دوست من سلام!!نقل قول:
این مودم معمولی که گفتین اندیشه میده مودم استاندارد خود شرکت نیس؟ یعنی در کل می ارزه؟
دامون نت چقدر میگیره؟
Printable View
دوست من سلام!!نقل قول:
این مودم معمولی که گفتین اندیشه میده مودم استاندارد خود شرکت نیس؟ یعنی در کل می ارزه؟
دامون نت چقدر میگیره؟
بعد شما دانلود شب رایگان هم دارید؟نقل قول:
منم 2 مگ دارم از شاتل. مرکز پنجم. شباش از 1 تا 7 رایگانه. ولی این سرویسش تو شب به جا اینکه به شکل نا محدود در بیاد و دانلودش مثلا 50 اینتورا شه متوسط 90 تا 100 ! حالا این همیشگیه یا اینکه جو گیره نمایشگاه شدن نمیدونم! آخه تازه گرفتم این سرویس و .البته خدا کنه همیشگی باشه چون خیلی داره حال میده :40:نقل قول:
موبایل نه!نقل قول:
مودم همون Tplink استاندارده که 30 تومن میفرشه ولی بخاطر نمایشگاه داره تخفیف میده! بنظر من که شرایطش خوبه! شما که اوضاع اندیشه رو میدونید فرقش اینجا فقط تخفیفشه!نقل قول:
دامون نت هم قیمتاشو گذاشته بودم مودمش هم 30تومن بخاطر نمایشگاه یه فلش هم اشانتیون میدن وگرنه قیمت مودم 40 تومنه! یک ماه هم که سرویسADSL رایگان میدن !
راستی سرعت سرویس 128 وایمکس مبین نت ثابت رو 60!
2 Mb/s -شاتل- خط 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نمایشگاه چند تا قرفه خالی بود! چند تا قرفه فقط دی وی دی نرم افزار و مثلا کسپراسکای و نود32 ارجینال میفروختند!
چند قرفه آموزشگاه بود و تخفیف زیادی برای دوره ها میداد!
چند تا قرفه بیربط بود مثل شهرداری:41:، بانک انصار:13:، پرتال رشت:19:، شیرینی کرمانشاهی:31:، تعاونی بهمن ایثار:2:، تله کابین لاهیجان:18: شرکت شهرکهای صنعتی:31:
چند تا قرفه بیشتر تاسیسات مخابراتی داشتند!
یه قرفه انواع پرینتر!
چند تا قرفه سخت افزار بنظرم خوب بودند: عرفان رایانه، ولیعصر ، همراهان سیستم، خزر انفورماتیک و...
یه قرفه آموزش ساخت ربات بود
یه قرفه بود که قراره توش مسابقات گیم برگزار شه!
2تا قرفه نشریات ICT
یه نکته دیگه : بنظرم بهترین طراحی دکور برای اندیشه بود! یه دکور باحال و خوش رنگ سبز فسفری! اگه الان دوباره دوستان نگویند که ما کارمند اندیشه هستیم!
:18::18::18::18:نقل قول:
بابا دم احساست گرم.از کجا فهمیدی؟!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
doostan sorato too chaloos hal konid.service 128kb 20 gb
دیگه اینطوریاست حاجیت می فهمه:10:اگه یادت باشه تو تاپیک آیفون با هم یه صحبتهایی داشتیمنقل قول: