-
متشکرم mard1169
روغن ریزی جعبه فرمان معمولا به چند دلیل رخ میده:
نشت روغن از لوله ها، در این صورت ممکنه روغن روی جعبه فرمان ریخته بشه و در نهایت از زیر جعبه فرمان بریزه پایین و اینطوری گاهی اشتباها تصور میکنیم که خود جعبه فرمان ایراد داره.
خرابی کاسه نمدهای جعبه فرمان، که در این صورت باید یک کیت واشر و اورینگ و کاسه نمد مخصوص جعبه فرمان بگیرید و همه را عوض کنید. فکر کنم آقا محمد چند وقت قبل این کار را انجام داد و مراحل کار را با تصویر شرح دادند.
بهتره که اول کل پمپ هیدرولیک، لوله های مربوطه و جعبه فرمان را کاملا تمیز کنید و بعد با دقت چک کنید که منشاء روغن ریزی از کجا هست و نشتی از کجا آغاز شده؟
یک مسئله مهم که اگر دوستان آزمایش بکنند و نتیجه را بنویسند خیلی ممنون میشم:
من وقتی که ماشین خاموش باشه، و فیش برق این چوک گاز کاربراتور را وصل کنم، بازهم عمل میکنه و کلا در همه شرایط بدون اینکه روشن یا خاموش بودن ماشین، کولر و بخاری در اون تاثیری داشته باشه ، بازهم عمل میکنه و این روی کار کرد دقیق موتور تاثیر بد داره بخصوص که زمان استفاده از کولر باید روشن بشه و در مواقع دیگه خاموش بماند.
ماشینهای شما هم همین وضعیت را داره؟ اگر بله فکر میکنم این یک نقص در طراحی باشه بخصوص که پیچ جداگانه ای برای تنظیم گاز و خروسک کاربراتور وجود نداره و این تنظیم با چرخاندن همین قطعه انجام میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
راستش من پمپ و لوله هارو قبلا تعویض کردم و جعبه فرمان کاملا تمیز هستش، کیت کامل اینجا به قیمت 65 هزار تومن فروخته میشه ولی من فقط دو کاسه نمد زیری رو خریدم 20 تومن، هرچی گشتم مطلب محمد جان رو پیدا نکردم، میشه شماره صفحه رو بگی علی آقا، چون میخوام به صورت بسته و بدون باز کردن جعبه فرمان کاسه نمد هارو تعویض کنم.
در این موردی که گفتی هم چون اون قسمت ماشین من خرابه نمیتونم نظری بدم:n15:
-
-
ولی سر میل لنگ را درآوردم لاستیک بینش مقدار جزئی جابجا شده تراشکار قطر میل لنگ را اندازه زد بعدش اندازه پولی را ، گفت حدود دو دهم گشاد کرده برای همین راحت در اومده اوصولا پولی باید مقداری با فشار سر جاش بره و همین طور موقع درآوردن زنگ زدم لوازم یدکی گفت ایرانی داره 90 تومنمیخواستم با شما صلاح و مشورت کنم پولی نو بگیرم یا بدم تراشکار اصلاحش کنه گفت هم داخلش را درست میکنم و هم تابش را میگرم ، نمیدونم مال خودش اصلیه یا ایرانیه؟به نظر شما قالپاق روی میل لنگ را هم باز کنم تا سر میل لنگ تا انتهاش دیده شه چون این طوری بطور کامل دیده نمیشه ؟الان رادیاتور و پروانه باز شده واتر پمپ را هم باز کنم تا ببینم در چه حالیه ؟ببخشید که زیاد سوال می کنم. با تشکر
-
با سلام
من رفتم و این چوک را آزمایش کردم.سیم کشی فابریکش موجود نیست.
دو عدد سیم کنار هم از سمت اتاق به سمت کمپرسور آمده اند که مربوط به کولر می باشند. یکی سبز خط سفید که به کمپرسور متصل می شود و دیگری سبز خالی که مال چوک است.
تنها در صورتیکه سوییچ ماشین و کلید کولر هر دو روشن باشند و سیم چوک به این سیم سبز خالی متصل باشد چوک فعال می شود.
راستی کمک های عقب که به مبلغ یک جفت 230 تومن از مجید حدادی بصورت اینترنتی خریدم رویشان نوشته بود.مارک AC DELCO بودند made in mexico فروشنده هم تاکید کرد که جنس اصلی هستند.
مشکلات من: پارسال شلنگ کولر را ناخواسته پاره کردم.باید کولر را روبراه کنم. نشت جعبه فرمان دقیقا مانند مشکل آقا مصظفی را هم دارم. درب دیفرانسیل را هم باید باز و بررسی کنم صداش زیاد شده. رفتم فیلتر هوا و روغن بگیرم فروشنده گفت نداریم تولید کننده ها دیگه درست نمی کنند.
پرسش: من از ماشینم مانند یه پراید برای انجام تمام امور زندگی مانند خرید نان و سبزی تا مسافرت و عروسی استفاده میکنم. گاهی فکر میکنم با توجه به کمبود قطعات بهتر است کمتر ازش استفاده کنم. نظر شما چیست؟؟؟
-
-
ممنون از راهنمایی تون جناب MJ1970
برای در آوردن فولی رادیاتور را پیاده کرده بودم گفتم با آب تمیزش کنم یه سر شلنگ خریدم آب را با فشار از سمت دربش گرفتم که از لوله پایینی مقداری جرم بیرون زد و بعد زلال شد بیرونش هم حسابی شستم که دیگه اثری از گرد و و خاک و حشره نیست
اما یه مشگل دیگه : داخل رادیاتور یک لوله به قطر تقریبا 3 سانت( به اندازه لوله گاز شهری) و به طول 20 سانت هست که به یک سرش لوله رفت روغن گیر بکس و به سر دیگه اش لوله برگشت روغن وصله اما احتمالا سر لوله ها را کور کردن و خود لوله داخل رادیاتور سر و تهش بازه ، مشکل اینجاست که چطور روغن خنک میشه ! ؟
-
-
من از بابت رادیاتور(شورلت نوا اتوماتیک)به درد سر افتادم دوستان عکسی از رادیاتور روغن گیربکس دارند ، طرز کار اون را میدون. با تشکر فراوان
-
چیز پیچیده ای نیست، یک لوله توخالی است که دارای دوجدار بوده و از یک سمت روغن وارد شده و از سمت دیگه خارج میشه و آب در داخل و بیرون این لوله کوتاه دوجداره حرکت میکنه و باعث خنک شدن روغن گیربکس میشه.
دو سر ورودی و خروجی متصل به لوله های روغن هم از مخزن رادیاتور بیرون آمده که به لوله ها وصل میشه
اگر پوسیدگی شدید داشت و سوراخ شده بود( که بعید میدونم اینجور شده باشه) باید تعمیر یا تعویض بشه، در غیر این صورت بازهم میتونید از اون استفاده کنید.