه وی پی ان داخلی از یه سایتی خریدم استفاده کردم اما خیلی اذیت میکرد بعضی وقتها وصل نمیشد یا وصل میشد سرعتش پایین بود بعدش هم سایتی که وی پی ان ها داخلی میفروخت اومد حجمیش کرد دیگه اصلا به صرفه نبود الان فن اوا سرویسها جدیدش شبانه داره اگه بتونم بگیرم عالیهنقل قول: