دوستانی که از پارس آنلاین سرویس دارند به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و صندوق پیام مراجعه کنند ، گویا کد هدیه (ده روز افزایش زمان قرارداد) برای تمام کاربران ارسال شده
Printable View
دوستانی که از پارس آنلاین سرویس دارند به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و صندوق پیام مراجعه کنند ، گویا کد هدیه (ده روز افزایش زمان قرارداد) برای تمام کاربران ارسال شده
از سرخط تست بگیرید شاید شما هم مثل من مشکل سیم کشی داخلی داشته باشید، من مستقیم سیم کشیدم.نقل قول:
سرعت کار واقعا بستگی به افراد داره، تو همین تاپیک ها دیده شده یه سری از isp ها اذیت کردن و دیر فرستادن، واگرنه درخواست رو آنلاین ثبت میکنن کاری نداره براشون.
مخابرات هم قاعدتا نباید زیاد طولش بده
خود وزیر چند وقت پیش گفته بود که کل این پروسه تغییر isp باید در یک روز انجام بشه، ولی خب اینجا ایرانه. در واقع اصلا پروسه خاصی نداره یه ساعت هم زمان نمیبره!
نقل قول:
یادمه قبلا از سر خط هم چک کرده بودم و هیچ فرقی نمیکرد با داخل خونه
واقعا کلافه شدم از این وضعیت! میترسم دردسر تخلیه و دوباره رانژه شدن رو تحمل کنم آخرش وضعیت همین باشه
البته که مطمعنم هر چی هم بشه از این پارس مسخره بهتره
پشتیبانی زنگ میزنم میگه باید منتظر بمونم و نفر 29 هستم : )))))
100 هزار تومن هر ماه هزینه کنی که اینجوری ساپورت داشته باشی!
شما وقتی از سر خط میخوای تست کنی حتما باید انشعاب داخلی رو قطع کنی و مودم مستقیم به انشعاب ورودی به ساختمان متصل کنی.(تنها مودم به خط وصل باشه بدون اسپلیتر)
سر خط رو چک کردم منتهی هیچ تفاوتی با داخل نمیکنه و یک جور هستنقل قول:
اینم سرعت دانلود من از Steam که میبینین شرایط رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت رو داخل سایت 195 ثبت کردم
جنگل که یه مشت حیوون اونجا هستن ثباتش از اینترنتای ایران بیشتره!
میرم VPN میزنم این سرعت میشه دو برابر یعنی نهایت بشه 150 کیلوبایت
زنگ میزنم پشتیبانی هر دفعه میگه شما نفر 26 در صف هستین
کسی مودم ASUS داره راهنمایی کنه برای قابلیت هاش؟
آقا این پارس آنلاین الان وضعیتش چطوره ؟ بخریم یا نه ؟ :eh:
قیمت ها خیلی بهتر از شاتله .
شهر اصفهان /
.
منکه اصلا راضی نیستمنقل قول:
پشتیبانیش که کلا این یک هفته اصلا در دسترس نبوده! هر بار زنگ زدم کلی توی صف بودم که منصرف شدم آخرش
از نظر پینگ، این الان وضعیت پینگ های منه
محتوای مخفی: Ping
شاید توی عدد خوب بنظر بیاد اما اصلا Stable نیست؛ داخل بازی من قبلا پینگ پایین تری میگرفتم که الان زیاد شده و میگن ما با بازی شما مشکل داریم! این جوابشونه
خود من میخام تخلیه کنم برم از شاتل بگیرم
درحال حاضر سرویس 4 مگ با پروفایل گیمینگ + شبانه دارم که دارم ماهی نزدیک 100 تومن هزینه میکنم براش
همین رو میرم شاتل سرویس 8 مگ 1 ماهه میگیرم حالا یا با شبانه یا بدون شبانه کمتر از اینم میشه
البته اینم بگم که اینجا توی ایران هر 10 متر میبینی شرایط خط و اینترنت کلی باهم فرق میکنه
چه برسه شهر به شهر
اگه فقط ساپورت شون خوب میبود و وضعیت حالت ثابت میداشت مشکل نداشت برای من ولی خب...
فکر کنم این تست تک کانکشن که عکسشو میزارم جواب سوالتو میده ( سرویس 4 مگ )نقل قول:
فقط منتظرم قرار دادم زودتر تموم بشه جمع اوری کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:.نقل قول:
من سرعت دانلود یا پینگ برام مهم نیست ، فقط تلگرام و اینستا ،
یعنی اینا رو هم جواب نمیده ؟
.