خيرنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
خيرنقل قول:
ایرانسل روی بسته های ساعتی شبانه اش، بحتث ترافیک خارچی و داخلی رو فعال کرده؟ اگر آره، به چه صورت و ضریبی؟
پک اپدیت سرعت ایرانسل همجوره برای دوستان :n06:
ابتدا SpeedTest:
ایران و بی پرو ک سی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج و پی پرو ک سی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج و با پرو ک سی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیتیونز و با پرو ک سی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود منیجر فایل خارجی بی پرو ک سی تک کانکشن:
دانلود منیجر فایل خارجی با پرو ک سی تک کانکشن:
دانلود منیجر فایل خارجی بی پرو ک سی مولتی کانکشن:
دانلود منیجر فایل خارجی با پرو ک سی مولتی کانکشن:
فایر فاکس فایل خارجی و بی پرو ک سی:
فایر فاکس فایل خارجی و با پرو ک سی:
اینم تعویض باند گوشی های مدل جدید سامسونگ
سلام دوستان
اداپتوری هست برای مودم دانگل usb خور نیمخوام مستقیم بزنم لپ تاپ و حس میکنم لپ تاپ اذیت میشه
و اینکه به نظرتون وایلرس وصل شم به مودم بهینه تره برای لپ تاپ یا با خود دانگل ؟
با تشکر
دانگل شما وایرلس داره؟ اگه داره، وصلش کن به شارژر موبایل فقط دقت کن امپر زیر ۵۰۰ باشه ( خود ۵۰۰ بهترین نتیجست)نقل قول:
البته باید بگم حس شما اشتباهه و مشکلی نیست :)
دوستان ممنون میشم طرحای دانلود شبانه ایرانسل رو بهم بگین
عذر میخوام منظورم وای فای هستش!نقل قول:
یک نمونه میتونید برام بفرستید ، میترسم بخرم بعد بزنم بسوزه یا ....
دوست عزیز، شما به قدرت خروجی توجهکنید ۰.۵ باشه چون usb 2 0.5 هست البته ۷۰۰ میلی هم مشکلی ندارهنقل قول:
از هر موبایل فروشی میتونید تهیه کنید
فقط اصلی بخرید، که جای معتبر باشه مشکلی پیش نمیاد
ابته خلیلی هم مهم نیست ، high copy هم باشه .
سرعت دانلود با فیل--تر شکن بیشتر از حالت عادیه؟
دوستان از کجا میشه فهمید در حالت 4.5g هستیم یا نه؟
اگه درست یادم بیاد یه کد دستوری بود میزدیم میدیدیم شبکه در حالت تجمیع هست یا نه
میشه اون کد دستوری رو لطف کنید بگید؟
گوشی آنر 9 لایت گرفتم نمیدونم cat6 هست یا نه فقط هم به خاطر این ویژگی گوشیمو عوض کردم. یه سری سایتها زده داره یه سری میگن نه
ممنون میشم اون کد دستوری رو بفرستید.
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
دوستان از کجا میشه فهمید گوشی 4.5g هست یا نه؟
فک کنم یه کد دستوری بود که دوستان قبلا گفته بودن که میشد فهمید گوشی در حالت تجمیع هست یا نه
من گوشی آنر 9 لایت گرفتم یه سری سایتها میگن cat6 هست یه سری میگن نه الان بدجوری داغونم فقط به خاطر 4g plus گوشی رو عوض کردم
ممنون میشم اگه اون کد دستوری هست بفرستید یا اگه راه دیگه ای هست لطف کنید بگید
ممنون
دوسته عزیز این مدل مناسب هست؟نقل قول:
داخل دفترچه نوشته میشه زد اما امکان اتیش سوزی هم هست:n02:
شارژر 500 ميلي امپر امتحان کن اگر با اون کا کرد اونو بزن. 1 امپر نرننقل قول:
امکان اتیش سوزی هست در صورت استفاده نکردن از 500 میلی امپر؟نقل قول:
نه اتيش سوزي اينا بعيدهنقل قول:
برد داخليش ميسوزه
با توجه به اینکه این مودم ها به usb 3 هم وصل میشن و امپر خروجی اون ۱ هست، این شارژر هم اوکیهنقل قول:
۵۰۰ میلی مربوط ب usb2 هست
بزن اگه دیدی مودم داغ شد، ترجیحا عوض کن ۵۰۰ یا ۷۰۰
هیچ مشکلی ندارد استفاده کنین
حتی بیشتر از ۲ امپر هم مشکلی برای مدارهای الکتریکی ایجاد نمیکنه اصولاً آمپر کشیدنی هست به مقدار مصرف
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD
ی سوال غیر نتی:n02:
نرخ مکالمه ایرانسل با همراه اول نسبت ب مکالمه ایرانسل با رایتل ارزون تره یا یکسان هست ؟
دوستان دانلودر شبی چند گیگ میتونین دانلود کنین؟
تبریک میگم
یعنی اشغال تر از این ایرانسل ندیدم!
دو تا سیم دایمی شو دارم، البته یکیش خاموشه
پارسال شتاب د پرداخت : ۱۰۰ گیگ+ یک روز مکالمه رایگان
امسال: دوره اول یک روز مکالمه + ۱ گیگ یک روزه
دوره دوم: ۱۰۰ دقیقه!!! ( من اصلا مشترک ایرانسلی ندارم )
دوره بعدی : کارت صد افرین
خداییش هوا گرم نبود همین امروز سیم همراه اول برگشت میزدم
سیم خودشم میفرستادم رایتل
یعنی هیچی تو این شرکت ثبات نداره:n38:
اصلاح میکنم:
این بسته ۱۰۰ دقیقه مربوط ب یه چیز دیگه بود
بسته پرداخت کلا به من نداد رو هر ۲ تا فعال نشد...
فکر کنم مرحله ۱۰۰ افرین ه
کلا شرکتهای ایرانی همین طور هستند دوست عزیز , هر چه کله گنده تر میشن و مشتریشون زیادتر میشه خدماتشون کمتر میشه,مثلا شرکت آمازون میاد ارسال با پهباد رو برای نقاط دورافتاده راه اندازی میکنه بعد من هم از دیجیکالا انتظار دارم با جذب سرمایه گذار خارجی و با بیشتر شدن مشتریاش بیاد لااقل یه انبار تو شهرهای بزرگ راه اندازی کنه تا اجناس زودتر به دست مشتری برسه , نه تنها این کار رو نمیکنه بلکه ارسال رایگان رو هم برای شهرهای بزرگ رو از خدماتش حذف میکنه...یا شرکتهای اینترنتی هر چه مشتریشون زیادتر میشه خدمات و طرح های با صرفشون کمتر میشهنقل قول:
در این مورد که شکی نیستنقل قول:
یادمه وقتی من ترابرد کردم ، تا ۶ ماه هم اینترنت هدیه گرفتم اما الان میبینم که شده یک ماه ( البته مطمین نیستم حذف شده یا نه)
دلیل ترابرد من انتن ندادن همراه اول بود، هنوز هم واحد من انتن نمیده
اما الان احساس میکنم ایرانسل داره سواستفاده میکنه.
الان همراه اول بسته شبانه داره، این نداره
ماهی یک بار یک روز رایگان ، این نداره
تعرفه مکالمه ایرانسل بهتره به جاش همراه اول بسته مکالمه داره و کلا من مکالمه ندارم....
میخوام یه سیم رایتل بزارم ببینم چطوریه
این از گوشیش ، اونم از TD که امشب ۲ تا رعد و برق زد، ۴۰ دقیقه انتنش پرید! (تهران)
سلام.
دوستان میخوام سیمکارت رو 4g کنم، الان باید چیکار کنم؟.
در حال حاضر طرح با تخفیف یا ... ندارن؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
نقل قول:
خود ابرانسل با پست میفرسته نمایندگی هاش با حضوری
ممنون.نقل قول:
قیمت هاشون یکی هست؟
الان طرح ندارن؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
نمایندگی ارزون تر میشهنقل قول:
تخفیف ک نه اما ۱۴ گیگ ۱۴ روزه میده
الان توی فروشگاه اینترنتی ایرانس زده تعویض رایگان 3G به 4G برای کسانی که گوشی با قابلیت 4G دارن.
ولی وقتی شماره و کد پستی رو میزنم میزنه مبلغ قابل پرداخت 8700ت و میره به درگاه برای پرداخت ...
با کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *555* هم میطنه درخواست نامعتبر :|
ولی گوشی من 4Gهست که ...
برو نمایندگی، بسته بازکشت بخر ۱ تومن میشهنقل قول:
راحت
بسته هدیه هم میگیری
ایرانسل این روزها با پرو ک سی بهتر متچ شده و سرعتش تا 8 مگ ثابت میرسه امروز Netflix اکانت خریدم یک ماه رایگان که سرعت دانلود آن را ببینم ولی Netflix اجاره پرو ک سی رو نمی داد :sq_3: باشون صحبت کردم شاید تو اپدیت بعدی بگذاره به محض امکانش چند سرعت از Netflix و ایرانسل می گذارم. :n16:
ادیت: البته با پرو ک سی امریکا میشه ولی سرعتش خیلی پایینه ولی همچنان در حال مذاکره با این شرکتهام
چقدر زندگی تو ایران پیچده است :V15:
نیاز به پراکسی نیست شما opera web browser نصب کن داخلش V>>P<<N داره فعال کن بدون مشکل netflix ببیننقل قول:
ستاره 20 مربع رو بزن پوشش اینترنت همراه منطقه رو میزنه بعد 00 که بعدی میشه که مدل گوشی یا مودم رو میزنه ( البته اگه شناسایی کنه ) بعدش نوع سیم کارت رو میزنه که 00 آخری رو بزنی میزنه در خواست سیم کارت که اگه 4 یا 5 روز تو گوشی فورجی بشه و بسته نت هم فعال باشه رایگانه و سیم کارت تو مودم رو هم گفتن شامل نمیشهنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما ولی من با پرو ک سی ایم اگر ست بکنم گیگی ظرف 2 الی 3 دقیقه دانلود افلاین میتونم بکنم بخاطر همین امیدوارم نتفلیکس این قانون هر کی کشورش رو برداره تا بتونم از این امکان یعنی سرعت خیلی بالا بهره جویم.نقل قول:
میدونم میشه با وی پی و یا حالات دیگر ولی دغدغم سرعته که زودتر آرشیوم را دانلود و بچینم.
باز ممنون :n16:
باز ادیت: یک ای پی پرسرعت گیر آوردم اینترنت شبانه فردا صبح تست میکنم ببینم چطوره:n19:
چقدر قطع وصلی داره دانلود شبانه ایرانسل! یعنی کمتر از 1 گیگ دانلود میکنه سریع قطع میشه...باید رو سرش باشی تا دوباره وصلش کنی:n08: سرعت خوبه ولی چه فایده همش قطع وصل:n36:
امروز صبح پرو ک سی بالغ بر 20 کشور رو تست کردم ولی سرعت "دانلود" نتفلیکس خیلی بد بود فوفش تا 1.5 مگا بایت می رسید و اعصاب خورد کن
سایت تست سرعت خودش که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست اینقدر می داد:
اما هنوز مایوس نشدم فردا DNS پرو ک سی را روی ای پی پرو ک سی میرم ببینم چی میشه همچنان ترفند و پرو تکل پر سرعت هست شاید ساکس 5.....
ولی آیتونز همچنان گیگی رو در 2 الی 3 دقیقه و بالای 55 مگابیت میزد و عالی و جهانیست.
:sq_8: گویا سرمایه گذاری روی اپل همیشه بهترینه تا بقیه
تمام ویدئوهای نتفلیکس قابلیت «دانلود» رو دارن؟نقل قول:
80% بله و بصورت HD و 4K عرضه می شوند. ولی مثل آیتونز منو و مخلفات ندارند.نقل قول:
این ۱۵۰۰ آبونمانی که از این سیم کارت های اعتباری نمیگیره بقدری براش ضرره ایرانسل که داره تمام تلاشش رو برای کشوندن هر چه بیشتر اعتباریا به سمت دائمی میکنه.
دلیلش این نیستنقل قول:
سیم اعتباری مکالماتش گرون تره
اما دایمی از دو نظر سود داره
۱- مشترک پ مصرف تر میشه چون محدودیت نداره
۲- هزینه ای که بابت تبدیل میده
پارسال من یکی ب خاطر بسته یک روز نت رایگان گول خوردم و گرفتم که حذف شد (پرداخت قبض)
در کل نباید روهیچ چیز ایرانسل حسابکرد
به زودی تعرفه هاش رو هم بالا میبره و ...