چرا منم هستم برا 1 شهریور
Printable View
چرا منم هستم برا 1 شهریور
شدی سرباز بد بخت پرندک!:n19:نقل قول:
بازم خدا رو شکر کن آموزشی اونجا هستی:n33:
یکی از بدترین جاهای ارتش برای خدمت هستش:n39:
توکل به خدا این 2 ماه رو یه جوری سر کن انشااله که یگانت جای خوبی بیوفته:n40:
برو خدا رو شکر کن نزدیک خونتون افنادی، تازه اتفاقا مراغه از پادگان های خیلی خوبه من دیدم و میشناسم پادگان مراغه رو، ما توی یگانمون سرباز داریم بیشتر از 2000 کیلومتر توی راهه برسه خونشون، پادگانمون هم از بدترین جاهایی هست که میشه خدمت کرد.نقل قول:
این حالتی که الان داری ما بهش میگیم کُما، کاملا هم طبیعی هست و همه اولش همینطوری هستند جای نگرانی نیست درست میشی
دوست عزیز 02 یکی از بهترین جاها برای آموزشی هست. 01 و 02 بهترین مرکز آموزش های ارتش هست. بهترین از نظر راحتی منظورم هست. این که از پرندک بد میگن مربوط میشه به 23 تکاور. در منطقه پرندک 9 تا پادگان هست.نقل قول:
غیبت هم داری ؟!نقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام آقا من الان دفترچه رو خریدم چه برگه هایی رو باید کپی کنم پر کنم برگه اول و 5 (واکسن) 2 تاشو
برگه معاینه اولیه چیه از کجا باید بگیرم کجا باید برم معاینه شم؟؟؟؟؟ بجز اینا دیگه چیارو باید کپی کنم یا بگیرم :n13:
یه زره پیجوندن مثه آدم نگفتن برای یه آدم معمولی که معافیت و اینا نمیخواد چیارو باید بفرستن :n27:
بعد من الان بفرستم کی اعزام میشم؟ جوابش کی میاد؟
اینی که میگفتن هرکس شهر خودش خدمت میکنه ولی آموزشی ممکنه بیوفته شهرای دیگه راسته؟
--------
سابقه ی بیماری ندارم باید اونم پر کنم؟ یه برگه زیرشم داره سوال پرسیده درباره ی خرج و مخارج و سرکارو اینا اونم هست؟
لازم نيست برگه اي رو كپى كنيد ، از همان برگه هاى داخل دفترچه استفاده كنيدنقل قول:
اولين برگه شامل مشخصات عمومى شما ، نام و نام خانوادگى شماره شناسنامه ، كد ملى استان و شهر محل تولد ميزان تحصيلات و.....
برگه ديگرى است كه مربوط به واكسن و معاينه پزشك مورد تاييد نظام وظيفه است ، شما مى توانيد ليست مراكزى كه واكسن مى زنند و پزشكان را از پليس +١٠ تهيه كنيد روزى كه براى واكسن و معاينه مى رويد دفترچه را به همراه داشته باشيد انها ان صفحه را مهر و امضا مى كنند ، معاينه پزشك براى همه الزامى است
بعد از معاينه و واكسن مى توانيد مشخصات را در سامانه پليس +١٠ ثبت كنيد قبل از ان بايد تمامى مدارك خواسته شده اعم از شماره حساب بانكى كه افتتحاح كرديد كپى كارت ملى ، شش قطعه عكس و... به همراه داشته باشيد، بعد از ثبت مشخصات برگه اعزام به خدمت يا به اصطلاح برگه سبز به شما مى دهند كه در ان تاريخ اعزام شما درج شده است
با توجه به ميزان تحصيلات تاريخ اعزام متفاوت است ، براى ديپلم و زير ديپلم ١٩ هر ماه و براى بالاى ديپلم كاردانى تا دكترا ماه هاى زوج اعزام مو شووند ، اگر شما داراى مدرك دانشگاهى هستيد در صورتى كه طى هفته اينده دفترچه را ارسال كنيد شايد برج ١٢ تاريخ اعزام شما شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام به تمامی دوستان
بعد از به تعویق انداختن مؤد اعزامم توسط نظام وظیفه، امروز یه سری زدم به پلیس بعلاوه ده و افتادم آموزشگاه 02 پرندک نیروی زمینی ارتش(19/5). خودم ساکن تهران هستم و خدا رو شکر دیگه مشکل مسافت وجود نداره. تو یکی از پست های اخیر دوستی نوشته که یکی از بدترین پادگانهاست، واقعاً این طوره؟ من تو گوگل سرچ کردم و یکی از کسانی که اونجا بوده گفته تازه نسبت به پادگان های دیگه خیلی هم بهتره. این لینکشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی از دوستان هست که افتاده باشه اونجا؟
در ضمن اگه کسی به تازگی اونجا بوده لطفاً یه توضیح اجمالی راجع بهش بده؟
بسیار سپاسگزارم
دوستان نمیشه زودتر فهمید که اموزشی کجا افتادیم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم که سریع ترین راه مراجعه به خودت نظام وظیفه در میدان سپاه باشه. بعد از اون هم مراکز پلیس +10. من که از سیستم تلفنیش استفاده کردم جواب فضایی گرفتم: گفته بود که تا مهر امسال معافیت تحصیلی دارم که با توجه به شرایط من یه چیزی تو مایه های اینکه حقوق پایه سربازان یک میلیون تومان اعلام بشه!!
سلام داداشنقل قول:
من 02 پرندک اموزشی میرم...
معمولا هفته اول سخت میکذره و از هفته های بعدش چون با پروسه ها آشنا میشی شرایط بهتر میشه برات
گرمای هوا یکم ادم رو آزار میده تشنگی
شما از 4 شنبه ساعت 12 میری خونه تا شنبه صبح .روزهای دیگه هم میتونی روز برگ بیایی خونه.یعنی ساعت 4 از پادگان بزنی بیرون و 6 صبح فرداش باز برگردی پادگان
تا تهارن و میدون آزادی ماشین داره که 7 هزار تومن میگیره.برای شهریار و رباط کریم هم ماشین است..
یکم به نظرم خوابیدن تو آسایشگاه سخته .چون کمی رو اعصابه و به نظرم اگر شرایط داری که هر روز بسایی خونه بهتره از پادگان بزنی بیرون...
سلام
محل آموزشی کسانی که 1.6 اعزام هستن مشخص شده؟
یکی از دوستام شهریور اعزامه و بهش گفتم بره پلیس+10 که بفهمه اعزام کجا افتاده. میگه به این زودی ها نمیاد. کسی اینجا برای 1.6 پرسیده؟
زوده هنوزنقل قول:
حداقل ۱۰ روز دیگه شاید بتونید بگیرید
پادگان ۰۲ یا شهید انشایی تا دو سال قبل در سه راه افسریه در نزدیکی ۰۱ بود.پادگان فعلی نوساز با امکانات بیشتر است ، این پادگان نسبت به پادگان های اموزشی نیرو زمینی ارتش که در بقیه نقاط کشور است هم از نظر اخلاق پرسنل کادر و هم از نظر فضای نظامی به مراتب بهتر است، توجه کنید اموزشی تنها ۲ ماه است و در این مدت شما جز نگهبانی مسولیت دیگری ندارید اصل خدمت شما بعد از ان در یگان شروع می شودنقل قول:
چرا با داشتن پارتی در نطام وظیفهنقل قول:
نقل قول:
نظام وظیفه شهرستان یا استان؟
از چه مسئولی توی نظام وظیفه باید بپرسم؟
سلام
پدر من حدود 29 ماه جبهه داره
دقیقا معلوم نیست 29 ماهه یا 29 ماه و چند روز ( یا شاید هم نمی خواد بگه )
حالا این چجوری حساب میشه به پایین گرد میشه یا بالا؟!
راهی هست اینو یه کاریش بکنه معاف دائم بشم؟
برای همین مقدار از الان که دانشجو هستم میتونم اقدام کنم یا نه؟
اگه متولد 73 به بالا هستی بیخیال بهت نمیدن . غیر از این باید منطقه عملیاتی باشه مثل پشت تیربار و توپخانه این چیزا . تدارکات و اشپز خونه قبول نیستنقل قول:
72 هستم . عملیاتی هم هستنقل قول:
در مورد سوالام چی ؟
امیدوارم کسی پلیس دیپلماتیک نیوفته که دهن سرویسیه...
چرا؟ ظاهرش که خوب به نظر میاد!نقل قول:
من امیدوارم کسی نیرو زمینی لب مرز نیوفته که عاشقی یادش میره :n02:
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم
بنده 8/1 ازعزام هستم با مدرک لیسانس برق
اگه قبل از اعزامم دو جا پذیرش کنم مثلا نیرو هوایی سپاه با نیرو دریایی مشکلی به وجود نمیاد.
شما براى هر حايي كه مطمئن هستيد پذيرش مى شويد اقدام كنيد چون ممكنه نظام وظيفه هر دو را را باطل كندنقل قول:
پدر شما باید بره دنبال کارت ایثار گری تو کارتش پایین مدت خدمت رو به سال و ماه و روز میزنه اینم بگم مرخصی ها حساب نمیشه و کم میشه وقتی رفتی خدمت افتادی یگان اون موقع اقدام میکنی برای کسری .نقل قول:
البته معمولا مدت خدمت رو رند میزنن مثلا 28 ماه یا 29 ماه. واسه پدر من که کارتشو گرفت 6 ماه زدننقل قول:
دوستان میشه کاری کرد که اگر برادر از کسری استفدهکرده تو کارت ایثارگری اعمال نشده باه و بتونم از همه چند ماه خدمتی پدرم رای کسری استفاده کنم؟
احتمال اينكه كسرى استفاده شده در كارت ايثارگرى اعمال نشود خيلى كم است،نقل قول:
دوستان ی سوال داشتم..ممنون میشم کسی جواب بده
بنده از سال 83 تا همین الان عضو فعال بسیج هستم....3 سالی هم عضو شورای پایگاه هستم اما حکم ندارم....گواهی دوره آموزش بسیج هم دارم(سال 85 گرفتم)....برگ سبز یا دوره تکمیلی ندارم...
چند سالی میشه ک حضور فغالی نداشتم به دلیل تحصیل در استان دیگر....می خواستم بدونم چند ماهی تقریباً کسری بسیج به من تعلق می گیره؟
کسی میدونه سایت نظام وظیفه کی آپدیت میشه؟
آخرین آپدیتش مال 3/21 هست.
21 ام همین ماه سه هفته دیگهنقل قول:
من سربازم و در کنکور کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور شرکت کردم. اگر قبول بشم بلافاصله ترخیص میشم از خدمت؟ این دوره دانشپذیری چیه؟ شامل این کنکوری که من دادم هم میشه؟ این چه قانون مسخرهایه که باید یک ترم بخونی بعد ترخیص بشی از خدمت؟ اینقدر مبهماند این قوانین که هر چی خوندم نفهمیدم بالاخره دوره فراگیر منظورشون دورههای بدون کنکوره یا این کنکوری که من دادم و در عنوانش فراگیر ذکر شده هم شامل این قانون مسخره طی دوره دانشپذیری میشه. دوستان هر کس اطلاع داره لطفا بگه آیا من بعد از قبولی در کنکور کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور میتونم ترخیص بشم یا نه؟
نقل قول:
نهایتش 4 ماه
دوست عزیز موارد در سایت نظام وظیفه و دانشگاه پیام نور به وضوح بیان شدهنقل قول:
۱- خیر شما در کنکور فراگیر پیام نور شرکت کردید بعد از ثبت نام قطعی به شما معافیت می دهند.
