سلامچطور میشه یک صفحه خط دار درست کرد؟
Printable View
سلامچطور میشه یک صفحه خط دار درست کرد؟
سلام منظورتون مثل دفتر مشق ؟
سلام
آیا امکان ثابت کردن متن در ورد وجود داره ؟
یک سری فرم هست که متنش ثابته و فقط باید مشخصات افراد تو اون نوشته بشه . من می خوام اون متن ثابت را تایپ کنم و این متن ثابت بمونه . بدون اینکه ذره ای تغییر در اون ایجاد بشه و مثلاً فاصله ها و کلمات و سطرها کم و زیاد یا جابجا بشه . فقط قسمت مشخصات افراد قابل تغییر باشه و بشه مشخصات افراد رو در اون تایپ و چاپ کرد .
سلام
دوستان من میخوام خروجی pdf بگیرم، خب راحت اینکارو میکنم ولی چرا کیفیت میاد پایین، یا صفحه تو ورد درست و فیت فیتِ ولی وقتی خروجی میگیری pdf! تصویر اون چیزی نیست که تو برنامه ورده
هیشکی راهنمایی نمیکنه ؟
محتوای فایل چی هست؟ با چه نرمافزاری خروجی pdf گرفتید؟نقل قول:
اگر Adobe Acrobat Pro دارید، این تنظیمات را امتحان کنید:
Ctrl+P -> Adobe PDF -> Properties -> Adobe PDF Settings -> Default Settings: High Quality Print
یه فایل متنی و عکسم توش داره مث یه پایان نامه اس ولی فرق میکنه،تو ورد همه چی درسته فکر کنم ادوبی رو سیستم نصب نیست ولی با همون save as پی دی اف ورد که ذخیره میکنم حاشیه ها خالیه،نوشته ها بالا پایینشون سفیده،با pdfFactory Pro هم همینطوریه،آیا باید تنظیم خاصی انجام بدم ؟ میخوام نوشته ها فیت بشه رو پی دی اف حاشیه نداشته باشهنقل قول:
حاشیهها از هر طرف را چند سانتیمتر تعریف کردید؟نقل قول:
شما وقتی پرینت بگیرید، دقیقا کل صفحه چاپ نمیشه و پرینتر خودش یه میزانی از حاشیه را چاپ نمیکنه (در حد چند میلیمتر)؛ اینجا هم دقیقا همین اتفاق میافته. معمولا برای جلوگیری از این مشکل، حداقل 1 سانتیمتر حاشیه از هر طرف را در نظر میگیرند. البته میشه بعدا pdf را crop کرد، ولی خروجی پرینت واقعی باز هم این حاشیههای سفید را خواهد داشت.
ممکن هم هست اندازه کاغذی که توی ورد تعریف کردید، با اندازه خروجی pdf هماهنگی نداشته باشه. من فکر کنم مشکل این باشه...
من دو سانت حاشیه گرفتم کاغذم طبق معمول a4 تعریف کردم پرینتم همینطور،نمیدونم باید بازم ور برم ببینم مشکل کجاست،ممنون دوست گرامی
سلامنقل قول:
رو علامت آفیس گوشه بالایی سمت چپ
کلیک کنید ,برید به New ,تو قسمت پایین Stationery and specialty paper رو باز کنید
از آیتم Handwriting practice paper می تونید کاغذهای خط دار رو انتخاب کنید.
می تونید از قابلیت Mail Merge استفاد کنید.نقل قول:
پی دی اف آموزش Mail Merge رو هم ضمیمه کردم.