دوستان سلام
من درس آزمایشگاه کامپیوتر رو تو حذف و اضافه برداشتم...اصلا چی هست این آزمایشگاه...؟
راستی قبل از عید آزمایشگاه نرفتم..استاد گیر میده ؟
Printable View
دوستان سلام
من درس آزمایشگاه کامپیوتر رو تو حذف و اضافه برداشتم...اصلا چی هست این آزمایشگاه...؟
راستی قبل از عید آزمایشگاه نرفتم..استاد گیر میده ؟
از دید بنده بی احترامیه ...نقل قول:
من نیازی به قدر دانی ندارم عزیزم..... هیچ انتظاری هم از کسی ندارم ... واسه دل خودم میام اینجا و اگه کاری از دستم بر بیاد برای بچه ها انجام میدم ...
عرض بنده در تایپک پیام نور بود ... نه جای دیگه ....
به سوالات سخت و پیچیده میرسه کسی خبر اینجا رو نمیگیره ... استغفرالله
سلام حمید جان ...نقل قول:
تاریخ کلاس آزمایشگاه رو نگاه کن ببین یه وقت نگذشته باشه ....
چون آزمایشگاه 1 واحد عملی داره حتما حتما حضور در کلاسش ضروریه و الا استاد به اختیار خودش میتونه درس رو برات حذف کنه ...
حالا کاری که میکنن بستگی به استاد و مرکز دانشگاهتون داره ... ظاهرا کار با کامپیوتر و اینجور چیزاس ...
یاعلی
دوستان خواهشا حاشیه نرید/زحمات اقای eblis رو نمیشه نادیده گرفت/واقعا سوالارو جواب میدن
اینجا هم اگه کسی به سوالی جواب میده صرفا بخاطر معرفتشه/پس کسی نباید منت بزاره و یا طلبی داشته باشه
موفق باشین
نه بابا گیر نمیده.من ترم پیش پاس کردم.عملیه.استاد یسری توضیحات میده و بعد با کامپیوتر کار میکنید.امتحانی که از ما گرفت این بود که یه صفحه ی HDML طراحی کنیم.حضور در کلاس مهم نیست ولی برای امتحان حتما باید بری و از بچه هایی که سر کلاس رفتن و جزوه برداری کردن بپرس تاریخ امتحانش کی هست که استاد میخواد بگیره و بدون که امتحان چی میخواد بگیره.منم همینکارو کردم و فقط یه جلسه رفتم سر کلاس اونم جلسه ی آخر و صفحه hdml رو تحویلش دادم بهم 18 دادنقل قول:
دوستان حذف اضطراری از 23 تا 29 اردیبهشته؟بعد تو این تاریخ فقط میشه حذف کرد؟اضافه نمیشه کرد؟
بلهنقل قول:
فقط میشه حذف کرد
دوستان اين پرداخت اقساط شهريه كسي اطلاعاتي ازش داره چه جوري انجام ميشه
سلامنقل قول:
شامل 2 مرحله میشه :
مرحله اول : پرداخت حداقل ۵۰% بدهی (اعم از بدهی ترم های گذشته و شهریه ترم جاری)
مرحله دوم : تسویه مابقی بدهی به ترتیب قبل از تعیین محل آزمون – حذف اضطراری – رویت نمرات میان ترم – و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون
یک هفته پس از پرداخت شهریه در مرحله دوم ، امکان برخورداری از خدمات آموزشی از طریق سایت گلستان را خواهی داشت.
دوستان امسال واسه کارشناسی فراگیر بدون ازمون ,میخوام ثبت نام کنم ,با مدرک دیپلم فنی و پیش هنر امکان ثبت نام هست؟