این رو که همه می دونن وقتی که وصل به مرکز نباشی دان استریم نمی یادنقل قول:
ایشون اصلا به مرکز وصل نمیشه!
Printable View
این رو که همه می دونن وقتی که وصل به مرکز نباشی دان استریم نمی یادنقل قول:
ایشون اصلا به مرکز وصل نمیشه!
پس اگه همه میدونن همچین سوالی هم بعید بود از شما!:n01:نقل قول:
من منظور شما رو از " وصل شدن به مرکز" متوجه نمیشم. یعنی اینترنت قطعه ؟ خط رانژه نشده ؟ :n13:
منظورم این بود که به مرکز وصل نمیشهنقل قول:
بحث اینترنت که جداست
مثل زمانی که اینترنت قطعه
شما چراغ adsl روشنه ولی اینترنت نداری
یعنی به دستگاه مرکز وصلی
افزايش سرعت اينترنت شرکت مخابرات استان تهران
ظرفیت اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران( ADSL) تا ماه آینده بیش از 30 درصد افزایش می یابد. به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس غلامرضا شیدایی نایب رئیس و عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: با تعامل بوجود آمده با شرکت ارتباطات زیر ساخت ماه آینده STM1 22 به ظرفیت شبکه ای اینترنت مخابرات استان تهران افزوده می شود ، این در حالیست که هم اکنون ظرفیت شبـکه ای مخابرات استـان تهران 68 STM1 می باشد.شیدایی با بیان این مطلب که هدف از افزایش ظرفیت های ارتباطی، کسب رضایت مشترکین در سرعت بیشتر و کیفیت مطلوب تر است اعلام کرد : با همکاری شرکت ارتباطات زیر ساخت ظرفیت STM1 های موجود در شبکه تا پایان سال به دو برابر میزان کنونی افزایش می یابد.
برای شما هم gmail و google رو نمیاره؟
با یه Browser دیگه چک کن !نقل قول:
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه گویا مجدد داره کاهش سرعت اعمال میشه !
شما پینگتم بالاست!نقل قول:
121 زیاده با سرور داخلی!
بستگی به منطقه مخابراتی داره ها من جنت آبا د دوستم داره صبح ها عالیه اما من که منطقم جنوب شهره اصلاً تعریفی نداره همیشه یه جوره تاره بعضی وقتا کم تر
مشکل یکم عجیب !
اینترنت من بدون این که چراغ ADSL خاموش بشه قطع میشه ، درواقع کانشکن دی سی میشه ، که مجدد می تونم وصل کنم. این اتفاق از قبل از انتخابات شروع شد و کم وبیش تا الان همین طوری هست ،مثلا چند روز درسته و چند روز خراب! ربطی هم به سیستم یا فایروال یا... نداره ، مودم رو بدون اینکه به سیستم وصل کنم تست میکنم ، دی سی داره! زنگ هم میزنم هیچی نمیفهمن ! 2 ساعت طول میکشه قبول کنن مشکل از خط و نویز و ویروس و فایروال و ... نیست بعد هم که قبول میکنن میگن یه گزارش برات رد میکنیم.!
به نظرتون چی کار میکنم؟!
ISP رو عوض کنم ؟ اونا یعنی مشکل ندارن تو مرکز ما ؟ (جماران)