۲-باید تعدادی دروس مرتبط با رشته تحصیلی خودتون به مدت یک ترم پاس کنید و شرایط لازم را احراز کنید سپس وضیعت شما از دانشپذیر به دانشجو تغییر می کند.
۳-این گونه که در سایت دانشگاه پیام نور ذکر شده تنها از راه ازمون سراسری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشچو می پذیرد که گویا شامل فراگیر نیز می شود.
دوستان مدارک مورد نیاز برای کسر خدمت بسیج جیه؟ کسی میدونه؟
پس فرق فراگیر بدون کنکور و باکنکور چیه؟ دوست عزیز دفترچه پیام نور بسیار مبهمه شما چطور میگید که واضحه؟ اگر فرد بدون دادن کنکور دانشپذیر میشه و باید یک ترم امتحان بده تا دانشچوی قطعی بشه پس دیگه کنکور چیه؟نقل قول:
سلام دوستان
من خشکی چشم دارم و چشمام تو پادگان به شدت قرمز شده ... و الانم تو پرندک حدمت میکنم...امروز هم موچ پام ورم کرد و درد شدید دارم
فردا دارم میرم بهداری .امکانش هست چند روزی بهم مرخصی بدن برای درمانم...؟
من كى گفتم دفترچه پيام نور؟ ، من از سايت پيام نور ان را خواندم!نقل قول:
در سايت تظام وظيفه به طور ضمنى درج شده دانشجويان مقطع فراگير كه ابتدا به صورت دانشپذير هستند بعد از ثبت نام قطعى معافيت مى گيرند، از طرفى سايت دانشگاه هم به موضوع دانشپذيرى فراگير اشاره كرده، شما در مقطع فراگير كنكور داديد قوانين همين چيزى است كه گفته شده و متاسفانه از اين نوع قوانين عجيب و غريب دانشگاه پيام نور كم ندارد.
بهدارى كه وظيفه ندارد به شما مرخصى بدهد اگر منظور شما استعلاجى است تنها حق دارد براى يگان صادر كند بعنى استراحت در يگان ، ان نوع استعلاجى كه مد نظر شماست تنها بيمارستان مى تواند به شما بدهدنقل قول:
بچه ها من یه قضیه ای برام پیشم اومده که اگه بتونم برم شورای پزشکی به احتمال زیاد میتونم معافیت بگیرم
مشکل اصلیم هم پام هست که به صورت اتفاقی هر چند روز یکبار ورم میکنه و درد شدید پیدا میکنه دکتر mri نوشته انجام دادم تا حالا جوابش بیاد
حالا یه سوال اگه از دکتر بخوام که منو اعزام کنه به شورای پزشکی این کارو میتونه انجام بده؟
اغلب موارد بيمارى مفصلى و اسكلتى را به كميسيون معرفى مى كنند ، احتمال مى دهم به شما معاف از پوتين مى دهند يعنى يا با كفشى همانند پرسنل كادر يا با دمپايي تا انتهاى خدمت خواهيد بود و از انجام ورزش و رژه معاف مى شويدنقل قول:
دوستان یک سوال من الان در حین خدمتم که معرفی شدم به کمسیون پزشکی به خاطر اعصاب روان ولی من نمیخوام از این ماده معافیت بگیرم ولی میتونم تو کمسیون بگم که به دلیل مشکلی که دارم برام بنویسن که باید در محل نزدیک به زندگی خدمت کنم؟؟ و با اسفاده از این انقالی راحتی بگیرم؟؟
سلام دوستان
پدرم دنبال کارای شیمیایی بودنش هست
اگه شیمیایی بود چجوری باید برای کسر اقدام کنم؟
باید تو همون دفترچه بزنم یا تو پادگان باید پیگیری کنم؟