به نظرم اون دکمه انصراف رو بزننقل قول:
Printable View
به نظرم اون دکمه انصراف رو بزننقل قول:
سلام
اینترنت 256 نامحدود سرعتش چنده؟
تا 20 گیگ - 3 مگنقل قول:
20-30 گیگ - 1 مگ
بالای 30 گیگ - 256
خدا صبرت بده داداش خیلی تا الان دوم اوردی موندینقل قول:
محدودیت های دانلود سرویس نامحدود چطوریه ؟ تا چند گیگ دانلود کنیم محدود میشیم ؟ همه سرویس ها رو لطفا بگید.
نقل قول:
اقا ممنون ... زنگ زدم پیشتیبانی فنی تهران بدون هیچ حرف اضافه ای برام روی 9 مگ بست ... :n10:
اما نویز و ... یه مقدار بالا رفته اما مشکلی نداشتم تا الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی میدونه این power چرا صفر شده؟
جزئیات:نقل قول:
چون مودلاسيون شما از g.dmt رفته روي adsl2+ .نويز خطتت هم خوبه. هر موقع snr بره زير 7 لينك مي پره.نقل قول:
معمولا براي پروفايل گيم ريت خط روي 4 مگ مي بندن و پينگ تا حدودي پايين تر مياد.ديگه مشخصات خاصي كه كاربر متوجه بشه وجود نداره و فقط از طريق پشتيباني فنينقل قول:
مي شه متوجه شد.
زنگ بزن upstream هم ببرن رو 1 مگ .نقل قول:
دوستان noise با snr فرق داره ؟ اگه آره noise با چه اسمی شناخته میشه ؟
نقل قول:
راستش حوصله ندارم نیم ساعت دیگه پشت خط وایسم :n22: میترسم بزنه چشمشم کور کنه !!! این داون استریمم به فنا بره یا نویز زیاد بشه
این اطلاعات رو بخون بد نیست
نقل قول:
1.SNR Margin :
نسبت قدرت سیگنال ارتباطی خط شما، به نویز موجود روی خط هست که با یکای دسیبل مقداردهی میشه
بدیهی هست که هرچقدر ، مقدار این نسبت بیشتر باشه، وضعیت خط ارتباطی شمابهتر هست
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر SNR اینطور طبقه بندی میشن
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت ... حالشو ببر !
2.Attenuation :
معیار بعدی هست که میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما هست در مقایسه با میزان تخریب سیگنال ارسالی
از مرکز سرویس دهنده ی ADSL. به عبارت دیگه، اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db هست که در اصطلاح بهش نویز میگیم.
مقدار Line Attenuation هر چقدر کمتر باشه ، نویز خط شما کمتر هست و به این معنی هست که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر هست.
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر نویز اینطور طبقه بندی میشن
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت هست
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
3.Output Power :
میزان نیروی انتقال Dataکه بین مودم شما و مرکز انتقال داده، ترانسفر میشه و بر حسب دسیبل هست.
نسبت مقادیر این مشخصه معمولا باید اینطور باشه که مقدار Downstream، دو برابر مقدار Upstream باشه که نسبت نرمال محسوب میشه.
گفتم که خطت راحت 9 مگ رو بدون مشکل جواب میدهنقل قول:
چیش بد نیست ؟؟؟نقل قول:
من خودم داشتم پس نگیر
نقل قول:
اصولا از روز اول این نمایندگی شهرما اذیت میکرد ... به زور ازشون پورت گرفتم نمیدانن میگفتن نداریم در صورتیکه داشتن.. نمیدونم دلیلش چیه
پورتی که شما بعد از کلی دردسر ازشون گرفتی رو بهش میگند پورت ذخیره. برای دوستان و آشنایان یه چند تا ذخیره دارند که اگه فلان کس یه وقت فلان جا یهو احتیاج به سرویس داشت سه سوت براش راه بندازند.نقل قول:
نقل قول:وایمکس به خودی خود چیز بدی نیست. باید اونو با یه چیز دیگه مثلاً ADSL مقایسه کنی و بعد بگی این بهتره یا اون. اما به طور کلی تو ایران و با شرایطی که فعلاً هست میشه مزایا و معایب وایمکس رو این جوری ردیف کرد:نقل قول:
مهمترین مزیت وایمکس سیار بودنشه. هر جا که آنتن بده میتونی ازش استفاده کنی البته به شرطی که مودم پرتابل داشته باشی. البته یه جاهایی هم به دلیل محدودیتهای شبکه مخابرات اصولاً گزینه دیگری ممکنه غیر از وایمکس نداشته باشی. یه مزیت دیگهاش هم اینه که احتیاج به خط تلفن و این جور چیزا نداره. فقط یه مودم میخواد که اونم از خود شرکت ارائهدهنده میگیری.
اما در مقایسه با ADSL این معایب رو داره:
- کیفیت اینترنتش معمولاً نسبت به ADSL مشابهش پایینتره. یعنی پینگ بالاتر که تو بعضی از استفادههای آنلاین مثل وبگردی و به ویژه بازیهای آنلاین مشکلسازه.
- هزینهاش نسبت به ADSL تقریباً دو برابره. شما 1 گیگ ADSL رو میخری حدود 4هزارتومن، 1 گیگ وایمکس رو حدود 8 تا 9 هزارتومن.
- اگه جایی باشی که آنتندهی خیلی خوب نباشه، مثلاً تو نقاط مرزی دامنه پوشش آنتنهای وایمکس، احتمالاً مجبور میشی از آنتنهای ثابت بیرونی استفاده کنی که باعث میشه مزیت سیار بودنش رو ازدست بدی تا حدودی.
- به دلیل این که خیلی مثل بازار ADSL رقابتی نیست، هزینه این سرویسها کلاً بالاست و از اون طرف کیفیتشون پایین. مثلاً شما مجبوری مودم وایمکس رو از همون شرکتی بخری که سرویس وایمکس رو داری ازش میگیری. یعنی زورچپونیه.
- فعلاً نسبت به ADSL سرعتای پایینتری میده. تا جایی که میدونم از 2مگابیت بالاتر نداره.
در مجموع، میگن که اگه جایی بتونی ADSL بگیری بهتره نری سراغ وایمکس. مگه این که بخوای از اینترنت به صورت پرتابل استفاده کنی.
نقل قول:به نظرم یه اشتباهی تو تعریفی که برای نویز دادی و اونو معادل Line Attenuation گرفتی وجود داره. واسه همین گفتم یه توضیحی بدم شاید به درد بخوره.نقل قول:
تو تکنولوژی ADSL (و قبل از اون تو سیستم دایالآپ) اطلاعات از طریق امواج الکتریکی داخل کابلها جابجا میشن. با توجه به این که کابلهای تلفن برای ارسال و دریافت اطلاعات صوتی مکالمات تلفنی هم استفاده میشن، برای جلوگیری از تداخل تو ADSL، امواج اطلاعاتی مرتبط با دیتا و اینترنت تو باند فرکانسی مجزایی منتقل میشن و همزمان میشه هم مکالمه انجام داد و هم دیتا منتقل کرد.
اما نویز چیه؟ نویز به هر موج الکتریکی ایجاد شده به هر دلیلی در کابلها گفته میشه که حاوی اطلاعات دیتا یا اطلاعات صوت و مکالمه نباشه. مثلاً وقتی کابل تلفن به موازات کابل برق کشیده بشه، چون کابل برق دور خودش یه میدان مغناطیسی ایجاد میکنه میتونه امواج مزاحمی رو توی کابل تلفن هم ایجاد کنه. این نویزها کلاً از تجهیزات الکتریکی نزدیک به کابلهای تلفن میتونن ایجاد بشن. چون نویز رو نمیشه به طور کامل حذف کرد، تجهیزات و مودمها جوری طراحی شدن که با یه میزان مشخصی از نویز هم بتونن کار بکنن اما این نویز نباید از یه حد مشخصی بالاتر باشه. در ضمن، خالص مقدار نویز مهم نیست. اون چیزی که مهمتره، نسبت قدرت امواج اطلاعاتی (یا همون سیگنال) به قدرت امواج نویزه که تو مودمها بهش میگن: Signal to Noise Ratio یا همون SNR. هر چی این نسبت بزرگتر باشه، یعنی امواج اطلاعات نسبت به امواج نویز از قدرت بالاتری برخوردارن و مودم خیلی راحتتر میتونه اونا رو از هم تفکیک کنه و اطلاعات از دست نرن.
اون Line Attenuation یا میرایی خط که تو متن نقل قول شده babak_gww اون رو معادل نویز گرفته، در واقع یه چیز دیگه است و ربط مستقیمی به نویز نداره، اما تو حجم ارسال و دریافت اطلاعات در واحد زمان از امواج اطلاعاتی خیلی مؤثره. امواج اطلاعاتی برای این که توی کابلهای تلفن منتقل بشن، در واقع باید الکترونهای آزاد موجود در کابل رو به حرکت دربیارن. انرژی لازم برای این کار هم در مبدأ ارسال امواج اطلاعاتی توسط دستگاههایی مشابه مودم ایجاد میشه. هر چی که این امواج در طول کابل به جلو حرکت میکنند از میزان انرژی اونها کاسته میشه تا جایی که بعد از طی یه مسافتی عملاً دیگه انرژیی ندارن و به قول معروف امواج دیگه مرده محسوب میشن و نمیتونن جلوتر برن. در واقع میرایی خط تابعی از طول کابلکشی بین یه دستگاه فرستنده و یه دستگاه گیرنده امواج الکتریکیه. تأثیری که میرایی خط روی کیفیت ارسال و دریافت اطلاعات میگذاره به صورت محدود کردن حداکثر اطلاعات قابل انتقال در واحد زمانه.
به بیان دیگه، اگه شما بخوای بین دو نقطه با فاصله مشخص از طریق کابل حجم معینی از اطلاعات رو در واحد زمان (مثلاً 9مگابیت اطلاعات رو در یک ثانیه) منتقل کنی باید همزمان امواج الکتریکی با فرکانسهای مختلف رو ارسال کنی که هر موج بخشی از اطلاعات رو با خودش ببره. اما مشکلی که وجود داره اینه که امواج با فرکانس متفاوت مصرف انرژی متفاوتی دارن. بنابراین هرچی تو مسیر کابل جلوتر بریم، به تدریج بخشهایی از امواج میمیرن و به مقصد نمیرسن. به همین دلیله که حداکثر اطلاعات ارسالی/دریافتی در واحد زمان برای مسافتهای طولانیتر کمتر میشه. چون فقط امواجی که برای انتقال انرژی کمتری لازم دارن میتونن اون مسافت رو طی کنن.
ببخشید که طولانی شد.
سلام
من برای تست ، یک سرویس 128 سه ماهه (2گیگ در ماه) گرفتم.
سرعت دانلودم در روز به بالای 300 کیلوبایت می رسه.
سرعت دانلود در روز در مقایسه با اون خط تلفن (آسیاتک 128)خوب نیست چون آسیاتک بالای800 میرسه.
سرعت شبانه رایگان را نمی دونم ،چون هنوز شب نشده تا بگم.
دوستان، به نظر شما سرعت شبانه رایگان چقدر باید باشه؟
شاید این خطت نویز داره. میتونی از مشخصاتش عکس بذاری؟نقل قول:
عکس از مشخصات چی ؟نقل قول:
مشخصات خطت توی مودم . قسمتی که snr margin , line attenuation رو مشخص کردهنقل قول:
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
همونطور که حدس میزدم کیفیت خطت خوب نیست و تا 3 مگ هم بیشتر نمیکشه به خاطر همین هم سرعتت 300 بیشتر نیست .snr دانلودت زیر 6 هست. اگه اسپلیتر داری یه بار بدون اسپلیتر هم امتحان کن تمام گوشی ها این خط رو هم جدا کن ببین تغییری میکنه یا نهنقل قول:
سلام دوستان امروز اشتراک من فعال شد این وضعیت خط منه مشخصاتش مناسبه؟ از اول که خط فعال شد روی 9 مگ بسته بودند و اپلود رو هم روی یک مگ بود
نامه نمیخواد پارس آنلاین زیاد گیر نیستن بستگی به شانست داره که کارشناسی فروش آدم گیری باشه یا نهنقل قول:
یادت رفته عکس رو بذارینقل قول:
ممنون گذاشتم عکسونقل قول:
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
در یک کلام خطت توپهنقل قول:
اسپلیتر وصل نیست ، البته در دو حالت امتحان کردم و تفاوتی وجود نداشت.نقل قول:
از کجا باید متوجه بشوم خطم روی چند مگ بسته شده است؟
یک مورد را یادم رفت بگم ، روی خط تلفن اول (آسیاتک) سرعت دانلود از سروهای داخلی بالای 800 هست، اما سرعت دانلود از سرورهای خارجی بالای 300 هست.
نقل قول:
دوست عزیز منم صبا بودم اومدم پارس اصلا نیازی به نامه نیست شما همون 128 هم از پارس بگیری خطتتو روی 9 مگ میبنند امروز من 256 محدود گرفتم از همون اول خطم رو 9 مگ بسته شده بود
توی مشخصاتی که گذاشتینقل قول:
Attainable Rate : ماکزیرمم ریتی که خطت میکشه که برای خطت 3200 هست
Rate : سرعتی هست که خطتت بسته شده که برای تو 2800 هست البته روی 3 مگ بسته شده که خطت به خاطر نویز 3 مگ رو هم نتونسته درست آپ بشه
خطت از نظر Attenuation مشکلی نداره مشکلش فقط snr پایین هست که به نظرم به سیم کشی داخلی بر میگرده . اگه بتونی بری سرخط ساختمون چک کنی مشخص میشه که دقیقا مشکل کحاست
مرسی دوست عزیز لطف کردید ولی جالبه dns رو که به 8.4.4.4 تغییر دادم سرعت از 6.5 توی speedtest رسید به یک و خورده اینقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
الان داشتم با بخش فروش پارس آنلاین چت می کردم ، به من گفت برای همه ی خط ها 9 مگابیت هست ، اگر خط امکانش رو داشته باشه ،این سرعت براتون فراهم میشه.
به نظر شما غیر از احتمال مشکل سیم کشی داخلی از چیزه دیگه ای هم می تونه باشه؟ از طریق مخابرات پیگیر بشوم فایده ای داره؟
البته از سر خط ساختمون حتما تست می کنم.
1 ماه دنبال مشکل بودم و نه صبانت و نه مخابرات زیر بار رفت بعد 5 سال با صبانت بودن ........ سرعت دانلود 2 مگابایت شده بود 15 و همش قطعی داشت و الان 15 روزه وایمکس ایرانسل گرفتم و چون خط تلفن ندارم و الان کسی رو می شناسی نامه بده بهم یا سرعت بالاتر انجام بده بی نامه ؟نقل قول:
اینم وضع خط من
تکه ماشالله:n02:
به نظرتون اگه بیام پارس انلاین 1مگ بگیرم شبا چقدر سرعت دانلود بهم میده؟(اهواز)
والا من هنوز صباهم دارم چون یکساله تمدیدکرده بودم و الان 10 ماه ازش مونده مجبور شدم یه خط دیگه بگیرم البته اینجا تلفن ثابت اعتباری هم میدن و برای سرعت بالاتر پارس اصلا نامه نخواست و خیلی سریع خط رانژه شد در حدود 2-3 ساعت نه متاسفانه دنبال وایمکس نبودم در نتیجه اشنایی هم ندارمنقل قول:
منم گفتم خط جدید بدید گفت 2 ماه طول میکشه و فیبر نوریه و نمیشه روش اینترنت داد ..........نقل قول: