ایمان ساعات رایگان سرعتت روی چنده؟نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
Printable View
ایمان ساعات رایگان سرعتت روی چنده؟نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
نقل قول:
ایمان دانلود شبانه سرعتت چند میشه؟محدود نمیکنن مثلا بعد از n گیگ دانلود سرعتت کم بشه؟
من رفتم طبقه ی بالا (نزدیک تر به کابلی که از اول ساختمون اومده) سرعت دانلود از 300 رسید به حدود 760 تا 800.
الان چه طوری می تونم مشکل را کاملا حل کنم؟ یک کابل راستا بخرم از اول ساختمون تا طبقه پایین سرعت درست میشه؟
ممنون
از همونجا یه کابل بکش مستقیم بزن به مودم مشکلت حلهنقل قول:
یه سوال
موقع ثبت نام 2 مگ شارژ کردم واسم 9 مگ بستن. الان واسه اولین بار میخوام سرویسم رو تمدید کنم، اگه 256 بگیرم همون 9 مگ میمونه یا کمترش میکنن؟
همون 9 مگ میمونهنقل قول:
دوستان سرعت شبانه شماهم نوسان داره؟ یه لحظه روی 400-500 هستش یه لحظه میره زیر 90 و دوباره با تغییر dns چند دقیقه با سرعت بالا دانلود میکنه و دوباره همین بساط میشه
دوستانی که در اصفهان هستند بگن که سرویس نامحدود به چه شکلیه؟از نظر سرعت و حجم دانلود؟
دوستانی که در اصفهان هستند بگن که سرویس نامحدود به چه شکلیه؟از نظر سرعت و حجم دانلود؟
1گیگ رایگان 5روزه برای تمدید اگه یک گیگ رو مصرف کنی بعد که تمدید کنی ازت کم میشه؟
یا اینکه کلا رایگانه؟
خط پارس آنلاین دارم ،جدیداً وقتی با گوشیم کانکت هستم نمی تونم با وایبر یا لاین و ... عکس آپلود کن کنم یا برای کسی بفرستم
ولی با اینترنت مخابرات امتحان کردم این مشکلو نداشتم
کسی همچین مشکلی داره ؟ راهنماییم کنید ممنون میشم
نقل قول:
کم میشه مهندس !
شما به قسمتی که سوکت تلفن وارد مودم میشه نگاه کننقل قول:
اگه 4 تا پین داشت یه تیکه سیم 4 رشته بگیر
اگه 2 تا پین داشت یه تیکه سیم 2 رشته بگیر
از کوتاهترین مسیر ممکنه سیم کشی کن
به هیچ وجه از نزدیکی سیم برق و حتی سیم تلفن دیگه و لوله گاز و ... هم سیم رو رد نکن
یکی از دوستان تجربه نویز انداختن لوله گاز رو هم داره! :n02:
ضمنا حتما حتما از اسپلیتر خوب و درست حسابی نه از این 4 تومنیا واسه وصل کردن سیم جدید به مودم استفاده کن
من خودم سیم مستقیم کشیدم ولی چون اسپلیتر وصل نکرده بودم اصلا سیگنال دیتا نمیومد به مودم با اینکه سیگنال تلفن میومد
با اینکه هیچ تلفنی تو مسیر سیم جدید نبود و خط صرفا برای Adsl استفاده میشد!!!
این سامانه 195 خیلی پیگیر هست ها به گوشیم زنگ زدن امروز بعد تثریبا 2،3 هفته گفتن مشکلتون حل شده یا نه:n02:
مطعنی شما دکتر؟نقل قول:
من دوره قبل استفاده کردم ولی این دوره تمدید کردم ازم کم نکرد
البته 1ماه بود تمدید نکرده بودم و اکانتم غیرفعال بود ولی تمدید کردم ازم کم نشد
تو که میگی خودت میدونی چرا میپرسی پس!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن عرض پوزش از اختلال پیش آمده در ارائه سرویس اینترنت پر سرعت برای برخی از کاربران، به دلیل مشکلات موجود در بستر مخابراتی کشور و شبکه داخلی پارس انلاین طی هفته گذشته، شرکت پارس آنلاین ، به پاس قدردانی از شکیباییتان، یک روز اینترنت پر سرعت، به آخرین روز قرارداد فعلی شما اضافه نموده است.لازم به ذکر است، در این روز به ترافیک باقیمانده سرویس های حجمی اضافه نخواهد شد.از این که در همه مراحل همراه و یاور خانواده پارس آنلاین هستید، سپاسگذاریم.
اینجا چرا همه اینجورین؟ادمو پشیمون میکنن از سوال کردننقل قول:
پرسیدن عیب نیست عزیزم
توضیح رو میخوندی گفتم یه ماه نتم غیر فعال بود بعد دوباره فعال کردم
نمیدونم واسه همه کم نمیشه یا من چون غیر فعال بودم کم نشده
بیخیال .....یه گیگ ازش نداره اینجا سوال بپرسی این جووابارو رو بشنوی
سلام
من همین امشب اینترنت پارس آنلاینم وصل شد
اینترنت 2 مگ حجمی گرفتم ، ولی سرعتش از 60 تا بالاتر نمیره !!
واسه همه اینجوریه ؟؟:n29:
چیکار کنم ؟:n30::n03:
اینم تست سرعت :n30:
اینم مشخصاتشه (من که چیزی از اینا سر در نمیارم :| )
سلامنقل قول:
یه عکس از مشخصات مودم بذار شاید نویز داری
یه همچین مشخصاتی رو باید توی مودم پیدا کنی
snr و Attenuation رو پیدا کن
توی اونیکی پست گذاشتم :نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی خطت رو روی 512 بستن ؟؟؟نقل قول:
نویز هم نداری خطت راحت 9 مگ رو میکشه دیگه در بدترین حالت 4 مگ رو میکشه نمی دونم چرا رو 512 بستن :n13:
نمیدونم والا :n13:نقل قول:
الان بخوام زنگ بزنم بگم رو 9 ببندن یا 4 ؟
بگو 9 ببندن مشکلی نداره خطت.نقل قول:
عزیز زنگ بزن به پشتیبانی تهران ، مدولاسیون خطتت هم روی GDMT بگذارن روی ADSL2PLUs و پهنای باندت رو ببرن بالا حتما درست میشه شک نکننقل قول:
جل الخالق ! دیگه 512 ندیده بودیم ببندن ! شما مطمئنی از پارس داری ؟ :دینقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی بگو آب قطعه ! :n02:
من مشکل نوسان سرعت دانلود داشتم زنگ زدم پشتیبانی تهران آدم خوبی بود ، بعد سر انجام مدولاسیون خط رو روی ADSL 2PLUS تنظیم کرد و نویز خطم هم خیلی بهتر شدو دیگه خطای CRC تو مودم ندارم! ؛ ولی نوسان سرعت دانلود هنوز هم حس میشه ؟ مشکل میتونه از چی باشه ؟ بعد این تغیر مدولاسیون خط چرا از اول رو ADSL2PLUS نمیگذارن ؟ مال من قبلا G.DMT بود ؟
دوستان کارشناسی کنند
برای من که رو 9 مگ بود . اینقدر قطعی داشتم. زنگ زدم گفتن بگذارن رو 4 مگ
بازم خطم مشکل داشت. زنگ زدم گذاشتنش رو 2 مگ. خیالم راحت شد.
الان خدا رو شکر قطع نمیشه.
سلام دوستان
امروز پارس آنلاین گرفتم ... روی ۴ مگ بستن ... دانلود شبانه محدود میشم؟ مثل شاتل که نیست؟؟
سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره محدودیت به هیچ وجه ایجاد نمیشه . فقط سرویس های نامحدود یکم مشکل دارن ....
..........
سلام
من دیشب سرعت شبانم بالای 300 بود ، اما امشب شده زیر 30 کیلوبایت.
دلیلش چی می تونه باشه؟
سلام دوستان سرعت از سایت های داخلی تو شب افت می کنه؟
من می خوام خط 256 بگیرم تو شب از سایت های داخلی باهاش دانلود کنم
الان همه خط ها روی 9 مگ بسته شه
ممنون می شم منو را هنمایی کنین
کلاً سرعت تو ساعتهای رایگان شبانه افت میکنه. البته من که سرویسم 2 مگ هست، قبلاً مشکل خیلی زیادی نداشتم. 10 تا 15 درصدی تو شبانه افت سرعت پیدا میکردم. یعنی اگه روزانه سرعتم از سرورهای داخلی به 970 تا 1000 کیلوبایت در ثانیه میرسید، شبانه رایگان بعد از ساعت 4 صبح سرعتم روی 900 کیلوبایت بود. از سایتهای خارجی هم سرعتم کلاً یه 10 درصدی پایینتر بود. بین 2 تا 4 صبح البته سرعت کمتر هم بود. حدود 600 کیلوبایت. متوسط در کل 5 ساعت حدود 800 کیلوبایت رو از سایتهای داخلی مخصوص دانلود و 700 روز از سایتهای خارجی داشتم.نقل قول:
اما تازگیها، یعنی حدوداً از 3 هفته پیش، کلاً سرعت شبانهام حدوداً دو سوم روزانه شده. یعنی شبانه ساعت 2:00 از 400 کیلوبایت شروع میشه رفته رفته بالاتر میره تا ساعت 4:00 برسه به حدود 850 بعد دوباره شروع به کم شدن میکنه تا آخرش حدود 700 کیلوبایت. متوسطش حدود 600 کیلوبایت میشه واسه سرورهای دانلود داخلی.
حالا شما که میخوای سرویس 256 بگیری دیگه باید احتمال بدی که سرعتت تو شبانه بیشتر از 300 کیلوبایت نشه. البته اینا واسه سرویسای محدوده.
اگه سرویس نامحدود بگیری اون قضیهاش جداست. افت سرعت این سرویسا کمتره. ولی به خاطر حذف جایزه سرعت بالا بعد از یه مقدار دانلود، سرعت میآد روی سرعت اسمی.
یه چیز دیگه. ممکنه تو ساعتهای رایگان سرعت دانلود از یه سری سرورهای داخلی که ترافیک روش زیاده حتی به 30 تا 40 کیلوبایت هم کاهش پیدا کنه. اما همون موقع از یه سرور دیگه سرعتت خیلی بالاتر باشه. این یه مقدارش به سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاین برمیگرده، یه مقداریش هم ممکنه به محدودیتهای پهنای باند خود اون سرور مربوط باشه.
الان من زنگ زدم پشتیبانی زدنش روی 9 مگ
سرعت دانلود تو IDM تا 560 - 600 میرسه
تست سرعت :
سلام دوست عزیز.نقل قول:
این سرعتی که در IDM دارید، در مورد دانلود از سرورهای داخلی هست یا خارجی هست؟ سرعت دانلود از سرورهای خارجی و داخلی برای شما فرق می کنه؟
ممنون
تا یک ساعت پیش سرعتش 560 بود الان کم شد :n02:نقل قول:
داخلی حدود 420 تا میره خارجی هم دور و بر 360
شما چه سرویسی داری؟ چه سرعتی چه حجمی؟
اینترنت 2 مگ حجمینقل قول: