نگاه کن داداش یک مورد رو بهت بگم این سرویس ep 128 سرعت دریافت و ارسال رو تو خود سایت زده چند اگر زده 256 به نظر من نرو pol 256 بگیر چون سرعتش با همون یکی میشهنقل قول:
Printable View
نگاه کن داداش یک مورد رو بهت بگم این سرویس ep 128 سرعت دریافت و ارسال رو تو خود سایت زده چند اگر زده 256 به نظر من نرو pol 256 بگیر چون سرعتش با همون یکی میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل این هست که روزانه شما به پهنای باند واقعی 2 مگ دسترسی داری.
یعنی حتی اگه 256 هم گرفته باشی در طول روز سرعتت به اندازه ی 2 مگ هست.
برا همین مصرف ترافیک ات بالا میره.
و این رو پارس آنلاین میذاره به حساب خدمات خوب و سرعت بالا ...
در حالی که این یه جور کلاه برداریه!
اگه خدمات خوب هست چرا شب ها اینطوری نیست؟!
من چند ماهه از پارس سرویس می گیرم.نقل قول:
با وجودی که این ماه ، همون استفاده های ماههای قبل رو داشتم ، اما زودتر حجمم تموم شد.
من الان 256 دارم روز و شبش با هم فرق نداره با 195 دانلود میکنم پینگمم دورو بر 180 تا 220 میچرخه من شبا هم 3 تا 3.2 گیگ دانلود میکنم در مورد حجمم فکر میکنم زیادی کم میکنه من الان فقط دارم هفته ای 1 گیگ ترافیک میخرم!!!!!!!!!!!!:5: ولی قدر پارس انلاین رو باید بدونید و خدا رو شکر کنید من دوستم 512 شاتل داره سرعتش از 100 بالاتر نمیره!!!!!!!!!!
دوستان من 512 POL دارم هر کار کردم بهم 1 ندادن :(! گفتن فقط واسه اداره هاست! دیدم تو سایت 1 MB می شه تمدید کرد! اگر واسه ماه دیگه 1 MB تمدید کنم سرعتم زیاد می شه یا گیر می دن باز؟
کجایی داداش؟نقل قول:
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
نه گیر نمیدن! اما سرعت هم زیاد فرق نمیکنه در حد 30 کیلوبایت شاید بیشتر بشه×نقل قول:
ای بابا چرا پارس ترکیده؟!:31:
یاهو مسنجر رو باید با چیز پی ان باز کرد
باسلام
1. آقا این مراکز منتخب مخابراتی کدوما هستن ؟ چه جوری میشه مثلا سرویس 256 با حجم 3 گیگ خرید ؟(اگه تو مراکز منتخب نباشم)
2. این سرویس یکماهه رایگان که میده تا 31 تیر ، چجوریه؟ همون سرویسی که خریده باشیم 2 برابر میشه یا فقط یه ماه بدون حجم بهت وقت میدن ؟
باتشکر
باسلام
برای بالای 128 باید چه مدرکی از دانشگاه بگیریم ؟ فقط گواهی اشتغال به تحصیل کافیه ؟
جدا؟نقل قول:
از این چیزا میخواد؟
ای بابا من الان خیلی وقته اینترنتی 256 میگیرم :31:
البته هنوز اینجا اینطوری نشده که بخوان گواهی مواهی بگیرن
حتما فردا هم برای 64 میگن گواهی بیارین :13: