اونی که رو خود سینماست از نظر کیفیت کافیه.این مدل سینماها ارزش بیشتر هزینه کردن رو ندارن.هزینه بیشتر برای سیستم هایی با قیمت هایی بیشتره.همین سیم به خوبی برای این سیستم جواب میده.نقل قول:
Printable View
اونی که رو خود سینماست از نظر کیفیت کافیه.این مدل سینماها ارزش بیشتر هزینه کردن رو ندارن.هزینه بیشتر برای سیستم هایی با قیمت هایی بیشتره.همین سیم به خوبی برای این سیستم جواب میده.نقل قول:
تا حدود 900 تومن یه چندتا مدل بهم معرفی کنین استفاده هم بیشتر برای تلویزیون هست گهگاهی هم فیلم و ایکس باکس
سوال دیگه هم که دارم اینه که الان یه پایونیر dv420 دارم میخواستم ببینم میشه برای همین اسپیکر خرید که دیگه نیاز به خرید سینمای خانگی نباشه؟
امروز واقعا واسه خودم و همه دوستانی که از راستین تعریف می کنن متاسف شدم. یک روز وقتم رو حروم کردم و رفتم تا جمهوری که به قول دوست خوبمون رایان صدای 727رو بشنوم و بعد اتتخاب کنم و بخرم. نه تنها توی مغازه نداشت که تست کنم حتی نداشت که ببینم. تازه وقتی بهش گفتم می خوام صداش رو بشنوم و بعد بخرم با یه لحن طلبکارانه ای هم گفت که اصلا امکان نداره نمی خوای نخر.
به جاش خدا وکیلی توی هر نمایندگی سام که رفتم. بدون استثنا هم تست کردم هم نهایت احترام رو بهم گذاشتن.
وقتی الان که می خوایم پول بدیم باهامون اینطور برخورد میشه وای به حال روزی که مشکلی بر بخوریم و بخوان گارانتی شون رو انجام بدن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
من حضوری دیدار نداشتم ولی از نظر اخلاقی تا حالا من که چیزی ندیدم در مورد گارانتی هم خیلی خوب و سریع عمل می کنند. راستین تنها نمایندگی رسمی و واردکننده پایونیر تو ایران هست. توی قیمت هم موقعی که می خواستم خرید کنم پایین ترین را داشت. (سریع و به موقع هم ارسال کردند.)نقل قول:
(یه مورد دیگه هم هست اگه من الان برم یه فروشگاه سامسونگ یا هر مارک دیگه بگم فلان مدل تلویزیون/سینما/... (که جزو ویترین نیست) را می خوام می گه انبار دارم برات میارم. می گم خوب اول کیفیتش را باید ببینم آیا میذاره! البته نمی گم این اجازه ندادن تست کار درستی هست مثلا برای خرید هدفون رفته بودم یکی اجازه می ده یکی می گفت پلمبه می خوای بخری باز کنم. چیزی که توی ایران کم هست شوروم برندهاست که اونم فقط برخی برندها و در برخی شهرها)
من بالاخره یه rs777بعد از کلی تحقیق و هر روز سر زدن به این فروم خریدم از اقای رایان و بقیه کار برا هم تشکر میکنم ، من اصفهان هستم و نمایندگی محصولات پاناسونیک و پایونیر تخفیف ویژه زده من این مدل را خریدم 1980 مدل bcs717 هم داشت که میداد 1200 مدلای 727 و 424 را هم با حدودو 100 تا 200 زیر قیمت سایت چاره میداد.ال میخواسم بیام تهران و از اقای محمد پور و فروشگاه اکوستیک یه سیستم خوب بخرم ولی هر جور حساب میکردم با در امد منه کارمند جور در نمیومد مثلا برای باند جامو و امپ دنون 1612 باید 3200 پول میدادم تازه ساب و پلیر هم جدا میخریدم
تفاوت در اینه که سام صد تا فروشگاه داره و بالاخره تو یکیش شما مدل مورد نظرت رو می تونی تست کنی ولی پایونیر همین یه فروشگاهه و انتظار این برخورد رو با حرفهایی که از دوستان شنیده بودم نداشتم. بدتر از همه این که فکر کنم اخرش مجبور بشم 727 رو بخرم اون هم بدون تست و صرفا بر اساس اعتماد به دوستان این فرومنقل قول:
خیلی مبارک باشهنقل قول:
میشه ادرس و تل نمایندگی اصفهان رو به من بدید
ادرسش تو خیابان شمس ابادی نبش عباس ابادتلفنشا باید از توی فاکتور ببینم الن دم دستم نیستنقل قول:
داداش واسه من یکی متاسف نباش چون من که بجز خوبی چیزی ندیدم کلی هم از رفتارشون حال کردم
من سیستم رو تلفنی خریدم کمتر از 24 ساعت بدستم روندن (کرمانشاه) واقعا کمتر از 24 ساعت طول کشید !
بعده 2 روز یکی از باندای عقب از کار افتاد سوکتش رو درآوردم زدم به یه خروجی دیگه دیدم بازم صدا نداره یه باند دیگه رو زدم به خروجی این باند معیوب دیدم مشکلی نداره خلاصه مطمئن شدم ایراد از بانده
زنگ زدم خیلی با احترام گفتن شما لطف کن یه جوری اون باند رو اگه مقدوره حضوری اگه نه با پست بفرست که یه دونه نو بهتون تقدیم کنیم
منم اتفاقا همون شب داداشم داشت میرفت تهران دادم بردش رفته بود راستین یه دونه نو بهش داده بودن
یعنی بدون اینکه بخوان از گارانتیم استفاده کنن و بدن تعمیرش کنن یه دونه نو بهم دادن
دمشون گرم
والا چه عرض کنم شایدم امروز یه مشکلی بوده و اعصاب نداشتن. شانس من خورده به تورم. ولی باز هم مشکل سرجاشه اونم این که باید بدون تست خرید مثل همین که شما خریدی.نقل قول: