بله همونو ببر دیگه راحت ... از رو همین پرداخت کن ... دیگه نیازی هم به پر کردن فیش نیست ....نقل قول:
فیش رو بعد پرداخت پیش خودن نگه دار .....نقل قول:
سیستم خودش شهریه رو 0 میکنه بعد 72 ساعت
Printable View
بله همونو ببر دیگه راحت ... از رو همین پرداخت کن ... دیگه نیازی هم به پر کردن فیش نیست ....نقل قول:
فیش رو بعد پرداخت پیش خودن نگه دار .....نقل قول:
سیستم خودش شهریه رو 0 میکنه بعد 72 ساعت
سلام عیدتون مبارک :n02:
خدایا تعطیلات خیلی خوبه بیشترش کن :n09:
فردا اولین کلاس سال 92 من شروع میشه :n14: باید برم 2 ساعت حرف های فلسفی استاد رو گوش بدم ! مثلا معادلات داریم ها ولی استاده میاد از دوران دانشجوییش میگه ! :n27: منم واقعا حوصلم سر میره میشینم سر کلاس گیم بازی میکنم :n02:
بچه ها کلاس های شما هم اینطوریه ؟ اصلا این استادا درست و حسابی درس نمیدن فکر میکنن وقت دانشجوها بی ارزشه :n29:
من که کلا قبل از عید نرفتم سر کلاس :n02:.به نظرتون چی بهونه بیارم؟نقل قول:
بگو درس رو تو حذف و اضافه برداشتم ( تاریخ حذف و اضافه از 19 اسفند بود ) بعد از حذف و اضافه هم که فقط یه هفته تا عید مونده بود . البته الان استادا زرنگ شدن :n02: خیلی باید ریلکس و طبیعی بگی :n09:نقل قول:
دوستان کارت ورود به جلسه امتحانو اینترنتی باید گرفت یا حضوری؟:n01:
اینترنتی و از طریق سیستم گلستاننقل قول:
که یه هفته مونده به امتحانات فعال میشه که میتونید از کارت ورود به جلسه پرینت تهیه کنیدکد:http://reg.pnu.ac.ir
سلام از طریق سایت هست ولی باید قبلش تصفیه حساب کرده باشید...نقل قول:
جالبه ....
این کاربرای فعال انجمن آموزش عالی سالی یکبار میان تو تایپک پیام نور پاسخ میدن
اونم سوالایی که قبلش دوستان زحمتش رو کشیدن و جواب درست رو دادن ....
یه جورایی بی احترامی به کسیه که جواب رو داده .....
اینجا لازمه از دوست خوبمون Eblis 2011 بخاطر وقت گذاشتن و جواب دادن به سوالا تشکر ویژه کرد.هر سوالی که دوستان داشتن ایشون جواب دادن...واقعا دستت درد نکنه:n16:
نقل قول:
قطعا بی احترامی نیست .
زحمات شما هم نادیده گرفته نمیشه
در ضمن کافیه در پروفایل کاربرا ببینید که چقدر و در چه تاپیک هایی پست دادن و چه پستهایی هم دادن ،
شاید در این تاپیک کمتر بیان ولی این که می فرمایین سالی یک بار میان ، این درست نیست...
و اینکه ایشون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب تکراری ندادن ، در ادامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، توضیحاتی دادن که لازم و مهم بود...