دوستان این چیه داره تو ماه اکتبر میاد مربوط به IV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این چیه داره تو ماه اکتبر میاد مربوط به IV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز به حرفاش گوش بدی میرسیدرست جلوی در. مسئله اینه که شما به حرفاش گوش نمیدی وقتی میگه بپیچ به چپ شما نبید جا به جا بپیچی به چپ منظورش اینه که توی پیچ بعدی به سمت چپ بپیچ احتمالا شما همون وقط که میگه بپیچ فرتی (به قول مهران مدیری) می پیچی و باعث میشه که نتونی پیدا کنینقل قول:
دو تا اکسپنشن هست که قراره بزودی منتشر بشه یکی همینه و اون یکی هم Ballad of Gay toni هست. فقط همگی امیدواریم هر دو اکسپنشن همزمان واسه PC هم بیاد که نمونیم توی خماریشنقل قول:
بازی خوبی بود، یعنی بد نبود
بازی از نیمه که میگذره شدیدا تکراری و خسته کننده میشه
من نمی دونم نسخه کنسولی رو چه حسابی امتیاز 10 دادن، مگه گیم پلیش فرق داره با pc؟
لطفا تصوير محل instunt jump را قرار دهيد يا به ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال كنيد. thank
بله دوستمون درست گفتن ...نقل قول:
البته بازم اگه نتونستید من فک کنم بدونم حدوداً کجا می ره ...
البته این جوری که راک استار گیم اعلام کرده این بازی حداقل تا 6 ماه بعد از انتشار بازی در انحصار Xbox باز ها خواهد ماند ... و حتی ps3 دار ها هم باید منتظر بمانند که تمدید می شود یا نه ...نقل قول:
این اپیزود ها در آخر ماه اکتبر بر روی یک دی وی دی مجزا و شامل دو 10 ساعت بازی با شخصیت های مختلف عرضه خواهند شد ... تازه تایپیک مخصوص هم داره اما رفته صفحه ی 4 ، 5 ...
خدانگه دار ... :5:
نه اشتباه نکن :دی !نقل قول:
دو تا اکسپنشن هست که قراره بزودی منتشر بشه یکی همینه و اون یکی هم Ballad of Gay toni هست. فقط همگی امیدواریم هر دو اکسپنشن همزمان واسه PC هم بیاد که نمونیم توی خماریش
یکی GTA IV : Lost & Damned هست که خیلی وقته اومده (من هر بار که لایو وصل میشم می بینم واسه دانلود هست هی حرص می خورم :دی (پولیه)
یکی هم GTA IV : The Ballad of G-a-y tony که هنوز نیمده ولی در 29 اکتبر در لایو برای دانلود میذارن (و البته فروش ! :دی)
و همزمان این دو اپیزودی که گفتم روی یه دیسک عرضه میشن به نام GTA IV : Episodes from Liberty City
در مورد پی سی هم ابدا ! (دلت بسوزه :دی) Ps3 دار ها تو کفش موندن چه برسه به PC !
باز بگید پی اس 3 بهتره !
بله منم عرض کردم دیگه یکی همین Lost & Damned هست (منظور یعنی Already وجود داره) اون یکی هم که The Ballad of Gay Tony هست که قراره بیاد فقط همونطور که گفتم من منتظرم که هر دوی ایم DLC ها برای PC بیاد.
سلام.
میخواستم بدونم که الان فروشگاه پی سی میفروشه این رو یا نه؟ میشه الان سفارش داد؟؟؟
من که نگاه کردم چیزی ندیدم !نقل قول:
فکر کنم دیگه نمیفروشن.
من یه جایی گیر کردم.
علامت Bروی نقشه می یاد. وقتی می رم اونجا می نوسه که LOVEMET FRENCH TOM(اگه درست نوشته باشم.)
ميشه بگيد بايد چي كار كنم ؟