آخرش رو ننوشتی: .. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.نقل قول:
Printable View
آخرش رو ننوشتی: .. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.نقل قول:
من آزمون برم يا نرم دروس پايه را ان شاء الله تابستون تموم ميكنم فقط ميخوام ببينم آزمون هم ميتونه كمكي كنه؟
معلومه که تاثیر داره.نقل قول:
به نظر من برو گزینه دو آخه یه سری جزوات بهت می دم که باهاش توضیحات تکمیلی رو می خونی و در ضمن تو تو تابستون فقط به صورت تشریحی می خونی که البته باید به صورت تستی بخونی.
بچه ها فقط دو هفته مونده و میخوام به تک تک دوستان عزیزم که یکسال توی این تاپیک باهاشون بودم :دی :دی بگم که کنکور باور کنید هیچ ربطی به اون چیزی که خوندید نداره کنکور یه آزمون 4ساعته برای مدیریت استرس ( استرس منیجمنت ) و مدیریت زمانه مطمئن باشین که اگه توی انجام این دو فریضه الهی ( که برای ما کنکوری ها الهی محسوب میشه تا 2هفته دیگه ) موفق باشین حتما توی کنکور موفق هستین مطمئن هم هستم که همه ماها خسته شدیم تا الان ( اگه خسته نشدیم نشونه خوبی نیستش :دی :دی هر کی خسته تره بیشتر درس خونده :دی :دی انرژی مثبت از مسائل منفی :دی :دی ) 2 هفته دیگه پاداش اخروی اعمال مون رو که توی مزرعه این دنیا ( همون کاغذ هایی که از حل مسئله سیاهشون کردیم ) رو میبینیم فقط مطمئن باشین به خودتون به درصدای کنکور فکر نکنید به این فکر کنید که شما بیشترین توانتون میخواین به نمایش بزارین و ثابت کنین کنکور در مقابل شما دیگه اون غول اول سال نیستش :دی :دی ( چقدر انرژی مثبت فرستادم خودم الان منفی شدم :دی :دی )
نه عمرا گزينه2 نميرم(بدلايلي)
شما كنكوري 89 اي؟
سلامنقل قول:
توي تابستون كه وقت بيشتري داريد، برنامه ي كانون سنگين نيست. من تابستون، پيش رو خيلي كم خوندم و با برنامه ي كانون پايه ها رو ميخوندم. فقط سر كلاس ياد ميگرفتم و توي خونه تمرين و تست پيش هم نداشتم. نميگم كه شما هم پيش رو خيلي كم بخونيد، اما اصل كارتون رو بذاريد روي پايه. با شروع سال تحصيلي ميتونيد با برنامه ي كانون مطالب پيش رو مفهومي ياد بگيريد. پيشنهادم هم اينه كه يه كلاسور براي خلاصه نويسي داشته باشيد و از همين اوايل شروع كنيد به نوشتن نكات پايه.
شرمنده حواسم نبودنقل قول:
زبان 86
من با یکی از بچه های مدرسمون صحبت کردم(علی صامتی که فک کنم جز نفرات برتر کانونه)گفت تا میتونی تابستونو استفاده کن.خب اگه با کانون پیش بریم بنظرم نهایت استفاده رو میبریم دیگه:10:نقل قول:
برای این قسمت من یه سوال اساسی دارم میذارم بعد اینکه شماها کنکورتونو دادین.چون وقت گیرهنقل قول:
پيشنهادم هم اينه كه يه كلاسور براي خلاصه نويسي داشته باشيد و از همين اوايل شروع كنيد به نوشتن نكات پايه.
من شنيدم كانون تابستون فقط سوم و پيش هست پس دوم رو شما چطور ميخوني؟
در ضمن تا آخر تيرماه استراحته برنامش.به نظرتون زياد نيست!؟
قابل توجه دوستان سومی که رفت و آمد دارن بعضا به این تاپیک :دی :دی
پیشنهاد من به شما :دی شما از تیر به عنوان رفع اشکال یه درسی که از پایه واقعا توش مشکل داری استفاده کن چون برای شروع عربی/دینی/ادبیات/زبان خیلی زوده تیر :دی :دی و این 4تا درس رو شما رسما از شهریور استارت میزنی تا شب کنکور که یه بند باید بخونیشون :دی :دی
میمونه فیزیک/شیمی/ریاضی اگه بتونی برای ریاضی+فیزیک یا ریاضی+شیمی برنامه داشته باشی توی تیر ماه کار خیلی عظیمی رو قبل از اینکه اکثر دانش آموزان شروع کنن شما شروع کردی که نتیجش رو اوایل مهر میبینی
همه هم که یادشون مونده درس خوندن خوب و صحیح خوندن بعد از 1 ماه نتیجه واقعی خودش رو نشون میده نه یک روز و یک هفته :دی :دی
کلا این یه سال کنکور همه یه پا مشاور میشن اگه پول و سرمایه اولیه توپ داشتیم الان با این اطلاعاتی که از کتب معروف و درست حسابی میدونستیم کتاب فروشی میتونستیم بزنیم واقعا پول پارو میکیردیم چون میدونیم که فلان کتاب به درد نمیخوره عوضش اون یکی فوق العادس و .... :دی :دی چه