اول یه عکس از مشخصات خطت توی مودم بذار مشخص شه خطت 9 مگ میکشه یا نهنقل قول:
Printable View
اول یه عکس از مشخصات خطت توی مودم بذار مشخص شه خطت 9 مگ میکشه یا نهنقل قول:
سلام به دوستان
چند صفحه قبل دیدم راجع به MTU بحث شده.
با دستور زیر میتونید MTU سرویس خودتون را مشخص کنید.
که در اینجا 1272 MTU سرویس من هست.کد:ping 8.8.8.8 -f -l 1272
شما با عددهای بالاتر امتحان کنبد اگه این عبارت ظاهر شد.
باید از عدد بالا کم کنید ولی اگر راحت پینگ کرد و packet loss نداشتید باید عدد بالاتری وارد کنید تا جایی که عدد بعد از اون را ارور بالا را بده و نتونه پینگ کنه.کد:packet need to be fragmented
بیشترین عددی را که بدست آوردید روی مودم خودتون تنظیم کنید.
برای من که خیلی روی پینگ تاثیر گذاشت.
امیدوارم که به کارتون بیاد.:n16:
سلام دوستان
یک سوال دارم خط من مدت هاست رو ۹مگ بسته شده و تا حدود ۲ هفته پیش سرعت دانلود روز و شب حدود ۹۰۰kbps حتی گاهی بیشتر بود. ولی الان ۵ دقیقه که از شروع ساعت رایگان میگذره سرعت دانلود میاد زیر 20kbps و خیلی وقت ها هم میاد رو ۰ و تایم اوت میده اصلا کاملا ناپایدار.(تا ساعت ۲:۰۴ دقیقه سرعت دانلود حدود ۹۰۰kps و به صورت ناگهانیاین اتفاق میفته نه به تدریج)
قبلنا اصلا اینجورینبود
میخواستم بدونم برای همه ی عزیزان اینجوری شده ؟!
یاحق
sent from my Nokia 3310
هر عددی رو از اون طریق به دست میاری باید +28 کنی mtu میشه 1272+28=1300. پارس آنلاین mtu رو روی 1300 گذاشته .نقل قول:
روی پینگ هم تاثیر داره همونطور که گفتی.
دوستان بنده میخوام از پارس آنلاین اینترنت سفارش بدم ، ۲۵۶ محدود با ۵۱۲ محدود طی روز سرعتشون فرق داره ؟ :n12: اگه فرق داره هرکدوم سرعتشون چقدره ؟
ممنون:n12:
سلام دوستان. من میخوام واسه گیم آنلاین از پارس بگیرم چند تا سوال دارم
1 حجم دزدی نداره؟
2 سرویس گیمش چطوره؟
3 سرعت شبانش برای تا ماهانه 15 گیگ چقده؟
برای من هم همین مشکل پیش اومده. از حدود 2 هفته پیش. منتها فرقش با مال شما اینه که سرعتم بعد از شروع ساعت رایگان میآد روی 250 تا 300 کیلوبایت. وضعیت شما ظاهراً خیلی بدتره. واسه من یه اتفاقی هم که افتاده بود این بود که از حدود ساعت 9 شب به بعد پینگم از سرورهای خارجی و داخلی شروع به بالا رفتن میکرد جوری که ساعت 2 نیمه شب پینگ داخلیم از حتی سرورهای خود پارسآنلاین هم به بالای 160 تا 170 میلیثانیه میرسید. پینگ سرورهای خارجی هم حداقل 350 میلیثانیه بود. زنگ زدم هر دو مشکل رو به پشتیبانی گفتم. راجع به کم شدن سرعت که بهونه کم بودن پهنای باند مرکز مخابراتی رو آورد که البته چرنده. چون به قول یکی از دوستان، پهنای باند که یه دفعه از یه تاریخی کم نمیآد. به تدریج با افزایش مشتری سرعت هم کمتر میشه. ولی پینگم درست شده.نقل قول:
الآن نمیدونم چطوری شده ولی حتی تو اوج مصرف رایگان شبانه یعنی ساعت 2 تا 3 هم پینگم از سرورهای داخلی حدود 30 تا 40 میلیثانیه و سرورهای خارجی هم روی 150 تا 250 میشه. ولی سرعت دانلود محدود باقی مونده.
سلام بچه محلنقل قول:
خوبی؟ آره منم هفت تیرم
من 2ماه و نیمه از شر مخابرات خلاص شدم و اومدم پارس
واقعا عالیه
تا الان نه قطعی داشته نه چیزی...
فقط بعضی وقتا افت سرعت...
نه حجم دزدی ندارهنقل قول:
سرویس گیمش رو که فعال کنی پینگت یه خورده فقط میاد پایین که همونم تاثیر میذاره
شبانه هم شبی 4-5 گیگ "حداقل" میتونی دانلود کنی
دوستان. از کجا میشه فهمید که سرویس ADSLی که داریم سرویس گیم هست یا سرویس معمولی؟
بیا عزیز ... :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم میکشه نه؟ 12288 زده
بله. به احتمال خیلی زیاد مشکلی نداشته باشی. باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی روی 9مگ ببندن. البته بعد از این کار یه کمی نویزت بالا میره. ولی قاعدتاً مشکلی نباید برات پیش بیاد.نقل قول:
سرعتا بد نشده دوباره؟مخصوص پیج باز کردن؟
آره بزنگ بگو برات 9 مگ ببندننقل قول:
سلام داداش ، خیلی خوشبختم:n02: عزیز اگه جواب این سوالم هم بدی خیلی ممنونت میشم :نقل قول:
میخوام از پارس آنلاین اینترنت سفارش بدم ، ۲۵۶ محدود با ۵۱۲ محدود طی روز سرعتشون فرق داره ؟ اگه فرق داره هرکدوم سرعتشون چقدره ؟
ممنون:n12:
افتضاح! به سختی به 20 کیلوبایت میرسهنقل قول:
بد نشده....نقل قول:
افتضاحه!!! :n02:
(پارس آنلاین/تهران/256 حجمی(0.97 مگابایت)/ساعت 14:10)
نقل قول:نقل قول:مشکل سراسریه. دانلود به سرورهای داخل ایران سایتهایی مثل اکسپرسلیچ، آپلودباز و ... که تو شاتل و آسیاتک هستند هم خیلی پایین بود؛ در حد 100 کیلوبایت. در حالی که تو حالت عادی اینا با سرعت 1500 تا 2000 کیلوبایت در ثانیه ریموت دانلود میکردن. به نظرم که اینترنت کشور مشکل سراسری پیدا کرده. پینگ هم که افتضاح شده بود. از سرور داخلی 500 میلیثانیه.نقل قول:
البته الآن فکر کنم مشکل تا حدودی رفع شده.
سلام می خواستم ببینم غیر از شرکت پارس انلاین شرکتی هست که پورت های کاربرا رو برای سرعت بالاتر باز بزاره و اگر هست کدومشون بهتره؟ وایمکس ایرانسل و مبین نت هم همچین مزایایی داره؟
شاتل و های وب هم بالاتر میبندننقل قول:
شما لطف کن دوره وایمکس رو یه خط قرمز بکش !نقل قول:
نقل قول:هیچ وقت سمت وایمکس نرو.نقل قول:
ببین کلا پارس انلاین واسه کاربرا تا 9 مگ میبنده خطشون رو ! (اگر نویز بالا نداشته باشه و خط بکشه)نقل قول:
من 128 دارم
یه ماه اول رو 4 مگ بود بعد تماس گرفتم گفتم میشه رو 9 مگ ببندید ؟ بدون هیچ سوال و معطلی همون لحظه خط رو روی 9 مگ بست!
بعضیام میگن سرعتای بالاتر تو شبانه سهم بیشتری دارن و این حرفا که به نظر من این مساله شبانه شانسیه!
یعنی به خط و مرکز مخابراتی و پهنای باند پارس انلاین ربط داره
حتی کسی که اومد نصب کرد بهم گفت 128 ای که رو 9 مگ میبندن هیچ فرقی با 1 مگی که اونم رو 9 هست نداره
به نظرم 128 محدود بگیر و بگو رو 9 مگ برات ببندن
ببخشید که زیاد شد بچه محل :n12:
این 9مگ یه ترفندیه که خودشونو راحت کنن!نقل قول:
پهنای باند سخت افزاریو میزارن رو 9مگ ولی از طریق نرم افزار محدودش میکنن حالا ممکنه روزا سرعت بالا بکشی ولی تو ساعات رایگان حتی حق خودتم بهت نمیدن
کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
شاتل نامحدودش 256 رو حداقل ترافیکش 17 گیگ هست ولی پارس 30 گیگ قیمت پارس هم بهتره!نقل قول:
شاتل بعد 17 گیگ میره رو سرعت نرمال؟
های وب هم سقف دانلود نزده یعنی حداقل ترافیک نداره با پورت باز تا یک ماه میشه دان کرد؟
برای خلاصی از مدت قرارداد نامحدود باید چیکار کرد؟:n13:
چیش بده وایمکس؟نقل قول:
های وب رو الان از شرکتش پرسیدم گفتن نامحدودا سرعتاشون استاندارده و پورت باز نیست برای سرعت بیشتر ولی حجمی ها بازن.
من تاحالا با شبانه ی 9 مگ مشکلی نداشتم راستشنقل قول:
اگه محدود شدی و سرعتت کم شده برو تعرفه ات رو تمدید کن بعد بیا از مدیرت حساب تعرفه ی قبلیت رو بسوزون تا از جدیده و با سرعت بالاتری بتونی استفاده کنینقل قول:
من 1 مگ 3 ماه 12 گیگ خریدم و حجم تموم که یه 10 گیگ تمدید کردم
اما سوال من اینه که ممکنه چون حجم اولیه من تموم شده که با سرعت بالای 700 کیلو دانلود میکردم الان که 10 گیگ حجم خریدم سرعتش رو محدود کردن ؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
مرسی از وقتی که گذاشتین ...
زنگ زدم پشتیبانی گفت نویز خطت شدیده و نمیشه و اگه بالا ببرم قطعی زیاد میشه در حد 1 دقیقه یکبار ...
گفتم راه حل چیه ؟ گفت که سیمکشی ساختمون رو اگه کواکسیال بکنی مشکل حل میشه ... حالا فرموده این عزیزمون درسته؟؟؟
از روی مشخصات خطم تو مودم که ظاهرا نویز پایین بود. یا من اشتباه میکنم؟
به نظر من که مشکلی نباید باشه .بهش بگو بذار روی 9 مگ اگه قطعی داشتم مشکل داشتم خودم تماس میگیرم میگم کمش کنینقل قول:
سلام
نا محدود 256 پارس آنلاين ثبت نام کردم
دوستان يکی vci و vpi رو بهم ميده
من که گفتم ممکنه محدود کرده باشن ولی جدی نگرفتی :n01: . اگه توی تمام طول روز سرعت پایینه هیچ ربطی به پهنای باند نداره . شاید توی منطقتون به دلیل کمبود پهنای باند محدود کرده باشن کاربرا رو .نقل قول:
سرعت شبانه ت چنده راستش؟نقل قول:
دوستان عزیز سرویس 512 محدود تو روز و شب سرعت دان چنده ؟ راسته که شب اسمی میشه ؟
سرعت دانلود سرویس 512 که روی 9 مگ بسته شده
سلام
اینترنت 256 نامحدود سرعتش چنده؟