این مدیرای ما هم که فقط بلدند نون رو به نرخ روز بخورند! با این اوضاع تروسیه که سهله الکس فرگوسن هم بیاد نمیتونه با وجود همچین مدیرایی کاری از پیش ببره.:13:
Printable View
این مدیرای ما هم که فقط بلدند نون رو به نرخ روز بخورند! با این اوضاع تروسیه که سهله الکس فرگوسن هم بیاد نمیتونه با وجود همچین مدیرایی کاری از پیش ببره.:13:
سلام
نمي دونم اين قطبي چي سيخ تري فروخته كه اينطور ميكنند باهاش
بابا بزاريد كارشو بكنه
طرف صبح بلند ميشه هنوز چشاش باز نشده ميبيني تو روزنامه تيتر اول زده تمايل آقاي فلاني براي مربيگري تيم ايران كه اعصاب اين قطبي رو هم خورد كنند
فردا فتوا میدم توپ باید مربع شکل باشه :31:نقل قول:
خدایی یه بارم بزارید یه مربی کار درست بیاد ببینیم اون چیکار میکنه تا حالا که تو این چند ساله مربی درست حسابی نیاوردن البته اینم اصلا معلوم نیست بیارن یا نه :|
این چکار میتونه بکنه :8:
اینا نمیتونن بیارنش منم اگر جای قطبی بودم تیمو ول میکردم میرفتم خدایی خیلی نامردیه وقتی داره با تیم کار میکنه با تروسیه مذاکره میکنند تازه قطبی مگه چقدر فرصت داشته ؟
عجب فدراسیون مسخره ای
خدایش فوتبال ما یه جوک به تمام معنا هست :39:
یه کفاشیان میگه مذاکر داشتیم اما برای بعد از جام ملت ها :24:
یه روز میگه من صددرصد از علی دایی حمایت می کنم :15:
یه روز مگه
کل مشکل فوتبال ما این که افتاد دست یه مشت چوپان درغگو :34:
اون از ع-الف که فوتبال به گند کشوند رفت سراغ ماهیی ها اینم
ما هر چه میکشیم در هر زمینه ای از بد بودن مدیریت امور هستشو بس
نقل قول:
کاملا مشخصه... قطبی حق و حساب به روزنامه ها و خبرنگارا نمیده ! البته دایی هم همینطور بود که دیدین چه بلایی تو تیم ملی سرش آوردن!
تخصص فدراسيون فوتبال و فوتبال دوستان ايران: تخريب تا نهايت ... بي خيال كفايت
فرصت به قطبی!به نظر من اصلا قطبی مربی خوبی نتونست باشه بهتره یه مربی خوب بیارن و قطبی انالیزور باشه!خوب این از این:31:به نظر من اگر صحبت فرصت میبود باید به دایی فرصت میدادن یا از اون قبلتر قلعه نوعی!ولی فدراسیون مزخرفی داریم سیستم فوتبالی توش پول حیف و میل میشه تنها ورزش موفق بسکتبال هست!باقی............
مدیریت درست و حسابی در یک جای بخصوص کاربرد داره فقط همونجا دیگه باقی رو بی خیال شدن!نقل قول:
بد بودن مدیریت امور
آخه دایی و قلعه نوعی تو یک تورنمنت مهم فرصت داشتند ولی قطبی نه حداقل باید جام ملتها رو بهش فرصت بدند من اگر جای قطبی بودم با عرض معذرت یدونه میخوابوندم تو گوش کفاشیان تا از خواب بپره مرتیکه همه رو مسخره خودش کرده