فکر کنم اگه درست یادم بیاد باید بری تو یه کافی شاپ اون یارو رو ببینی بعد بکشیشنقل قول:
واسه دیدن جیمی نوشته باید smart shirt با smart shoes بپوشی ببینیش من رفتم تو لباس فروشی چیزی نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید لطفا
Printable View
فکر کنم اگه درست یادم بیاد باید بری تو یه کافی شاپ اون یارو رو ببینی بعد بکشیشنقل قول:
واسه دیدن جیمی نوشته باید smart shirt با smart shoes بپوشی ببینیش من رفتم تو لباس فروشی چیزی نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید لطفا
نقل قول:
شما رفتی تو کافی نت ایمیل بزنی ؟؟؟؟
اگه نرفتی باید بری تو سایت لاو میت و تو قسمت مرد ها بر روی FRENCH TOM کلیک کنید و دیت بذارید ...
اگر هم این کار را کردید باید داخل دینر شوید و اون فرد رو بکشید ... :21:
باید بری همون فروشگاهی که میگه......بعد کفشاتو عوض کنی....یه کفش مشکی مردونه هست.(تو همون فروشگاهه هست...)..اونرو میخری با کت و شلوار.....نقل قول:
کاری نداره ... باید برین تو لباس فروشی و کفش و کت و شلوار بخرید ...نقل قول:
یه سوال:
چه جوری باید به کامپیوتر پلیس دسترسی داشته باشیم؟
دوست عزیز:نقل قول:
شما سوار ماشبن پلیس که میشید نباس حرکت کنی.
خودش میگه چه دکمه ای رو بزنی/(فکر کنم E باشه)
نقل قول:
چه جوری باید به کامپیوتر پلیس دسترسی داشته باشیم؟
درسته....سوار شدی...یه جا وایسا...خودش بهت میگه...E.....رو بزن....تو کامپیوتر پلیس هم هم سرچ اسم...سرچ عکس....وانتد(اونایی که تحت تعقیب پلیس هستن...) ....و پشتیبانی داره......نقل قول:
شما سوار ماشبن پلیس که میشید نباس حرکت کنی.
خودش میگه چه دکمه ای رو بزنی/(فکر کنم E باشه
نقل قول:
بله ،درسته، همینی که ما گفتیم انجام بده دوست عزیز انشاالله موفق میشی.:27:
خدا نگهدار.
مرسی
دوستان همه درست گفتن ... اما یه راه دیگه هم هست که از توی خونه برین تو اینترنت و تو سایت پلیس قسمت سرچ هم همه هستن ... به صورت یک لیست بلند طبق حروف الفبا دسته بندی شده اند .نقل قول:
البته اگه فرانسیس زنده مونده .... :21:
سلام.تو این بازی میشه ماشین خرید؟من تو اینترنت دیدم و رفتم مغازه.ولی نمیشه با کسی حرف زد.