حرفتون درسته. باید بیش از 116 تومن باشه. احیاناً بسته افزایشی ای چیزی نخریدی؟ .... اگر مطمئنی که 6000 تومن داشتی حتما به پشتیبانی زنگ بزن برادر. موفق باشی.نقل قول:
Printable View
حرفتون درسته. باید بیش از 116 تومن باشه. احیاناً بسته افزایشی ای چیزی نخریدی؟ .... اگر مطمئنی که 6000 تومن داشتی حتما به پشتیبانی زنگ بزن برادر. موفق باشی.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای نامحدود فرقی نداره کی بریزه اما شما که محدود هستی بهتر بود واریز نمیکردی تا از سرویس جدید مطمئن شی
حالا اگر فعال نشه هی باید استرس داشته باشی که ماه بعد از پول اصلیت مصرف آزاد نشه و پولت بپره هی باید چک کنی ترافیک داشته باشی...
در مورد پول هم دقت کنید مالیات کم میشه بعد از واریز، اینطور نیست 100 تومن بریزید 100 تومن هم اضافه شه همونطور که اونجا نوشته "موجودی حساب با کسر مالیات (ریال) "
مطمئن نیستم اما فکر میکنم 5% مالیات هست ، یعنی برای شما میشه 5750 تومن
در کل برای مصرف آزاد ایرانسل خیلی بده ، مبین نت بهتره
ایرانسل فقط نامحدود
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بسته خاصی نخریدم. آره خودم هم زنگ زدم پشتیبانی گفتم. گفت شما الان 121 تومن داری که مالیات کم شده 116 نشون میده ولی در اصل 121 داری!! گفتم مالیات رو که موقع واریز پول حساب کرد یه بار. گفتش فردا که حسابتون فعال شه این هم درست میشه و درست نمایش میده. الان هم که اول ماهه سایتشون ترکیده. فردا پاشم ببینم چقدر نشون میده.نقل قول:
اون 6000 تومن با کسر مالیات بود. این 115 تومنی هم که ریختم با کسر مالیات بود. حالا دوباره مالیات کم کرده. فکر کنم دور میزنن. من Adsl هم دارم شارژ می کنم اونم دوبار دوبار مالیات کم میکنه. یه بار موقع پرداخت کم میکنه. بعدش میری توی حسابت دوباره میبینی یه درصدی از مالیات بدهی داری!!!!
نه زنگ زدم پشتیبانی گفتش که فردا فعال میشه.نقل قول:
درسته که مالیات کم میشه ولی موقعی که میخوای طرح رو فعال کنی و پول میخواد از کارت بانکیت کم شه خودش با قیمتی که مالیاتش حساب شده ازت کم میکنه. حالا دوباره موقعی که پول به حساب وایمکست واریز میشه باز مالیات کم می کنن؟؟!! خب این که میشه 2 بار؟؟!!
================================================== =====================
ویرایش: الان رفتم تو حسابم دیدم همون 116 هستش. ولی یه دو دو تا چهار تا کردم دیدم درست در میاد. 115 تومن ریختم که 5%ش میشه 5750 تومن که کم کنی میشه 109 تومن که با اون حدود 6 تومنی که داشتم جمعش میشه همین 115 که الان هست.
در کل فکر کنم اینطوریه که هر مقدار پولی که با کارت بریزی توی حسابشون 5%ش رو کم میکنن و بعد تعرفه ها رو بدون مالیات حساب می کنند. یعنی مثلاً الان برای من 6 ماهه 110 تومن حساب میشه (115 حساب نمیشه) چون مالیات رو اول کم کرده و دو بار مالیات کم نمی کنه.
کلاً نمیدونم گیج شدم زده به سرم نصف شبی :31: فکر کنم شما هم گیج شدید :27:
بله دقیقا همینطوره. یکم اسکولن.نقل قول:
ویرایش: الان رفتم تو حسابم دیدم همون 116 هستش. ولی یه دو دو تا چهار تا کردم دیدم درست در میاد. 115 تومن ریختم که 5%ش میشه 5750 تومن که کم کنی میشه 109 تومن که با اون حدود 6 تومنی که داشتم جمعش میشه همین 115 که الان هست.
در کل فکر کنم اینطوریه که هر مقدار پولی که با کارت بریزی توی حسابشون 5%ش رو کم میکنن و بعد تعرفه ها رو بدون مالیات حساب می کنند. یعنی مثلاً الان برای من 6 ماهه 110 تومن حساب میشه (115 حساب نمیشه) چون مالیات رو اول کم کرده و دو بار مالیات کم نمی کنه.
سلام
خواستم نکاتی که برای گرفتن اینترنت بالاتر از ۱۲۸ از ایرانسل با نامه هست رو بگم. چون خودم خیلی سر این موضوع اذیت شدم گفتم بقیه مثل من دهنشون سرویس نشه :دی
ممکنه راههای دیگهای هم باشه یا اینکه با رعایت نکردن بعضی چیزا بازهم بهتون اینتزنت بالاتر از ۱۲۸ رو بدن اما اگه این نکات رو رعایت کنید بدون دردسر و اتلاف وقت جواب میگیرید.
اول باید یه نامه از شرکت یا دانشگاه تهیه کنید که گواهی بده شما به اینترنت بالاتر از ۱۲۸ نیاز دارید. نامه حتماً تایپی باشه و متنش هم این:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرکت محترم ایرانسل
با عرض سلام
احتراماً به اطلاع میرساند که آقا/خانم ..... به شماره ملی .... کارمند این شرکت بوده و جهت انجام .... نیاز به اینترنت پرسرعت 512/256 میباشد.
لذا از آن شرکت محترم تقاضای مساعدت دارد
مهر و امضا
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متن نامه برای دانشگاه هم مشابهه (من خودم از طریق شرکت گرفتم. پیشنهاد میکنم شما هم از طریق شرکت بگیرید. فک کنم یه هفته تو دانشگاه بچرخید تا بفهمید باید از کجا نامه بگیرید. بعدش هم که پاس کاری شروع میشه تا یه نامه الکی که خود ایرانسل هم اینقدر براش مهم نیست رو بدن. اینکه این شرکت وجود خارجی داره یا نه رو فک کنم اصلاً چک نمیکنن:دی)
نامه رو رسمی فرض کنید یعنی سربرگ، شماره نامه و هرچی که همیشه توی نامههای رسمی میزنند رو داشته باشه (هرچند که نامه من اصلاً شماره نامه نداره!!! سربرگ خاصی هم نداره!)
بعد اینکه نامه رو تهیه کردید، روی نامه، شناسه وایمکس رو بنویسید. مثلاً با ماژیک درشت روش بنویسید.
حالا باید نامه رو بدست ایرانسل برسونید. دو راه دارید. فکس یا اسکن. فکس راحتتره. مهم نیست از چه شمارهای فکس میشه، مهم اینه که فکس شه به شماره : 66690603-021
اگه فکس ندارید باید اسکن کنید و ایمیل کنید. فایل اسکن شده باید این مشخصات رو داشته باشه:
DPI= 200
Black & White
حجم حداکثر ۳۰۰ کیلوبایت
فرمت فایل ارسالی TIF
فایل اسکن شده رو پیوست ایمیلی میکنید با عنوان (Subject) شناسه وایمکس و میفرستید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
48 ساعت بعد از ارسال نامه زنگ میزنید به 707 و میگید که نامه فرستادم و ... . اونها هم یه سری اطلاعات ازتون میپرسند و یه شماره پیگیری بهتون میدن. حالا دیگه باید تا آخر ماه صبر کنید که تعرفه شما به چیزی که میخواین تغییر پیدا کنه. (البته جالبه که تا چند ساعت بعد از ماه جدید هیچ تغییری توی پنل نمیبینید!)
یه نکته جالب این هست که اینا وقتی نامه رو میگرن اگه از طرف شرکت باشه، نوع پرونده از خانگی به شرکتی تغییر پیدا میکنه اون وقت همه سرعتا براتون باز میشه. یعنی حتی میتونین سرعت ۲ مگ هم درخواست بدین (با وجود اینکه تو نامه مثلاً قید کردید نامه برای اینترنت ۵۱۲ هست!)
پیشنهاد میکنم زودتر از آخر ماه اقدام کنید چون ممکنه مثل من نامهتون به دستشون نرسه! خیلی هم جالبه که تائیدیه دریافت نامه شما رو ۴۸ ساعت بعدش میدن نه همون لحظه!
چه وعضیشه
من دیروز 12.500 اینترنتی شارژ کردم واسه 3 گیگ ماهیانه
الان رفتم توی حسابم نوشته " باقي مانده ترافيک رايگان-ماهيانه 273408 "
یعنی چی ؟
یعنی 266 مگم خود به خود پریده ؟
هیچکی هم توی خونمون نیست که بهش مضنون شم
جزییات مصرف هم چک کردم ، چیزی مصرف نکرده بودم
واسه شما هم همینجوریه ؟
درود
من 512 چهارگیگ شارژ کردم
در قسمت ترافیکم نوشته 364544
یعنی حدود 400 مگش نیست . هیچی هم مصرف نکردم
یعنی اصلا کانکت نشدم . در ریز مصرف هم نوشته 10 کیلوبایت که اینم برای اینه
که فقط مودم را یکبار خاموش روشن کردم .
این یعنی چی ؟ کسی اطلاعی داره ؟
آره درسته
واسه خیلی ها اینجوری شده
لامصب پشتیبانی هم جواب نمیده
یه شارژ 2تومنیم واسه اینکه فقط پشت خط بودم پرید ( همراه اول )
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
سلام.دوستم یه سرویس ماهیانه 5 گیگ برداشته ، اما خب الان یک ماهش تموم شد.ظاهرا در شروع استفاده با وایمکس محدودیت انتخاب هست و کمتر از 5 گیگ نمیشه برداشت !
الان که ماه اولش تموم شد و میخواد شارژ کنه ، هیچ اپشنی نیست که بشه از سایت گزینه ی 3 گیگ را انتخاب کرد !
الان باید چجوری 3 گیگ را انتخاب کرد واسه این ماهش 3 گیگ شارژ بشه؟
اینترنتش اعتباریه.
اگه میشه مسیر دقیق را در سایت بگید که از کجا باید سه گیگ را انتخاب کرد.ممنون.