مشاهده های تا پیک شاتل ترکید 1,000,584 بابا چی میخواید از جون شاتل ....!:27:نقل قول:
از بس محدود میکنن و اینا...
Printable View
مشاهده های تا پیک شاتل ترکید 1,000,584 بابا چی میخواید از جون شاتل ....!:27:نقل قول:
از بس محدود میکنن و اینا...
به ظاهر بسته نیست ولی راس 1:10 صبح تا 8 صبح بسته میشه!نقل قول:
10 بار به پشتیبانی گفتم میگه مشکل فنی مشکل فنی!
منم هم براش نوشتم این چه مشکل فنی هست که هر شب راس 1 شروع میشه 8 صبح هم تمام میشه!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
من اصفهان هستم ،قطع میشه تا راس ساعت 8 صبح!نقل قول:
کسی هم پاسخگو نیست!
بچه ها اگه یه شب از دستشون در بره :دی ما هم حسابی خدمتشون برسیم :5: سرعت روزانمون رو هم نترکونند ؟ سابقه اینکارو دارند ؟ :41:
هیچ فرقی با هم ندارند؛ کلا این کشور نت نداشته باشه راحتتریم .
فکر کنید اگر اینترنتی که میادند 1 گیگابایتی بود :18: چقدر محدود میکردند حتما همیشه قطع بود چه برسه که سرعت 128 رو هم محدود میکند زمانی یادم بود با دیال اپ وصل میشدم البوم دانلود میکردم اما حالا با پرسرعتش هم مشکل داریم :2:
تا کی به امید پیروزی مشرکین :21: و سوختن سرورهای شاتل :27:
به پشتیبانی میگم که چرا توی هر شهری یه سرعت میدین چرا محدودیتون برای همه نیست میگه در حال حاضر مشکل افت سرعت از مخابرات نیست کامپیوترت مشکل داره :2: من یه سوال دیگه میکنم اینها میان یه جواب دیگه ای میدن اگردوتا پست شد شرمنده چون جوابش همین الان رسید در حالی که سوالم رو 2 روز پیش کرده بود به نازم سرعت
دیگه باید برم دعوا :47:
سلام
برا من 128 از کجا سرعتش رو در بیارو .و بفهمم چنده:31:
هر چند که مزخرفه؟
به نظرتون شر کت بهتر لز شاتل هم تو تهران هست برم از اون سرویس بگیرمیا اونم مثل شاتل 2 روز خوبه و از روز سوم گند میزنه؟
هزینه هم داره اگه بخوام سرویس رو کلا جمع کنم راخت شم؟:18:
نقل قول:
تست بگیر ، یا برو تو تنظیمات مودم ببین رو چند برات بستند !
تو قرارداد نوشته بود سرویس اقتصادی قابل فسخ نیست اگه اقتصادی هستی باید بسوزی و بسازی .
یه سر به تایپیک شرکتا بزن ! همه همینن ، یکی سرعت میده از اونور حجم میدزده ، یکی حجم نمیدزده سرعت رو میبنده ، یکی پشتیبانی نمیده یکی بارش نیست که پشتیبانی بده ، یکی میگه هرچقدر دان کنی پول میدی 200 مگ دان میکنی میگه 500 مگ دان کردی یکی خاک تو سرش میریزه ...
اگه هنوز نگرفتی با دیالت بساز راحت تره :10:
الان نت من در حد دیال آپه :19:
دقيقا انگار اين مشكل فقط توي استان اصفهان هستنقل قول:
من هم با 3 تا پشتيبان بحثم شد همه ميگن كه مشكل مخابراتي هست
من ميگم چه مدل مشكل مخابراتي هست كه فقط توي استان اصفهان هست و اون هم فقط از 1 تا 8 صبح اونم فقط توي شاتل ؟؟!!!
فقط كلمات تكراري ميگن
نه اتفاقا. دیشب هم خیلی عالی بود و همش رو 60-90 میچرخید. آخه یه موضوعی هست. من ترافیک اضافه خریدم. همون شب سرعتم عالی شد. بنظر شما ربط داره یا اتفاقیه!:21:نقل قول:
منم پریشب ترافیک خریده بودم رو 50 60 بود :26: البته 3 شب رسید به 4 :hmm: ، دیشب رو 7 اینا میچرخید یک کوچولو هم رفت رو 20 :jealous:نقل قول:
البته فکر نکم ربطی داشته باشه :دی
این هم یکی از باگهای شاتلهنقل قول:
بسته به شانس طرف موقعی که ترافیک میخرید سرعت تا 250 هم میتونه بالا بره
البته بیشتر این افزایش سرعت از 3 به بعده
البته به شرطی این سرعت پایداره که هر شب دانلود کنید تا خرخره
در ضمن شاتل هنوز باگهای خیلی شیرین دیگه ای هم داره که خیلییییییی ها ازشون بی اطلاعن:21:
شاتل بهترینه!!!!!!!!!!!!!!!!!
میخواستم از شاتل برم به سمت صبانت
ولی خدایش دلم نیومد....حیفم اومد از شاتل دل بکنم...
مشکل پینگ داغون هنوز گریبان گیر شاتل هست یا نه؟
من تا 1ماه دیگه باید از شاتل استفاده کنم
میخواستم ببینم اگه هنوز خوب سرویس نمیده
بگم از الان خط رو جمع کنن جای دیگه بگیرم
منطقه هم قیطریه.
دیشب کلا 45 مگ دانلود کردم. 512 کرج !
دستشون درد نکنه .
ترافیک رایگان خبری نیست :دی
دوستان من روزها دانلودم همیشه تا 250 الی 200 کیلوبایت میره . همه روزها مشکلی با دانلود ندارن ؟
آفیس 2 مگ دارم
اینا تنظیماتشون چطوریه؟
به من یوزر پس دادن - کانکشن هم ساختم نمیتونم کانکت شم. مودمم هم TP LINK TD-8811 هستش...
سلام
واسه گرفتن یه سرویس که پینگش کم باشه ( واسه لایو بازی کردن ایران ) و ارزون باشه ، چه سرویسی پیشنهاد میکنین؟:دی
مزنه چنده؟:دی
ممنون
سمت شاتل نرونقل قول:
پینگش خیلی افتضاح هست
من بیشتر بچه ها که پینگ پایین دارن توی بازی پرسیدم صبا دارن
من خودم صبا دارم پینگم اکثرا زیر 200- 190 هست و تا 150 هم پایین اومدهنقل قول:
من باهاشون صحبت کردم، میگن مشکل از طرف تجهیزاتی هست که با سیستم مخابرات اصفهان مشکل داره و قول 10 روز رو برای رفع مشکل دادن، خدائی دفعه قبلی که مشکل بوجود اومده بود سر زمانی که گفته بودن رفع شد، حالا باید منتظر بمونیم ببینیم چکار میکنند، دیشب دانلود بد نبود و سرعت افت نکرد و با 70 دانلود ادامه داشت، حداقل تا 2 که من بیدار بودم اینطوری بود.نقل قول:
البته مثل اینکه مشکل همه گیر شده و تعداد یوزرهائی که از این وضعیت شکایت داشتن زیاد شده، در هر صورت باید منتظر موند.
به به ه ه ه!!! رفیق شفیق شاتلی!!!منم یکی دوبار همین تصمیم رو گرقتم ولی نشد! شاتل بدجوری نمک گیرمون کرده!!!:31:نقل قول:
روزها که هر چی سرعت بالاتر باشه به نفع اوناست و به ضرر ما.چون هی حجم تموم میشه باید اضافی بخریم!مخصوصا شما که ترافیک شبانه هم ندارید. اصل کاری سرعت شبانست!نقل قول:
چه اروری میده دوست عزیز؟ رانژه شده؟ یعنی چراغ adsl ثابته؟نقل قول:
سلام
بچه ها این 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر تا 14 تیر بود؟
یعنی می شه هنوز گرفت یا نه؟
من 1 هفته نیست از شاتل دارم , تموم بشه درخواست جم آوری میزنم
این چه وضعشه , سرعت یکدفعه از 90 به 24 میرسه و مکث میکنه دوباره شروع به دانلود میکنه
به پشتیبانی میگم میگه اینجا مشکلی نداره میخواین کارشناس بفرستیم 20900 ساعتی !!!
سلام
من یه مشکل دارم اینه که نمیتونم تو گوگل یا بعضی سایتهای بوک مارکم برم
اخطار میده مشترک گرامی شما یک پیغام دارید در صورتی که هیچی نیست.
فایر فاکس 4
اقا سرعت دانلود اکو 256 و 512 چنده
البته تو شمال غرب(تبریز)
من الان 128 دارم سرعت دانلود 70 هست
با سلام من بعد از کلی گشتن توی سایتهای ای اس پی ها و چک کردن با شماره تلفنم اخرش شاتل واسم موند اولین سوالم اینکه من قبلا برای سرویس مخابرات اصفهان که نافرجام موند میخاستم مودم tp link بخرم هالا میخام بدونم حتما باید مودمهای پیشنهادی خود شاتل را بخرم یا با اکثر مودمها سازگاره
مشکلی نداره برو بگیرنقل قول:
همه شرکتها با اکثر مودمها سازگارن
اینا فقط به خاطر اینه که بخوان مودهای خودشونو با قیمت بالاتر به مردم قالب کنن
این پیامی که میگی برای زمانی که ترافیک تمام میشه میاد برو ترافیک بخر :31:نقل قول:
شاید هم فایر فاکست نسخه ازمایشی باشه و مدتش تمام شده با مرورگر های دیگه مشکلی نداری:10:
اینهم از وضعیت افتضاح امشب :2:
یک سوال : آیا شاتل به روح اعتقاد دارد؟؟نقل قول:
Tracing route to 4.2.2.2 over a maximum of 30 hops
1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 40 ms 40 ms 42 ms 94.183.160.1
3 39 ms 40 ms 40 ms 172.17.128.1
4 48 ms 46 ms 47 ms 85.15.0.44
5 49 ms * * 85.15.0.43
6 * 69 ms * 85.15.0.1
7 * 49 ms 50 ms 85.15.0.98
8 49 ms 48 ms 48 ms 78.38.255.89
9 50 ms 59 ms 49 ms 78.38.245.13
10 212 ms * 209 ms 195.2.15.253
11 * 232 ms 228 ms 195.2.12.65
روح نمیدونم نداره اگر داشت که وضعیت ما هم این نبود
آقا بابک بزار مبگم : .... تو روحشون :31:
خاک بر سر شاتل امروز هم دائم قطع بود و الان هم پاکت لاست 75% - 100%
700 مگابایت مونده از این دوره 3 روز هست میخوام تموم کنم 200 مگ بیشتر نشده
فکر کنید 3 روز 200 مگ
بعد با پارس 200 مگ تو هوا دانلود میکنم شب
سرعت از ۴-۵ بیشتر نمیشه خوبه که هنوز یکماه هم نشده دوباره برگشتم به این شاتل لعنتی.
512 محدود را به خونگی هم میدن ؟ ... آخه من نامحدود خواستم بگیرم انقدر ناز کردن آخرشم ندادن ، اول گفتن باید نامه از دانشگاه بگیری ... وقتی گرفتم گفتن نه باید حتما از شرکتی چیزی باشه و سرویس هم به نام شرکت زده میشه ! ... بعدشم دیدم قیمت 512 نامحدود ماهیانه 400 تا هست کلا دیگه اصلا بیخیال دنبالش رفتن هم شدم ! ... الان همین 128 نامحدود خودمو دارم .
ولی سرعتش کلافم کرده دیگه ... الان محدودشو [ 512 ] راحت میدن یا اینم باز نامه و اینا از شرکت میخواد ؟ :| ... با ترافیک 10 گیگ مثلا چقدر در میاد ؟ و سرعتش نسبت به نامحدود بالاتره یا نه ... ؟
سلام ...بتازگی به شاتل پیوستم....
مشکلی که دارم اینه که هنگام وصل شدن به اینترنت ارور 691 میده
البته چراغ اینترنتم روشنه ولی نمیتونم صفحه ای باز کنم
پشتیبانی هم جواب درست نمیده
در کل شاتل واقعا مزخرفه
لطفا شما کمک کنید
سلان به همگی
من الان max net استفاده می کنم (1 mb) می خواستم شاتل 2mb بگیرم لطفا راهنمایی کنید که که بگیرم یا نه ؟ کسی اصلا داره ؟ سرعت دانلود شبانه اش چنده ؟ در ضمن من از max net سرعت 170 می گیرم
شاتل شبا دی سی هستی همشنقل قول:
اگرم نباشی سرعتت محدود میشه
لعنتی ها دیشب بین ساعت 1 تا 2 هر 5 دقیقه dc میکردن هیچ سایتی هم جز سایت آقا باز نمی شد :دی
ولی بزور 1.3 گیگ گرفتم ازشون
اشتراک 2 مگ!
معلوم نیست چرا اینطور به گند کشیده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
پاکت لاست یعنی چی؟نقل قول:
خاک بر سر شاتل امروز هم دائم قطع بود و الان هم پاکت لاست 75% - 100%
کسی می دونه چرا الان اینقدر پینگ داغونه ؟ سرعت هم افتضاح شده اونم توی روز