من نمیدونم چه ایمیلی تکراریه که بخوام اینطوری تکرارهاشو پیدا کنم! اگر بخوام از این روش استفاده کنم، باید 1000 تا ایمیل رو دونه دونه چک کنم که خیلی وقت گیره! راه دیگه ای هست؟نقل قول:
Printable View
من نمیدونم چه ایمیلی تکراریه که بخوام اینطوری تکرارهاشو پیدا کنم! اگر بخوام از این روش استفاده کنم، باید 1000 تا ایمیل رو دونه دونه چک کنم که خیلی وقت گیره! راه دیگه ای هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید این نرم افزار به کارتون میاد؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطور ميشه توي وورد 2010 يك كلمه فارسي رو جستجو كرد ؟ كلمات انگليسي رو راحت Find ميكنم ولي فارسي رو نميتونم . ممنون
سلام
چطوری میتونم صفحه هارو شماره گذاری کنم چند صفحه اول مثلا الف ب ... باشه و بعد 1 2 3 ...
مرسی اگه زود جواب بدید خیلی عجله دارم
نقل قول:
فرقی نداره فارسی یا انگلیسی
ctrl+f بزن کلمه ای که میخوایو تایپ کن هر زیونی باشه میاره!
سلام.
میشه طریقه ی صحیح اضافه کردن فهرست مراجع آموزش بدین؟
من تو google سرچ کردم، یه روش فقط هست ولی مشکل واسه به روز کردن داره. یعنی اگه یه مرجع جدید اضافه کنی دوباره باید از اول شماره گذاری بشه! میخواستم بدونم روش دیگه ی هم هست؟
سلام به همگی
چند روز پیش رفتم پیش یکی از دوستام توی ادارشون. بعدش یه نامه رو با وورد 2010 توی سیستمش باز کرد که نه میشد از متن کپی بگیری نه میشد نامه رو چاپ کرد و تمام تب ها و ریبون ها غیر فعال بودن!
حالا میخوام بدونم میشه با فایل وورد کاری کرد که کسی نتونه از متنش کپی بگیره و مهمتر از همه اینکه نتونه پرینتش کنه. راهی هست؟
به نام خدانقل قول:
با سلام دوباره
متاسفانه مال منم گزینه edit غیر فعاله
اون شکل پیشنهادیتون رو هم که انتخاب کرد، باز هم برای اون گزینه edit غیر فعال بود
Curved Down Arrow رو میگم
به نام خدانقل قول:
سلام
برای این کار شما باید در اون صفحهای قرار بگیرید که آخرین حرف (الف، ب،...) قراره بهش اختصاص داده بشه و بعد از اون شماره صفحه شروع میشه
وقتی در اون صفحه قرار گرفتید از تب page layout روی گزینهی breaks کلیک کنید و از منوی باز شده در قسمت section breaks گزینه next page رو کلیک میکنید.
حالا شما اگه در قسمت بالای صفحه کلیک کنید و بخش header و footer رو فعال کنید، میبینید که در صفحات قبلی جلوی header و footer نوشته section1 و تو صفحات بعدی نوشته
section 2
حالا کافیه شما تو قسمت header و footer اولین صفحه section2 قرار بگیرید و در تب design که فعال شده در بخش navigation روی گزینه link to previous کلیک کنید تا ارتباط این صفحات با صفحات قبلی قطع بشه
بعد از این کار شما در بخش اول صفحات برید و شماره گذاری الفبایی انجام بدین
و بعد در قسمت دوم صفحات شماره گذاری عددی دلخواه خودتون رو
نقل قول:
در جواب قسمت اول سوال شما که البته حدس میزنم منظورتون از headig همون section باشه و اشتباهاً نوشتین، (آخه من در مورد heading و ارتباطش با شماره گذاری چیزی نشنیدم) باید بگم که همون طور که در جواب دوستمون گفتم (بالا) احتمالاً ارتباط section3 شما با section قبلی قطع شده و شما باید در اون صفحات آخری که section 3 هستن header و footer رو فعال کنید و از همون بخشی که در بالا گفتم link to previous رو کلیک کرده تا ارتباط اینبار با سکشن قبلی برقرار بشه
یه template شبیه چیزی که میخواهید درست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردمنقل قول: