مرسی از شما دوست عزیز اگه 5 متر باشه که واسه من خیلی کمه حداقل 12 متر نیاز دارم :n03: براحتی میشه سیم اضافش کرد؟؟ در مورد میکروفن هم باید داینامیک باشه در ضمن فکر میکنم کارائوکه هم باید خاموش باشه تا نظر اساتید چی باشه..نقل قول:
با تشکر
Printable View
مرسی از شما دوست عزیز اگه 5 متر باشه که واسه من خیلی کمه حداقل 12 متر نیاز دارم :n03: براحتی میشه سیم اضافش کرد؟؟ در مورد میکروفن هم باید داینامیک باشه در ضمن فکر میکنم کارائوکه هم باید خاموش باشه تا نظر اساتید چی باشه..نقل قول:
با تشکر
نقل قول:
من کابل اپتیکال مارک sound born خریدم 40 هزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل hdmi مارک sound born خریدم 48 هزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خدا کنه کیفیتشون خوب باشه...
شدنش که می شه سرشون فیش داره برای نصب راحت که باید دربیارید و سیم اضافه کنید و فیش را وصل کنید. کارائوکه که باید روشن باشه؛ حذف صدای خواننده اش هم خوبه ;)نقل قول:
باید خوب باشه چون پیشنهاد خود راستین soundborn هست ولی من چندوقت پیش یه سرچی که کردم هیچ چیز جز یه سایت کانادایی که صاحبش ایرانی بود پیدا نکردم!نقل قول:
سلام
سوال فني
بطور معمول روي هر سينماي خانگي كابل يا سيم براي وصل و راه اندازي اسپيكر ها وجود داره حال
1- به نظر شما آيا اين كابل ها از كيفيت خوبي برخوردار هستند؟
2- كابل بهتر از كابل اصلي خودش گير مياد و چه برندي بهتره و قيمتش چند است؟
3- آيا با استفاده از كابل بهتر تفاوت محسوسي در كيفيت صدا ايجاد ميشود؟
4- متر و معيار خاصي براي اندازه گيري كيفيت كابل خوب وجود دارد؟
شاد باشيد
متاسفانه همین طوره و هیچ اسمی از این برند sound born توی دنیا نیست این برتد daiyo حداقل یه سایت دارهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
چطور ميشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟نقل قول:
اصل چي!نقل قول:
اينها همه ساخت چين كه به سفارش ايران وارد ميشه و هر اسمي و ساخت هرجا كه بخواي روش ميزنند
مگه ميشه يك برند ثبت شده يه تحليل جاي نشده باشه.
ايران تبلت چيني به سفارش و اسم خودش وارد ميكنه ميگه من ساختم پس ايراني؟
با سلام
آیا کابل hdmi 1.4 کار کابل اپتیکال رو انجام میده ؟ اگه انجام میده و فرقی نداره دلیل خرید کابل اپتیکال چیست ؟
کلا فرق صدای این دو مورد با هم چیست ؟
با تشکر فراوان
ARC در واقع اپتیکالی هست که از تلویزیون به سینما وصل شده و هیچ فرقی در این زمینه با هم ندارند. اگر از سورس دیگری بخواهید صدای بیشتر از دو کانال بگیرید مثل کنسول بازی، کامپیوتر، مدیا پلیر و ... یا باید از ورودی HDMI سینما استفاده کنید یا اپتیکال از سورس به سینما. اپتیکال در صورتی انتخاب می شود که همیشه نخواهید از سورس با صدای سینما استفاده کنید یعنی فقط برای مواردی می خواهید صدای 5.1 کانال بگیرید و بقیه مواقع صدای اسپیکر تلویزیون.نقل قول:
پس من که میخوام چند تا وسیله وصل کنم به تلویزیون و میخوام همه صداها از سینما بیاد ، لزومی نداره که از کابل اپتیکال استفاده کنم و از همون hdmi میتونم استفاده کنم ؟ اگه من ر س ی و ر رو با hdmi معمولی به تلویزیون وصل کنم و سینما رو با hdmi 1.4 به خروجی ARC HDMI وصل کنم صدای هر دو وسیله از سینما میاد ؟ چون من بیشتر میخوام فیلمهای MKV رو با فلش به تلویزیون وصل کنم و چون بیشتر شون 5.1 هست میخوامبه همین صورت پخش بشه(5.1)