سلامنقل قول:
در تکمیل صحبت دوستمون بگم که یک روشی هم هست که با هک کردن گوشی می تونی این صدا ها رو قطع کنی.
Printable View
سلامنقل قول:
در تکمیل صحبت دوستمون بگم که یک روشی هم هست که با هک کردن گوشی می تونی این صدا ها رو قطع کنی.
سلام دوستان
من تا دیروز با گوشیم (5700) میتونستم راحت مسیج بفرستم
ولی حالا وقتی متن را مینویسم و دکمه Send را میزنم از بخش مسیج ها کلا میاد بیرون و فرستاده نمیشه ولی مسیج هایی را که برام فرستاده میشه را دریافت میکنه
گفتم شاید فریمورش را آپدیت کنم درست بشه ولی فریمور جدیدش نیومده و نمیدونم چه جوری میتونم فریمور قبلی را دوباره بریزم روی گوشی
مطمئن هستم که از مسیج سنتر نیست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
این که دیگه کاری نداره ... رو ی یه گوشیه دیگه آزمایش کن ببین چی میشه ...نقل قول:
اگه خواستی فریمور قدیمی بریزی برو به تاپیک مربوطه و بااون روش DownGrade کن ...
موفق باشی:40:
ممنون میلاد جان
من سرچ کردم ورا پیدا کردمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230157
همین هست ؟؟؟
راهی نداره که با خود کابل usb گوشی دوباره همین فریمور را ریخت روی گوشی؟ (آخرین فریمور روی گوشی هست)
دوست عزیز شما بهتر هستش اول گوشی رو یبار با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کنید البته از اطلاعات گوشی بکاپ بگیرید.اگه جواب نداد یبار خاموش کنید و بعد با روش سه دکمه ریست کنید اگر بازم جواب نداد میتونید اخرین فریمور گوشی رو دانلود کنید و با نرم افزار فونیکس دوباره فلشش کنید.البته فریمور میتونه همون فریمور گوشی باشه اما پایینتر نباید باشه.نقل قول:
موفق باشید.
ممنون دوست عزیز با 7370 درست شد:40:نقل قول:
سلام دوستان . من گوشيم نمي دونم چي شده . يه ماه پيش بود كه نرم افزار هام باز نشد. بعد چند روز ديگه مموري اصل نوكيام 1 گيگ سوخت . بعد يه 2 گيگشو خريدم و كلي نرم افزار نصب كرده بودم كه بعد يه هفته ديدم كه نرم افزار ها باز نمي شه و اونهايي كه باز مي شه هم حذف نمي شه !!!! بعداً مجبور شدم مموري مو فرمت كنم . ديروز هم كه خود به خود عكس هام پاك شدن . تا به حال هم هفت هشت بار ريست و مستر ريست كردم. لطفاً كمكم كنيد .
گوشيم هم كه 5700 هست ديگه .
:18::18::18:نقل قول:
عجیبه ...
سلامنقل قول:
سلام دوستان . من گوشيم نمي دونم چي شده . يه ماه پيش بود كه نرم افزار هام باز نشد. بعد چند روز ديگه مموري اصل نوكيام 1 گيگ سوخت . بعد يه 2 گيگشو خريدم و كلي نرم افزار نصب كرده بودم كه بعد يه هفته ديدم كه نرم افزار ها باز نمي شه و اونهايي كه باز مي شه هم حذف نمي شه !!!! بعداً مجبور شدم مموري مو فرمت كنم . ديروز هم كه خود به خود عكس هام پاك شدن . تا به حال هم هفت هشت بار ريست و مستر ريست كردم. لطفاً كمكم كنيد .
گوشيم هم كه 5700 هست ديگه .
مشکلاتش به نظر ویروسیه.احتمالا کامپیوترتون یه ویروس داره که وقتی وصل میکنید به گوشی به گوشی منتقل میشه.و به نظرم علت سوختن رم 1 گیگتون و پاک شدن عکسا اینه.
به نظر من یه سرچ با یه آنتی ویروس آپدیت شده بکن بعد مموریتو فورمت کن و چه بهتر اگه فلش هم بکنی 100 درصد درست میشه
موفق باشی
من هم با نظر RE3Z موافقمنقل قول:
احتمالا ویروسی شده باشه
ولی ویروسی که هم رو کامپیوتر و هم روی موبایل کار کنه یکم عجیبه
شما با اکپسلور گوشیت برو داخل مموریت و تنظیماتش رو هم تنظیم کن که تمام فایل ها رو نشون بده
بعد ببین فایل Autoran.inf وجود داره یا نه اگر وجود داشت کامپیوترت ویروسیه
فلش هم که بکنی خیلی خوب خوبه و مشکلاتت بر طرف می شه