سلام
اگه طرح عصرانه رو ثبت نام کردیم وقبل اینکه قرار دادمون تموم بشه بخوایم کنسلش کنیم چی میشه ؟آیا امکانش هست؟؟ پولمون رو پس میدهند؟
Printable View
سلام
اگه طرح عصرانه رو ثبت نام کردیم وقبل اینکه قرار دادمون تموم بشه بخوایم کنسلش کنیم چی میشه ؟آیا امکانش هست؟؟ پولمون رو پس میدهند؟
از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست این سرویس عصرانه به صرفه ترین و چرت ترین و مبهم ترین سرویسیه که تو عمرم دیدم ولی باید به حرف اون دوست تازه کارمون ghnjfg طمینان کنیم و حتما از اسیاتک سرویس بگیریم چون ایشون سرعت تک کانکشن ۵۰۰ کیلو داره تو جهان هم تکهنقل قول:
واقعا شما انتظار داری از شرکتیهای اینترنتی پول پس بگیری؟؟ جوک قرن میگی؟؟:n18:نقل قول:
ببخشید پس شما اگه جای من وسایر دوستان بودید این سرویس انتخاب می کردید یا قصد دارید انتخاب کنید؟؟نقل قول:
قبول ندارم این حرفونقل قول:
من قبلا از اسیا تک سرویس داشتم ماهی حدودا 45 تومن میشد - سرویس 1 مگ با 10 گیگ ترافیک - شبانه هم رو 90 کیلو بود
الان چند ماهه صبانت سرویس یکساله گرفتم کلا 70 تومن با 100 گیگ ترافیک - کیفیتش خیلی بهتره - سرعت شبانه هم 120 کیلو هست
من فقط منتظرم سرویسم تموم شه از ایرانسل میگیرم کیفیتش حرف نداره شاید برم شاتل مگه اینکه یه تکونی بهش بده این اسیاتک بشه فایل ۳ مگ از تلگرام کشید. در کل میگم نتش اصولی نیست هیچ ثباتی نداره به هیچ وجه به کس دیگه پیشنهادش نمیکنم مخصوصا این چند روزه شبا کیفیت فاجعه بار میشهنقل قول:
خوب من بیشتر صبحا مصرف دارم برای من خوبه قبلا مخابرات داشتم بین بدو بدتر اسیاتک اومدم توایران ک نت درستو حسابی نیست ک هم ارزون باشه هم خوب ارزونی اسیاتک خوبه برای مننقل قول:
سلام. من هنوز شش ماه از سرویس صبحانم باقی مونده ولی ترافیکم تموم شده. اگه الان طرح دانشجو رو فعال کنم، تایم رایگان 6تا 10 صبح حجم کم میکنه یا نه؟
این ترافیک مانند ترافیک عادی در ساعات غیر رایگان مصرف میشود و در ساعات رایگان کم نمیشود، ضمنا این ترافیک به دوره بعدی منتقل نمیشود و تا 6 ماه میتوانید استفاده کنید.نقل قول:
سرعت دانلود در تایم رایگان شبانه سرویس 16 مگ (ساعت 6 صبح)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم ادامه دار باشه سرعتش براتنقل قول:
نه فقط برای همین دوران طلایی
ما هم دوران طلایی داشتیم اوایلش که اومدیم اسیاتک. بعد کم کم تبدیلش کرد به دوران سیاه... :n01:
آخ آح آخ خاطرات منو زنده کردی تو با سرویس ۱۲۸ شبانه ماکسیمم سرعت دانلود میکردم چه زود گذشت :n30:نقل قول:
آیا با خرید گیگ اضافه به دور بعد (ماه) انتقال پیدا میکنه؟
خیر انتقال پیدا نمیکنهنقل قول:
اگه منظورت 50گیگه که بهتره همشو یکجا آتیش بزنی و دانلودکنی وتمام خودم چون تا خرداد سرویس دارم گرفتم چون میدونم آسیاتک 50 گیگ مثل 5 گیگه ایرانسله چند برابر کنتور میندازه نزدیک 1 گیگ یا یک بیشتر از ظهر تا الان رفت زیاد هم استفاده نکردم:n02:نقل قول:
آسیاتک درست است که کیفیتش زیاد خوب نیست ولی در مورد مصرف زیاد اینترنت مشکل از طرف شماست، نرم افزارهای کنترل مصرف اینترنت مانند netlimiter و dumeter نصب کنید و آپدیت ویندوز و برنامه های کامپیوتر و موبایل را غیرفعال کنید و مک فیلتر مودمتان را فعال کنید.نقل قول:
برنامه های اینستاگرام وتلگرام هم مصرف اینترنتشان خیلی زیاد است.
داداش راه حلت درسته و کاملا جواب میده ولی یه وفعه بگو پول نت رو دادی دیگه کار خاصی نکن هیچ برنامهای رو نزار از نت استفاده کنه هیچ آپدیتی انجام نده فقط گاهی برو وبگردی کن اونم با کنترل مصرف.نقل قول:
تا زمانی که نت حجمی هست این بدبختیا هم هست والا ما هیچ جای دنیا ندیدیم adsl حجمی باشه مسخره کردن خودشونو
شارژم دو روزه تموم شده موندم همینو دوباره تمدید کنم یا نه. برم سمت کدوم یکی از این شرکتها که سرشون به تنشون بیارزه!
صبا: سر دانلود شبانه مشکل داره
شاتل: یه سری هزینه های اضاقی داره میگیره در مقایسه با اسیافیک
پارس آنلاین: مشکل شبانه
اسیافیک: کیه که ندونه از اسیایی ها
دیگه چی میمونه؟ اصلی هاشون همین پدر سوخته هان دیگه. یکی از یکی عتیقه تر
الان ایرانسل شارژ کردم اینم 10 به بعد کلاً میره تو اغماء
از اون اطلاعیه ای که داد سه شنبه چهار شنبه دچار اختلال میشه از امروز نت عالی شده خیلی کم اتفاق میفتاد اینطور بشه الآن تک کانکشن در عمل راحت تا 500 هم میره یه آهنگ تو تلگرام سریع لود میشه کاملا تفاوت رو دارم میبینم پینگ گوگل اومده نزدیک 100 قبلا از 200 پایینتر نمیومد افتضاح بود هر کاری کردن دمشون گرم امیدوارم همینطوری بمونه :n39:
دوستان اطلاع دارین چرا دانلود از سرورهای خارجی افتضاح شد ؟ از سایت ------ با سرعت 1 مگ دارم دانلود میکنم اما تو سایت های خارجی به زور تا 450 میره :n35:
نقل قول:نه بابا فک نکنین منم کاربر جدیدم و اولمه که از این سرعتا میبینم!!!:n01:نقل قول:
من الان اگه اشتباه نکنم 6 ساله مشتری آسیاتکم و تو این سال ها بارها نوساناتی در سرعت دانلود بوده که خب چون در مجموع راضی بودم موندم
اما الان یک ماهه که دیگه حالم از اینترنت بهم میخوره حتی شکایت هم کردم و منتظرم تا پیگیری بشه
چند روز پیش خیلی اتفاقی صبح که از خواب پا شدم زدم یه فایلی دانلود بشه که در نهایت تعجب دیدم که با سرعتی نزدیک به 2 مگ بر ثانیه داره دانلود میکنه
از اون روز به بعد سرعت همینجوریه و ساعتی 8 گیگ دانلود میکنه که هرشب میشه 48 گیگ رایگان دانلود کرد!
اما اینترنت تو ساعات دیگه مخصوصا شب ها همچنان افتضاحه :n34:
کسی تونست بفهمه تو سرویس عصرانه چطور باید از اون ۲۵۶ گیگ مطلع بشیم؟؟؟ یا کلا مثل صبحانه اون ۲۵۶ گیگ کشکه و ساعات ۱۶ تا ۲۰ رایگان حساب میشه؟؟؟
پرسیدم از پشتیبانی گفت باید خودت بشینی قسمت های دانلود رایگان رو جمع بزنی:n08:نقل قول:
لابد بعدشم توقع دارن هر وقت به 256 گیگ رسید خودمون خبر بدیم :n02:نقل قول:
جدی؟نقل قول:
برای من زیاد خوب نشده هنوز
شما معمولا رو چه مسیری هستید و ip شما با چه شماره ای شروع میشه؟
میشه ساعت 10-11 شب تست تک کانکشن بگیرید؟؟؟
:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
بابا دروغ میگن کلا رایگانه ساعات ۱۶ تا ۲۰ اگه کیفیتش مثل این دو روز بمونه اینو تمدید میکنم
آره واقعا احساس میشه از این رو به اون رو شده نمیدونم چیکار کردننقل قول:
از چه سایتی تست بگیرم؟؟
Ip معمولا ۳۷ یا ۸۹ هست گاهی هم ۲۱۷
واقعا تک کانکشن خوب شده. شانس نداریم اینقدر تعریف میکنیم الان خراب میشه [emoji23]
سرور خارجی
سرور داخلی
به جای شما اینترنت ما داغون شده:n05:
پس چرا تک کانکشن من اینقدر ضعیفهنقل قول:
با سایت testmy.net یه تست بگیرید
مال منم افتضاحتر از قبل شد چند ساعت فقط دوام داشت :n34::n31:نقل قول:
سرور خارجی:
سرور داخلی:
تک کانکشن افتضاح
اینم یکی دیگه هر ثانیه داره بدتر میشه خدا لعنتشون کنه
اینم تک کانکشن بی نظیر از جناب ایرانسل:
تفاوتشون تو حلقم :n04:
تعجب کردم گفتید عالی شدهنقل قول:
ولی من آخر نفهمیدم این جریان تک کانکشن چیه
چجوریه با دانلود منیجر سرعت خیلی بالاست و با تک کانکشن خیلی پایین
منم خودم تعجب کردم فقط چند ساعت خوب بودنقل قول:
تک کانکشن یعنی نشون دهنده کیفیت اینترنت شما وبگردی میکنی تلگرام یا اینستا میری یا نرم افزارای مختلف استفاده میکنی اکثرشون با تککانکشن سر و کار دارند ولی وقتی با idm دانلود میکنی با 8 یا 16 کانکشن یا حتی بیشتر طرفی که باعث میشه سرعت دانلود زیاد باشه
اینم یه تست تک کانکشن الآن که خلوته. این الآن قابل قبوله و نشون میده شبا ه همه هجوم میبرن سمت نت سرعت کم میشه و این یعنی کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی که جوابگوی این مصرف نیست معلوم نیست بین چند نفر شیر میکنن نامردا :n27:
یعنی این سرویس سرعتش چنده
هنین الان سرویس عصرانه
سلام دوستان
مي خواستم بدونم نظرت درباره نت آسياتك چي هستش؟
سرعت واقعی شما حدود ۲۰ کیلو میباشد یعنی حدودا ۴ برابر دیال آپ تبریک میگم بهتون :n07:نقل قول:
اینترنت بدون سرعت تک کانکشن که اصلا کارایی ندارهنقل قول:
تعجب می کنم چرا اینقدر پایینه
اصلا چه جوریه که تک کانکشن با مالتی کانکشن اینقدر اختلاف داره
علت افت سرعت تک کانکشن به خاطر افت پهنای باند هست ولی سرعت تک کانکشن اگه از 200 کیلوبایت کمتر نباشه در وب گردی هم تقریبا مشکلی نخواهید داشت.نقل قول:
وقتی با idm با 16 کانکشن دانلود میکنید یعنی idm این فایل رو به 16 قسمت تقسیم میکنه و قسمت های تقسیم شده رو هر کدوم به طور همزمان دانلود میکنه. به همین خاطر سرعت مولتی کانکشن بالاتره
چی میشه همیشه همین جوری باشه :n24: