من چند وقته که از شاتل به نداگستر کوچ کردم.نداگستر هم که سرعتها رو محدود کرده شاتل تو این 2-3 هفته چطور بوده؟
Printable View
من چند وقته که از شاتل به نداگستر کوچ کردم.نداگستر هم که سرعتها رو محدود کرده شاتل تو این 2-3 هفته چطور بوده؟
سلام دوستان
من فکر میکنم شرکت ADSL ام داره حجمم رو میخوره
بنابراین نرم افزار های مختلفی رو نصب کردم برای کنترل حجم که آخر Networx رو نصب کردم
اما شنیدم اگه فایر وال رو سیستمتون نصب باشه برنامه حجم مصرف شده رو دو برابر نشون میده !! ( در بعضی از برنامه ها ) درسته ؟
الان هم حجمی که برنامه مینوسه کم شده بیشتر از اونیه که ISP کم کرده !!
میترسم برنامه درست کار نکنه !!
اول از همه سلام و خسته نباشید به همه مدیران و دوستان عزیز.
اول یه در خواست کوچیک: اگه میشه یه کم این تاپیک رو مرتب کنین. آخه 803 صفحه واقعا باعث میشه که کسی نتونه استفاده لازم از اطلاعات رو ببره و همیشه 3-4 صفحه آخرش فقط به در بخور خواهد بود. واقعا خیلی خیلی مطالب زیاد شده.
من یه مودم/روتر وایرلس ADSL2+ نسبتا حرفه ای برای کارم میخوام. یه جورایی میخوام واسه کارای شبکه به عنوان یه لابراتوار کوچولو مشکلی با اون نداشته باشم و سروسایی مثل firewall-NAT- DHCP - DMZ - IP & MAC Filteringو این چیزا رو داشته باشه. خصوصیتی که اگه باشه واسه من مهمه مدیریت پهنای باند و یا مدیریت حجم دانلود هست. متاسفانه تو این انجمن نتونستم پیدا کنم و یا کسی براش سوال نبوده.
آیا از مارکهای خوب چیزی سراغ دارید که این قابلیت رو داشته باشه. مثلا من پهنای باند اینترنتم 512 هست و میخوام به یکی از سیستمای خونه فقط 128 تا اینترنت بدم ولی واسه LAN نمیخوام اون رو Limit و همون 100MB میخوام کار کنه. کنم.
با استفاده از نرم افزار و راه اندازی Server و یا ICS و استفاده از نرمافزرای مختلف تا حدی میتونم این کارو بکنم اما میخوام خود مودم کار روتر رو بکنه و وقتایی هم که نیستم فقط مودم روشن باشه و بقیه استفاده کنن.
سایر گزینه هایی که واسه من مهمه:
- داشتن پورت LAN ( ترجیحا چهار تا) و باز خیلی ترجیحا پورتاش Gigabit ethernet (1000) باشن نه 10/100
- پورت USBمهم نیست داشته باشه.
- 802.11n رو حتما ساپورت کنه روی سرعت 300
- NATو Port Mapping رو که فکر کنم همشون دارن.
- در مورد خصوصیت VOIP هم که تعداد کمی از مودمها دارن لطفا یکی توضیح بده.
- قابلیت Downloader هم اگه داشته باشه بد نیست. نیازی به FTP Server یا پشتیبانی از Printer Sharing توسط خود مودم و ندارم.
- تعداد آنتن 2 یا 3 تا باشه (MIMO)
مودمهای Belkin و Draytek و Billion توی ایران هست؟ کسی اطلاعی در مورد اونا داره؟
خودمم چند مدل خوشم اومده که همه اون خصوصیات رو ندارن وی امکانات خوبی دارن. از بین این مودمها کدومو پیشنهاد میدین و قیمتاشون چه جوریه و خصوصیات خاصشون چی هست؟ البته فکر کنم اینا هیچکدوم اون قابلیت مدیریت پهنای باند رو ندارن. درسته؟ اگه مدل دیگه هم آشنایی دارید ممنون میشوم.
Linksys WAG320N
Billion BiPAC 7300N
Billion BIPAC 7800N
ASUS N11
ASUS N13
EnGenius Wireless-N Gigabit Router
ممنون میشم از راهنمایتون. ضمنا هزینه خیلی بالا هم نمیخوام بدم. مثلا بالای 130-140 تومن ارزش نداره دیگه.
ممنون از راهنماییتون.
(من خودم شیراز هستم و پارس آنلاین دارم)
سلام.
من می خواستم یک مودم adsl بخرم.از سه مدلی که اینجا می نویسم کدوم بهتره. یا اگه گزینه بهتری سراغ دارید در حدود 35 هزار تومان معرفی کنید.وایرلس نمی خوام باشه.
با تشکر فراوان.
D-LINK DSL-2540U
D-LINK DSL-2500U
TP-LINK TD-8811
دوست عزیز من مدل TP-link TD-8811 دارم و راضی هستم.قیمتش هم حدود 30000 هست که اگه بگردی تا 27000 هم میشه پیدا کرد:5:
مودم های زایکسل وایرلس امکان مدیریت پهنای باندو دارن ولی حجم نه. مثلا میتونی برای یکی رو 96 محدود کنی یکی 256نقل قول:
الان سری g تو بازار 85 تومنه شاتل و پارس میدن 95 تومن.
سری n که خودمم دنبالشم ایران وارد نشده ولی قیمت جهانیش 90 تومنه ایران حداکثر باید 115 بشه.
فعلا باید منتظر بمونید یا بگید از دوبی براتون بیارن.
اون مودم درای... هم خدا تومن قیمتشه.
بقیه هم همچین امکانی ندارن.
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
tp-link 8811 هم خیلی ارزونتره فقط 22 هزار تومن. هم خرابیشم کمتره. فقطم 8811 یه وقت 8817 بهتون نندازن. الان هرکی دیلینک داره میخواد بفروشه شما میخوای بخری !نقل قول:
اگر واقعا مال خودته ورژن 4 هستش.نقل قول:
از کجا فهمیدی ورژن 4 هست ؟
04V بین دو نقطه. مال خودت رو چک کن ببین چنده. مهرداد فوت و فن کوزه گری رو می خوای چیکار؟نقل قول:
یعنی مال من 3 هست؟ خوب پس اون لیبل زیر مودم چی ؟ اه من گیج شدم من الان بخوام آپدیت کنم کدوم رو باید دانلود کنم لطفا با توجه به شکل پایینی بگو.