سلام دوستان
بنده برای اجرای فایلی در کتیا مجبورم تاریخ ویندوز رو عوض کنم ولی با عوض کردن تاریخ لایسنس ماکروسافت اکسپایر میشه چیکارش میتونم بکنم.....اعصاب نمیذاره برا آدم:sq_5:
Printable View
سلام دوستان
بنده برای اجرای فایلی در کتیا مجبورم تاریخ ویندوز رو عوض کنم ولی با عوض کردن تاریخ لایسنس ماکروسافت اکسپایر میشه چیکارش میتونم بکنم.....اعصاب نمیذاره برا آدم:sq_5:
سلام دوستان - با ورد 2007 يك مشكلي دارم كه كليك راست كار نميكنه با سرچ در اينجا فهميدم كه از افزونه ديكشنري لينگووسافت هست Add-in رو از برنامه ورد حذف كردم ديكشنري رو هم uninstall كردم ظاهرا add-in ديكشنري حذف شده ولي راست كليك فقط در حالت outline ورد كار ميكنه و در بقيه نماها كار نميكنه راهي هست كه تنظيمات ورد به حالت اوليه برگرده. پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم.
با سلام و خسته نباشید لطفا راهنمایی فرمایید یک فایل ورد 500 صفحه دارم که روی ویندوز XP و ورد 2010 تایپ شده است. بعداً به دلایلی آن را روی ویندوز سون و ورد 2010 باز کرده ام ولی داخل فایل بعض صفحات کلمات فارسی بصورت زنجیر وار و پیوسته به یکدیکر چسبیده اند تا کنون چندین مورد این چنین برایم اتفاق افتاده است.
کرک درست و حسابی واسه آفیس 2013 نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
در ورد یا پاورپوینت که با فارسی تایپ میکنم عدد ها رو انگلیسی تایپ میکنه برای فارسی کردن باید چیکار کنم افیسم 2013 است هر جا میرم پیدا نمیکنم همش مال 2010 به پایین است اگر کسی میدونه در افیس 2013 باید چیکار کنم که عدد ها رو به فارسی بنویسه ممنون از راهنماییتون
با سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم بدونم آیا در ورد این امکان وجود داره که قسمتی از متن رو مشخص کنیم و فقط این قسمت بخصوص با دستور پرینت چاپ شود؟ (نمی خوام کپی در یک صفحه خالی بکنم و پرینت بگیرم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در صورت آمدن کرک جدید در همین تاپیکی که ذکر شد قرار خواهیم داد ... فعلا بهترین روش فعال سازی با skype هست!:20:
اول ورد رو باز کنید و طبق عکس زیر پیش برید :نقل قول:
دستت درد نکنه دمت گرم که بهم جواب دادید واقعا زحمت کشیدی خیلی خیلی ممنوننقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم بدونم آیا در ورد این امکان وجود داره که قسمتی از متن رو مشخص کنیم و فقط این قسمت بخصوص با دستور پرینت چاپ شود؟ (نمی خوام کپی در یک صفحه خالی بکنم و پرینت بگیرم) لطفا کمک کنید گیرم بد جور
سلام،
اساتید محترم من امروز office 2013 رو نصب کردم. وقتی توی word گزینه ی blank document رو میزنم تا یه متن جدید باز کنه، برنامه رو می بنده. لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم.
ممنون